torstai 16. heinäkuuta 2015

Sykeröitä ja heinäpoutia

Myrsky: Äippä meinas, että ku Tuiskusta on ny, sattuneesta syystä,
ollu paljon tarinaa, ni olis mun vuaro kertoo kuulumisia.
Joo.
Ekaks tärkein, että Tuisku kuntoutuu.
Käytiin eilen käpeksimässä kortteli ympäri, hitaasti.

 
 Nukutteks te kuamat mialuusti pehmeellä ja peiton alla?
Mää nukun.

 Sit mää nukun useen piänellä sykeröllä.

Arvatkaa harmittaako, ku mä joudun jäämään lapsenvahdiks Tuiskulle terdelle?
Kuulkaa, kyllä harmittaa.
Äippä pyllii ittekseen pihalla,
varmalla hänen pallonheittokätensäkin ihan jäykistyy käytön puutteesta.

Mun koivissa mitään vikaa oo ja haluisin palloileen.
Mut ei, ku kaikki pallot on kerätty poispoikkeensa.
Paranis toi Tuisku ny pian, tai tulis Karkki mun kaa pallotteleen.
Tässä ne tärkeimmät.

Heinäpoutia kaikille kamuille!

16 kommenttia:

 1. Mukava, että sinäkin sait puheenvuoron Myrsky. Ja tietysti kiva kuulla, että Tuisku kuntoutuu. Mä en tykkää nukkua peiton alla, mutta tuollaisella pienellä kerällä minäkin aina olen. Tai vaihtoehtoisesti selällään raajat levällään. Siinä saa mukavasti varattua itselleen puoli sänkyä ja äippä miettii mihin laittaisi jalkansa. HEH! Toivottavasti te nyt pian pääsette pallon heittohommiin. Mutta on se hyvä, että olet Tuiskun vahtina. Ajattele sitä itkun määrää, jos säkin olisit siellä pihalla ja Tuisku yksin sisällä. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, juu, onhan se ymmärrettävää, että veikka saa paljon huamioo, ku se on kippii, mut on se mukava ittekin välillä päästä keskipisteeks. Joo on. Totta turiset, kuomahyvä, Tuisku päästää hirveen räimeen, jos sen jättää yksin terdelle, vaik kyl muakin harmittais, jos toinen ravaa villinä pihalla ja toinen ypöttää terdellä. Välillä sykeröllä ja välillä selällään ja raajat levällään, näinhän se menee.

   Poista
 2. Sillä susjkiepillä minnäe makkoon. ( Se on kuulema susjkieppi tuo nimeltäsä ku suet makkoo tuollakeenon) Ja peetteen alla tietennii :)
  Hyvä homma ku Tuisku on ruvenna paranemmaan. Ja se että oot sen kaverina. Ee se oo mukavata itekseen saerastoo jos veljmies huitelloo pihamualla.
  Jospa se ee pahasti jääkisty se äeppäs heettokäsj. Se sevverra myyrästää sielä pihamullla että suap siinäe liikettä. On sittä vetreenä heettämmään ku piäsettä pellaelemmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, juurikin susjkiepillä! Juu, pitää sitä velipoikaa hoitaa ja olla seurustelu-upseerina.

   Totta turiset, kuoma, meinaan äippä nakkelee isoja kiviä ku voimamies eiku voimanainen tual pihalla, joten luulis heittokädenkin pysyvän jäntevänä. ;D

   Poista
 3. Pieni paussi tekee joskus hyvää ;)
  Voisit ajan kuluksi lämmittää ja hieroa kaverin kipeitä lihaksia =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai ja Arttu, hyvä se on tosiaan välillä paussata, jaksaa sitten taas riehu... leikkiä.

   Poista
 4. Hienoa että Tuisku kuntoutuu !
  Meitsi nukkuu peiton päällä, peiton alla, kovalla patjalla, pehmeellä patjalla...tällainen sopeutuvainen bulldoggi :)
  t. Nero

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjenttes, sano komeet toisilleen! Sä ootkin tommonen monitoimiosaajasopeutujabuldoggi, ihan huippu jäbä.

   Poista
 5. Upeeta että Tuisku voi hyvin ja paraneminen jatkuu. Just eilen Palvelijatar mietti ääneen, että mitenköhän se Tuisku mahtaa jaksella. Hauskaa oli kuulla sinunkin kuulumisia ja mietteitä, Myrsky. On se keljua, että joudut nyt sinäkin jarruttelemaan menohaluja, mutta kyllä asiat hoituu ja olette Tuiskun ja Karkin kanssa taas täydessä iskussa pallojen kimpussa. Maltti on valttia, vaikka se maltti saattaa välillä unohtua.
  Minä en muuten koskaan mene peiton alle enkä kuljetuskoppaankaan. Palvelijatar sanoo etten ole mikään luolakoira. Se mitään mistään tiedä! Tietenkin luonnossa menen jokaiseen koloon ja luolaan jos vain onnistun pääsemää irti ;)
  Ukkosia on luvassa ja sadekuuroja tietenkin taas. Mutta nautitaan vähäisistäkin poutaisista hetkistä! Tuiskulle pikaista toipumista ja mukavaa päivää teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek ja Palvelijatar, kiitti, kerron terkut Tuiskulle! Jaa, et mee kuljetuskoppaan, ekkä peiton alle, jopas jotakin, mut eihän meijän kaikkien tarvi toimii samalviisiin, vaikka mäyrinkäisiä ollaankin. Mut kyl jokainen kannon- ja kivenkolonen täytyy aina tarkistaa. :)

   Poista
 6. Me nukutaan yöllä sängyssä peiton alla, emäntä joustaa. Ja päivällä siellä, mihin paistaa aurinko. Paranemisterkut Tuiskulle. Ja Myrsky: ammana olosta pitää saada palkkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, oi oi, pääsette ihan sänkyyn, aivan huippua. Aurinkoläikässä on kyl mainiota nukkuta ja köllötellä. Tuisku kiittää paranemisterkuista. Totta, ammalle palkka!

   Poista
 7. Täällä nukutaan milloin mitenkin, yleensä kuitenkin mahdollisimman paljon sängystä tilaa (ja peittoa) vieden :)
  Hienoa, että Tuisku on jo paremmassa kunnossa, mukavaa viikonloppua teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukukoira Sylvi, jaahas, sinä ootkin Onnen Tyttö, kun pääset äipän viekkuun. Minä pääsen ukkosella ja uutena vuotena, kun pelkään räiskettä ja valoilmiöitä.

   Tuisku on tosiaan vetreempi ja lähes kivuton, hyvä juttu tosiaan. Kiitos, mitä ihaninta heinäkuuta teijän perheelle muiskujen kera!

   Poista
 8. Toivotaan että päivä paistelisi! (Meillä nukutaan sekä peiton päällä että alla.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Minna ja Vauvva, ny on kyl paistellu melko mukavasti ja päästy pihaileen. Toivotaan poutia ja kevyitä yäsateita, hih. Peiton päällä tai alla, se on vähän sen mukaan millanen on keli.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!