maanantai 2. helmikuuta 2015

Umpihankipallonpeluuta

Myrsky: Ai, miten niin matala maavara?
Kuule, ihan hyvin tääl umpihangessa voi pelata palloo.
Umpihankipalloo.


22 kommenttia:

 1. Jos on kerran uppopallo niin tietenkin on myös umpihankipallo. Äänestetään se olympialajiksi ja Puhurit tietenkin maajoukkueen kapteeneiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelaakohan Uppo-Nalle uppopalloo? ;D

   Sää, Párek, tuut joukkueeseen pualustajaks mukaan, ku sulla on se notkee takapotkusitkautus.

   Poista
  2. Sovitaan niin, meille tuleekin hyvä tiimi. Iivari keskushyökkääjäks. Uppo-Nalle vois toimia yhtenä valmentajana. Ja te Puhurit vuorottelisitte liberoina ja pakkeina, toimis hyvänä hämäyksenä vastustajille, kun eivät tietäis mitä paikkaa milloinkin pelaatte ; )

   Poista
  3. Keh heh, ihan paras suunnitelma, kuomahyvä!

   Poista
 2. Jee, mekin pelataan, mutta lumipalloilla. Niillä on ikävä taipumus hajota kiinni otettaessa. Taidetaankin teidän esimerkkinne innostamina vaatia oikeat pallot peliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ilman muuta oikeet pallot peliin, Aatu ja Jiri! Palloja on kiva nutuuttaa hangessa ja piilotella.

   Poista
 3. Voihan umpihanki. Älkää Tuuliset Pojat kadotko lumeen,
  oivottelee kissamamma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään pitää kuano lumihangen yläpualella, paitti sillon ku suklataan umpihankeen, kissamamma.

   Poista
 4. Voi söpöläistä pelaajaa siellä umpihangessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääl on käheetä! Nerolle pitäs vaan olla melkosen syvä hanki, että pitkine koipinensa pääsi kahlaamaan. :)

   Poista
 5. Meiä äiti sanos et iha on turha naura mäyky matalal maavaral. Swe ei kerro mittä siit kui ketteräst pääse mäykky hankes ettespäi. Menee kuulemma ku saukko. En tiä mikä se on mut äiti sanos et iha yht ketterä ja virtaviivane ku mäykky. Emmää siit virtaviivastkaa mittä ymmärrä, sen takii mää sanonki et linjakas ja komia. Ja pelkäämätö. Oikke hyvä kaveri tämmösel tytöl mää luule.
  Pususii ja tee muutama salalual sinne hankke. Meil ei nimpal lunta ol. Mikä o hyvä assia ku äiti viha lunta. Jottan se on puhunu liäkiheittimest jos tota lunta viäl tule. Jää nähtäväks mikä seki o.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saukkomaisen sulavasti ja sukkelan sorjasti sukkelletaan umpihangessa! Totta äippäs jokainen sana, Essi. Meit ei pidättele hanki eikä risut, aina porkataan tiä auki taivasta myäden. Joo. Luala olis kätevä, sinne vois jemuttaa pallot. Keh heh, eipä löytäis äippä niitä sieltä. Muiskusii sulle, suloinen Essi Messinen!

   Poista
 6. Mainio kuva! Tuo umpihankipalloilu kuullostaa mukavalta touhulta. Ja siinä varmasti lihaskunto kasvaa, kun lumessahan on melkoisen raskasta juosta. Hauskoja pelihetkiä teille!

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaankin melkosen reiteviä poikia, on takakintereissä ponnistusvoimaa ja etutassuissa kaivuuytyä. Me hypitään ku kauriit, korkeelle ja pitkälle, noo, ehei ihan niin pitkälle kuitenkaan, mut edetään jokatapauksessa. Muiskut Typylle!

   Poista
 7. O-Ou! Me niin sympatiseerataan teitä! Helmi haluaa uppopallotiimiin maalivahdiksi! Yksikään pallo ei mene Helmiltä ohi, se on vissi ja varma. Taika voisi olla sellainen häiritsevä hyökkääjä. Yksikään poika ei pysty sen viehätysvoimaa ohittamaan, joten ukkojoukkueet olisivat pulassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeeta! Mahtavaa! Tottakai pääsette umpihankipallotiimiimme. Salainen ase: naiskoirakauneus. Ouuuuuuuu!

   Poista
 8. Jo tok voep pelata palloo vaekka minkälaesessa hangessa! Sehä on vuan järjestelykysymys :)
  Piäsenkö jookkuvveeseen mukkaan? Vaekka varamiehen varjoks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, sää oot joukkuuessa niiiiiiiiiiiiiiiiiin mukana. Sähän oot koiramaailman Pele (ei siis Pelle) ja Litmanen (vai oliks se rallikuski), mut joka tapauksessa sä oot Huippu Palloilija. Tervetuloo reeneihin!

   Poista
 9. Ei se matala maavara mitään haittaa. Näillä keleillä on hauska pistää pää hankeen ja mennä siellä kuono maassa eteenpäin. Ja mun mielestä parasta on kiivetä noille lumikasoille ja poukkoilla siellä hangessa.
  Mukavia talvipäiviää! Meidän äipällä on keuhkoputken- ja poskiontelontulehdus, joten mun vähäiset ulkoilut vaan jatkuvat. Toivottavasti se nyt paranee, että päästään kunnon juoksuun. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, ekaks tärkein: pikasta paranemista sun äipälles! Tommonen tautipaljous ei kyl naurata, Ootahan ku äippäs tervehtyy, niin raitailla ja riamulla ei oo reunuja ku yhessä pinttelette pitkin polkuja.

   Sulla on hyvät talviharrasteet!

   Poista
 10. Pipukka:
  Meän Martta vois olla se pelin häirikkö, joka kesken pelin juoksee katsomosta kentälle, tekee muutaman kunnarin, varastaa pallon ja lopuksi tuomari joutuu nostamaan sen kentältä pois, tappijalat sätkyen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, ja Martta rynnii peliin aina sillon ku vastustaja on voitokas, näin saahaan vastustajan pelikuviot sekasin. Martta on meijän tiimin salainen ase! Kyä ollaan voitokkaita, ku meillä on näin mahottoman täydellinen pelijoukkue. Kyä näin on. Joo.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!