torstai 6. marraskuuta 2014

Viima

 

Myrsky: Meijän äippä on melkosen miälikuvitukseton persoona.
Aatelkaa ny vaikka meijän nimiä.
Ekaks oli Pyry.
Sitten tulin mää, Myrsky.
Sit tuli Tuisku
Keh heh, ja ny on ilmassa ollu Viima.

 

Mut gaumeeta, jos meijän laumaan tulee tyttö.
TYTTÖ.
O-ou.
Ny meni yäunet.
Eihän me sitten pystyttäs oleen enää Tuuliset Pojat!!!
Järkkyä.

20 kommenttia:

 1. No mutta mitä jännää siellä suunnitellaan? Kyllä vaan mulle kelpais tänne kaveriksi tyttö. Mutta se on ihan turha toivo. Palvelijatar sanoo olevansa liian vanha hankkimaan enää pentukoiraa. Ottaisi sitten aikuisen, mikä ongelma siinä muka olis? Kuulemma se, että minä yksinkin vastaan useampaa koiraa, eikä Se jaksais yhtään useampaa.
  Me jännätään mitä tämä teidän Viima-juttu oikein meinaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule kuoma, ota sää se Viima, se ku ei oo enää mikään ihan pentu. Pual vuatta vanha. Iskä ei haluu meille enää yhtään lisäkoiraa. Ja me ollaan Tuiskun kaa pari, niin kolme koiraa on jo lauma. Joo ei meille sovi enää yhtään koiraa. Karkki on kiva tyttö, sen visiitit riittää vallan mainiosti meille.

   Poista
 2. Siis vau! Saatteks te pikkusiskon? Vai veljen? Kyllä elämä on ihmeellistä. Mutta teitä on kaksi, jotka ohjaatte tulokasta talon tapoihin, mä oon täällä yksin. Mutta eiköhän me pärjätä ja päivitellään sitten sitä isonveljien asemaa tänne yhdessä. Gaumeesti onnea ja tsemppiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis, toi siskon hankinta on onneks vasta miätintäasteella. Äippän toiveajattelu? Mut sullehan kohta tulee se pikkuveli, Huggis. :D

   Poista
 3. Ihan oikeessa ootte. Kolme koiraa on jo lauma. Mutta kait kolme menee siinä missä kaksiki, eikös? Jos Viima liittyisi laumaanne, niin sitten te olisitte Tuuliset Kaverit, tai Tuulikamut:) Terveisii Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulikamut! Hyvä nimiehdotus, Marja-Leena. Toivotaan kuiteskin, että pysytään Tuulisina Poikina. Terkut Ossille!

   Poista
 4. Eilen just putkahti mieleeni, että teille mahtuisi vielä yksi tyttö teidän poikien seuraksi. Nyt kun on jo lahjoitettu kulkusetkin Korvatunturille.Ja nyt se toteutuu, vai? WAU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulkuset on tosiaan hiljasina, ei helky, ei välky. Mut tiäkkö kuule, aina ku Karkki tulee, niin jostain kaukaisuudesta nousee semmonen kumma tunne ja tutina. Ihan pitää Karkin kanssa leikkiä junaa. Äippä ei tykkää.

   Poista
 5. Myö voetas ottoo :D Taekka siis minä. Äet ee oo oekee innostunna vaekka välillä siinä koeravaavvakuume onnii. Viima kuulostaa iha poejjan nimeltä. Jos oes joku Tuuli ni oes varmaa tyttö sittä.
  Teelläpä on mielenkiintoset rojektit sielä männeellää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä paha nimi olis Tuuli, jotenkin leppeempi ku Viima, paitti jos nimi on enne ja tää tyttökoira oliskin semmosta ärhäkkää sorttia. Onneks äippä on tyytyny vaan katteleen pentujen kuvia, mut pitkiä aikoja hän notkuu Mäyräkoirien pentupalstalla, joten...

   Poista
 6. Mun mielestä nuo nimet on todella kivoja ja johdonmukaisesti yhden teeman mukaiset :)
  No mutta jos tulisi se TYTTÖ teidän laumaan niin voisitte olla Vilman Tuuliset Pojat ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nero, jos yhtään ymmärretään noitten tyttöjen sialunelämää, niin tossun, eiku tassun, alle me tullaan jäämään. Myrskyllä on kokemusta yhestä Inkusta, joka kävi meille, ja Inkku pyäritti Myrskyä tullen ja mennen. Siin oli kyl vikkelä plikka.

   Poista
 7. Kyl yks Viima ain yhe Myrsky ja Tuisku ruadus pitä. Semmossii me tytöt ollaa. Ei Onnikaa meit juur yritä komenteerata, meil o siihe hyvät kommentit ain ton systeri eli Tiukun kans.
  Ja meä äiti sanoo kokemukse syväl rintaäänel, et siin se mene kolmeki misä kaksiki. Ja flikka sit vaa operoitavaks nii teilki pysy se rauha maas eikä tul mittä ulvomist. Nimpal hyvä nimiki o jo valmiiks.
  terveissi sanoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi, ny kyl osuit asian ytimeen eli me oltas ruadus ja nuhtees koko ajan. Saataskohan me pitää meijän lelkkujakaan enää? Te tytöt ootte topakoita, mut niin nättejä ja ihanii. Tykätään ja muiskuja.

   Poista
 8. Ai, että tuollainen ajatus siellä teillä päin pyörii. Vielä niinku siskokin porukkaan ja mä en saa edes yhtä veljeä. Elämä on epäreilua! Olikos teidän äipällä oikein tuollainen taka-ajatus jos silloin kun se leikkautti teidät? Ei pitäisi tuollaisten tyttöjen enää "sillä lailla" kiinnostaa....Hauskaa viikonloppua toivottelee Eka ja äippä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, kyä sun pitää veikka saaha. Kaksin on kivempaa. Meijät leikattiin sen takii, että Myrsky lopettaa merkkaamisen sisällä ja lopettihan se. Eikä meistä oo kumpasestakaan suvunjatkajaks, toisella pihdit polvet ja toiselle ihan länkyrät. Me ollaan tämmösiä upeita kotikoiria ja ylpeitä siitä. Hyviä jolkutteluja!

   Poista
 9. Tuulipojat ja Viimalikka. Ihan hyvin pystyisitte =D =D =D

  VastaaPoista
 10. Oho! Mutta voishan tyttökaveri olla ihan kivakin -jos olette kiltisti tassun alla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siäl me varmaan oltas, tassun alla. Myrskyllä on hyvässä muistissa Ihana Inkku, joka pyöritti meijän taloutta tullen ja mennen ja välissäkin, aina ku oli meillä hoidossa. Inkku sano: mun, mun, mun. Ja näin tapahtu. :D

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!