maanantai 16. helmikuuta 2015

Postia Tiitulta

Meijän kamuihin kuuluu Tiitu. Se on söpönen karkkari neitokainen. Me saatiin Tiitulta ystävänpäiväpostia. Ihan totta! Kortti tosin tuli vasta tänään, mut pääasia, että tuli. Kyllä haisteltiin ja maisteltiin korttia tarkkaan. Kattokaa vaikka.

 

Myrsky: Joo, kyllä tää kortti on tullu Tiitulta.
Tuisku: Joo, tää kortti maistuukin ihan Tiitulta.
Ai, ei saa lukee niin tarkkaan, että paloja irtoo.
Sori.


Kiitos kortista sulle ihanainen Tiitu!
Ilostuttiin kovasti.
Tuhat muiskua sulle.

12 kommenttia:

 1. Jaa, että noin tarkkaan piti lukea;)
  Aika jännää tuo postin kulku, laitoin kaikki ystiskortit samalla kertaa torstaina laatikkoon... ja Iivari sai jo perjantaina, outoa touhua!
  Tiitu on mököttäny - meillä oli aamulla kamala pakkanen -21 ja emäntä on kipee, joten pikaisesti isännän kanssa nurkalla on käyty.
  Mukavaa viikonjatkoa ja muiskut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Mää tosiaan luen tarkkaan postit, katot aina mitä on rivien välissäkin. :D

   Onpa teillä ollukin gaumeesti pakkasta. Hrrr. Toivotaan pikasta paranemista ja lauhempia kelejä ja lähetetään muiskuja!

   Poista
 2. Taidatte olla ihan tosikamuja -ainakin lukuhaluista päätellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Mää tykkään lukee aviisit kannesta kanteen. ;D

   Poista
 3. Tiitu on kyllä oekee murunen <3 Eekö vuan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset, Iivari. Harmi vaan, että Tiitu asuu niin kaukana tai me väärässä läänissä, ihan kui vaan, mut varmalla palloiltas Tiitun kaa, jos se olis liki. Joo.

   Poista
 4. Ohoh, olispas kiva saada tommosta tuoksupostia! Mää oon saanu vaan paketteja Peten koiratarvikkeesta. Nekin on kiva nuuhkuttaa läpi, kauheesti uusia haisuja ja viestejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Tiitu muistaa meitä joskus parikin kertaa vuodessa ja meitä pikkasen hävettää, ku me ei lähetetä kelleen postia. Peten paketit on kyl kans hyviä, paitti viimeks saatiin vaan jotain tavaraa, ei yhtään herkkuja. Sulla oli onneks jotain herkkujakin paketissa, Jalo.

   Poista
 5. Kylläpä teillä on käynyt tuuri, kun olette saaneet ihan omaa postia! Mutta kyllä se Tuisku on parempi, ettei sitä ihan noin kovasti lue, että palat lähtee. Ties mitä tukoksia tuollaisista voi vatsaan tulla. Mä olen pojat päässyt lenkille tällä viikolla kun äippä ja Jäbä ovat olleet lomilla. Kolme pupua on nähty ja juostu niiden perässä ja tänään sai kyytiä pari fasaania. Se on pojat hauskaa hommaa! Huomenna mulla on pitkä päivä yksin, kun ihmisveikalla on vala armeijassa ja porukat lähtee sinne. Eivät uskalla ottaa mua mukaan, kun voisi kuulemma olla muoto kaikkea muuta kuin muoto jos mä vähän järjestelisin. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy yrittää lukee postit siävemmin. Terkuin Tuisku Postiljooninapulainen

   Keh heh, olis kyllä käheetä ku susta tulis Vääpeli Eka.

   Poista
 6. On hienoa, että perinteiset postikortit ovat vielä kunniassaan! Niitä on kiva saada sekä lähettää tänä some-aikana. Tiitu on kyllä ihan teidän parhaita kamuja! Muiskuja teille molemmille meidän Typsyltä ja mukavaa viikonloppua!

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan ookin! Kyä postikortteja on mukava saaha ja lähettää. Onneks me kunnostauduttiin ja tehtiin ihkaomat joulukortit ja tavalliset korit ja viäl postimerkitkin. Ollaan niiku tuettua Postia. :)

   Tää plokijuttu on semmonen, että ollaan monta kertaa ilosesti yllätytty, että ihmiset ja koirat, joita ei olla koskaan livenä tavattu, on muistannu meitä. Kiitos tosi paljon teille kaikille!

   Hirmeesti muiskuja Neiti Pitkäkintulle!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!