keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Ihan pimeetä

 

Myrsky: Kyä on kuulkaa pimeetä.
Meil on hirmeesti heijastimii ja 
ihmisillä lisäks viäl ottalamput.
He on niiku semmosia valopäitä. *tirsk*

Me saatiin lahjuksia.
Iskän kamuperhe lähetti. 
Heillä on sehveri ja älymonta kissamiskaa.

 

Heti tyästettiin puruluita ja vedettiin narusta.
Paitti, Tuisku omi kaikki herkundaalit, ja murisi mulle.
Äippä teki siitä nopeesti lopun.
Murinasta siis.
Meillä ei saa murista muut ku äippä.

 

Kuuluuks teijän miälestä (mäyrä)koiraplokiin affenat?
Juu, ei kyllä kuulu meijänkään miälestä.
Pantiin kuitenkin äipän miäliks pari kuvaa hänen fisuistaan.
Molskis ja loiskis!

20 kommenttia:

 1. Nii on pimmeetä. Suap olla vaekka minkälaesta valloo ja lamppuva. Ja hyvä oes jos oes niihi patterittii. Joku tiälä ee ollunna muistanna...
  Ompa mukavija kamuja ku laettaavat tuommosija herkkuja :) Sekö meenas pikkuvelj ruveta uhittelemmaa ja omija herkut itellesä? Sepä ee oo oekee reeluva hommoo nuin vellosten kesken.
  Ahvenat kuuluu määräkoeraplokkii iha yhtälaella ku mykyrokka :D Että molskis vuan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Soon paha ku patterit loppuu. Pitäs olla joku myrskylyhty valmiina. ;)

   Meijän tuttavapiiri on kyl silleen viksuu porukkaa, että aina ymmärtävät, että tiä koiran sydämeen käy vattan kautta. Joo.

   Poista
 2. Hienoja lahjuksia saitte. Pimeetä on, tuntuu että katuvalot on paljon himmeemmät nykyisin kuin pari vuotta sitten. Eikä se johdu Palvelijattaren järjenvalon hiipumisesta vaan säästötoimista.
  Hienoja fisuja teidän mammalla. Kyllä niitä on kiva katsella. Ei ne sillit teidän ykkösasemaa mamman sydämessä kuitenkaan uhkaa, en usko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyl hyvä, että teil on sentään katuvaloja, vaikka vähän himmeitäkin. Mukavempi tallustella, erottaa tiän ja lätäköt.

   Joo. On noi sillit ja silakat ihan viihteellisiä ja akvaario kiva valaisin olkkarissa.

   Poista
 3. Tulee mieleen yksi värssy Sielun Veljiltä: Kaikki tahtoo elää, säkenöivästä voimasta ;)

  Mutta lahjat on tosi hyvä juttu, onneksi sellaiset on keksitty ! JA affenet on aika nättejä, vaikkei ne mäykkyjä ookkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä värssy, Taru! Sopis varmaan myäs jollekin atomivyysikolle, kih hih.

   Kyä me osataan riamuita kaikista lahjoista. Tykätään me kyllä ihmisistä vaikkei ne tua lahjojakaan, mut parempi tiästysti lahjuksien kanssa. ;)

   Poista
 4. Teillä on tosi välkky taluttaja :)
  Kalat ovat koiran näkökulmasta katsottuna erinomaisia lemmikkejä: niitä ei voi silittää, rapsuttaa, ulkoiluttaa eikä ottaa syliin. Niiden kanssa leikkiminenkin taitaa olla aika yksipuolista touhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tooooosi välkky, Aatu ja Jiri.

   Totta! Noi affenat on melko totisia lemmikkejä.

   Poista
 5. Se on sitä aikaa kun lenkillä näyttää kävlevältä joulukuuselta, turvallisuus ennenkaikkea.
  Herkulliset puruluut saitte, melkein saman kokoisia kuin syöjänsä.
  Kalat on kauniita, edes jotain väriä marraskuun harmauteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuusivalaistus on tosi hyvä vertaus, Nero ja Liinukka, mut paree näkyä koreesti ku maata surkeena kurassa, ku kuallu kuttu.

   Äipän affenat on kyl kaikki värikkäitä molskijoita ja se akvaariovalo lua aamullakin kivaa kajoo, ei oo säkkipimeetä.

   Poista
 6. HIHIII jos teil olis semmone katti, nii ei teiä äipäl koht olis noit färillissii ahvenoi minkkä kokoses lasipurkis. Nii olis paremmis suis noiki apporat.
  Mahrottoma hianoi valopäit teil, meiä porukka oaikas pimmiää. Paitti mää. Mul o ain joku heijasteliivi pääl. Äipälki on joku piän heijaste roikkumas jossan. Ehkä se sit o ku tääl kaupunkis o muutonki nimpal noit valoi.
  Pususii Essiläst !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siin olis kyl meille oikeeta tiiatteriesitystä, jos meil olis affenoita kalastava katti akvaariuksen päällä. Olis käheetä. Varsinkin, jos se katti moslkatais välillä sinne veteen. Kih hih, ku huvittaa suuresti jo pelkkä ajatus.

   Hyvä niitä heijastimia on olla kaupungissakin, varsinkin jos käyttää tummia vaatteita. Äippää kammoksuttaa, ku jalankulkijat mennä hoilaavat miten sattuu, ihan pimeesti tiän yli. Tää pelko johtuu siitä, ku äippä on kaks kertaa joutunnu todistajaks onnettumuuteen ku edellä menevä auto on ajanu ihmisen kualiaaks. Kaks kertaa! Ihan gaumeeta. Piä sää heijastiliiviä ja näin turvaat teijän äipänkin menon, olipa katuvaloja tai ei. Juu ja muiskuja hirmeesti.

   Poista
  2. Siunakko !! Kyllai teiä äipäl sattuu ja tapahtuu. Ei olla ikän jouruttu mittä noi kamala toristama. Kyl äipälki heijastin on mut vaa semmone piäni taskust roikkumas. Ja mitä ny ulkoiluvaatteis on jottan semmossi raitoi ku heijasta. Mut ei nimpal ko mul. Juu mää kyl sano äitil. Äippä on kyl tosi tarkka tiätä ylittäes. se otta ain mun liki ja lyhkässe naru. Äippä kauhistutta noi flexi-ihmiset ku lemmikit huitele misä sattu, myäs tiätä ylittäes.
   Terveissi Essiläst.

   Poista
  3. Joo, pitäkää toisistanne hualta!

   Poista
 7. Meillä ei ole äippä ymmärtänyt, että ottaisi otsavalon mukaan kun lähdetään yölenkille. Silloin voisi kävellä pellonvieruspolkuja ja voisin kattella pellolla olevat puput. Nyt se reuhtoo mua vaan katuvalojen piirissä ja mä mieluummin siirtyisin ihan jonnekin muualle.
  Kyllä minäkin tykkään kun joku tuo tuliaisia. Osa vaan ei oikein tunne mua ja tuo jotain sellaisia joista mä en yhtään tykkää. Vähän noloo kun toinen koittaa ojentaa ja meikä vaan tuhahtaa. Siis äipän mielestä. Mutta noi narut on tosi kivoja. Mulla on kans tollanen. Meidän leikkiin kuuluu, että mä otan sen suuhun ja tulen jonkun ihmisen viereen ja murisen hirmuisesti kun se yritetään ottaa multa pois. Sit mä okei luovutan ja ne heittää sen mulle haettavaksi jonnekin. Vähän pieni kämppä tähän hommaan, täytyy välillä vähän jarrutella, etten mene läpi seinistä.
  Kyllä noi akvaariot on kivoja, mutta huolehdi ettei käy kuten meidän perheen mummille aikoinaan, että se alkoi iltaisin jutella niille kaloille. Katso, että äippänne juttelee vaan teille....
  Mukavaa loppuviikkoa toivottelee Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, Eka, voi se pellolla hortoilu kumminkin olla pimeellä vähän arveluttavaa. Siäl ku mättäitä ja kuappia ja niitä irtojuaksussa olevia pupuja. Aattele, jos sää innostuksissa pukkaat äippäs nurin tai tempaset hänen kätensä kipeeks? Eipä siinä ketään naurattas. Noh, ehkä sitä pupua kyllä.

   Tympeet tuamiset ei oo kyl kätsyjä. Mitäs jos sää tekisit semmosen toivomuslistan? Että tämmösiä ja tämmösiä herkuja, pliis ja kiitos. :D

   Tota noin niin, meijän äippä ei puhu pelkästään kaloille, ku hän puhuu myäs kukille. Pitäskö alkaa jo hualestuun isommin?

   Poista
 8. Heijastimet kunniaan! Se on hyvä näkyä :)

  VastaaPoista
 9. Hyvä kun laitoitte kalakuvat, ettei Äippä alkanut muriseen. Heijastimet on tärkeitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kato pitää joskus miällyttää äippää, niin hän pysyy hyvällä tuulella ja sehän tiätää meille enemmän herkkuja ja liikuntaa ja muuta kivaa tekemistä. Ovelaa...

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!