sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Yäkylässä

 

Mikä sopis parhaiten märkään marraskuuhun?
No, tiätysti lämminhenkinen nallepaini.

 

Myrsky sai tän Nallen pari vuatta sitten.
Kivasti se on sinnitelly, Nallukka siis,
ja kestäny kaikki meijän nujuutukset.

 

Arvatkaapa mitä me tehtiin viikonloppuna?
Ette ikuna arvaa.
Mepä nukuttiin sängyssä.
Koiramamman kaa.
Joo, ihmisväki oli jossain omissa riannoissaan ja
Koiramamma tuli meitä hoitaan ja yäkylään.
Kyllä kuulkaa tykättiin!

18 kommenttia:

 1. Kukapa ee tykkees semmosesta kylläelijästä. Varmaa ootta pitännä lystijä :)
  Taetaa olla tuo se Mualiman Vahvin Nalle ku on kestännä teejjän nujjuutukset ja mylykkyyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on Nallukka kestänny ajan ja meijän hammasta. :D

   Pikkasen se on hoikistunnu, mut ei se menoo onneks haittaa. Joo, arvasit oikein, kuomahyvä, piettiin lystiä Koiramamman kaa. Koiramamma lähti onsuna kotiin lepäämään. Kih hih, ihan pikkasen saatettiin pyärittää Koiramammaa...

   Poista
 2. Teillä on ollu mahetsu viikonloppu! Kyllä Koiramamma tietää, mikä pitää pien... eiku isot mäykyt onnellisina. Ja te nukuitte sängyssä!!! Nyt te ootta ottaneet ensimmäisen askeleen kohti pedinvaltausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keh heh, pedinvaltaajat iskee illalla, Elvis. Voi kyllä olla, että ihmisväki on niin turskia porukkaa, ettei kaikesta yrityksestä huolimatta päästä niiden sänkyyn. Juu ei.

   Poista
 3. Nytpä onkin sitten edessä ongelma. Ei teillä, vaan kotiväellä. Koira, joka on kerran nukkunut sängyssä nukkuu sittemmin aina sängyssä. Siis joko te pääsette kotiväen sänkyyn tai koiramamma muuttaa teille asumaan. Kertokaa, miten kävi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu, ollaan me käyty ynisemässä ihmisväen sängyn vieressä, mutta toistaiseksi tuloksetta. Uutena vuotena ja ukkosella Myrsky pääsee ihmisten väliin, mutta ei muuten. Myrsky kun pelkää paukkuja, niin se ulisee ja tärisee ku haavan lehti.

   Joo, me raportoidaan.

   Poista
 4. 2-vuotias nalle mäykkyperheessä??? Ou-nou. Tehty varmaan jostain ihmeaineesta, kun ei oo hajonnut =D =D
  Mutta olipa mainio yövieras teillä! Ja saitte pitää sen ihan itsellänne, kun oma ihmisväki oli poissa jaloista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää Nalle on kyl ihmeen kestävä. On äippä sitä välillä parsinu, isoimmat reijät. Tän pehmeen Nallukan päällä mahtuu myös nukkumaan.

   Koiramamma on tottunnu nukkumaan kahden koiran kanssa, ku hänellä oli vielä muutama vuosi sitten mäyräkoirakaksikko, Rio ja Roi. Ne oli isä ja poika.

   Poista
 5. Komea nalle! Heh, arvaan teidän ottaneen kaiken irti koiramamman kyläilystä. Varman saitte tehdä juttuja, joita ei palveluskunnan kotona ollessa saa tehdä. Koiramamma ei raaski teitä kuitenkaan kieltää ; ) ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shhh... ei paljasteta kaikkea, mitä saatiin tehä Koiramamman kaa. Herkkuja saatiin useesti ja kehuja ja rapsutusta ja sylkytystä. Parhautta!

   Poista
 6. Jopas jotakin, että oikein sänkyyn pääsitte ;) Kyllä sänky on mäykkyjen paikka:)
  Kyllä teillä on varmana ollu kivaa koiramamman kanssa, ja nallen retuutuspuuhissa.
  Mukavaa marraskuuta pimeästä huolimatta!
  Muiskut molemmille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa ja Tiitu, todellakin päästiin sänkyyn Koiramamman kaa. Eipä sitten onnistunnu iskän ja äipän kaa, vaikka Myrsky kävi kyllä itteensä tyrkyttämässä. Ihan vaan kopissamme satiin normitahtiin nukkua.

   Muiskeloita!

   Poista
 7. On teillä pojat ollut aivan mahtava viikonloppu! Ihan olette päässeet sänkyyn nukkumaan. Meikähän siellä sängyssä nukkuu lähes joka yö, joten tiedän kyllä miten mukavaa se on.
  Mä olin eilen taas metsällä. Jäbä katteli jostain gepsistä, että olin juossut 23 km saaressa.....mutta olin mä väsynyt kun tultiin kotiin. Pari pientä lenkkiä tehtiin vielä äipän kanssa illalla. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jösses, ku ootkin pannu tassua toisen eteen. 23 kilsaa!!! Me viikoonka kuljeta niin paljon, Eka. Oot kyllä mahottoman kovassa kunnossa.

   Poista
 8. Olette osanneet käsitellä hellävaroen Nallukka-kaveria, ottaispa Nero oppia teistä niin ei tarvis joka viikko hankkia uutta pehmoa. Paitsi nyt täällä on opeteltu jo ompelemaan tikkejä niihin leluihin että olisi hieman pidempi elinkaari.
  Hyvää alkavaa viikkoa harmaasta kelistä huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tossa Nallessa useempi paikka ja zikzakki kans, mut hyvin se viäl sinnittelee. Nero, sulla pitäs olla ISO pehmo, ku säkin oot kaapin kokonen, ehkä semmonen jättiläis nalle kestäis sun reipasta menoo. :)

   Poista
 9. Teillä on ollut ihan luksusta!

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!