perjantai 24. tammikuuta 2014

Läheisyys lämmittää


Läheisyys lämmittää.

 

Myrsky: Äippä korjas Pipukan lähettämän Mörön bebandeeroksen.
Mä jatkoin tyästämistä.

 

Äippä valittaa, että meijän lelkut on jatkuvasti korjauspajalla.
Jaa-a, kyä näin voi paljon ollakin.
Meil mäyriäisillä on semmonen tutkiva luanne ja ote näihin lelkkuihin.

 

Mörkö on ny yhtä raajaa vajaa.
Se siirty lelkkuvarikolle ja oottaa parsimista.
Ootteko huamannu, että toi Mörkö on kova kaveri?
Hymy ei hyydy millään.


26 kommenttia:

 1. Viekää teijän äipälle semmoset terkut, et lelut on tehty rikottaviks. Eikä teijän äipällä tietenkään voi olla sen tärkeempää tehtävää ku korjata teijän lelkkuja, eiks juu?;)
  Teil on muuten mahtavan kiiltävät turkit, murut! Mä muiskautan teille kiiltäväiset muiskaukset!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa noin, Mirkkunen! Lelkut pitää sualistaa, niitä pitää ravistella ja niitä pitää kiskoo kahden mäykyn voimin. Harva lelkku siinä vauroitta säilyy ja just se on hauskinta. Meijän miälestä. Onneks äippä on tyytyny osaansa eli toimii Lelkkutohtorina parsinneulan kanssa.

   Meijän kiiltävän turkin salaisuus on runsas silittely ja välillä saahaan lohiöljyä. Muiskelot!

   Poista
 2. Selviääkö Mörkö ihan päiväpolilla käynillä vai joutuuko jäämään yöksi osastolle? Amputoitiinko jalka kokonaan? Nimim. Huolestunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä nimimerkki Huolestunut!

   Ny kyl Mörkö joutu jäämään yäks osastolla, saattaapa olla siäl useemman päivän. Tual se näyttäs äipän ompeluaskin päällä pötköttävän. Eipä siis hualta, hyvä nimimerkki Hualestunut, raaja ehjätään ja Mörkö palaa lelkkukoppaan pikapikaa. Voi kyl olla, että sitä kohtaa uus höykytys, keh heh.

   Poista
 3. Teillä on kuulkaas pojat ihan samat kujeet kuin meidän naukujilla! :D

  VastaaPoista
 4. Meillä Emäntä myös korjailee mun leluja, mutta joskus joutuu jostakin ihan luopumaan. Yks Smurffiina piti heittää just roskikseen, ku mä sain sen niin riekaleiksi, ettei siinä ollut enää ehjää kohtaa mitä ois ommellu. Ja yhdeltä Pupulta on toinen korva kokonaan ambutoitu, ku se ei vaan kestäny mun käsittelyä. Ja Lehmältä on poistunu korvat ja häntä. Jne...jne... Terv. Fiksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiksu, sä oot nimes väärti, tosi viksu. Justiinsa noin kunnon karvakuonot toimii eli luulot pois Pupuilta ja Smurffiinoilta. Joo. Mut kuule, Fiksu, me kyl ollaan vankasti sitä miältä, että just tolleen pitää leikkiessä toimia eli juurikin amputoida korvii ja kärsii ja jalkoi.

   Miks toiset lelkut on kiinnostavampii ja parempii ku toiset? Siin olis väitöskirjan paikka jollekin tiäteilijälle.

   Poista
 5. Siellä on siis kova kovaa vasten. Mörkö vastaan mäykkypojat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kovasti toi Mörkö sinnittelee, mut mahtaaks sillä olla paljon mahkuja, kun vastassa on Myrsky ja Mylväys. :D

   Poista
 6. Meilläkin alkaa olla jo enemmän pehmoja parsintaoperaatiota odottelemassa kuin oikeasti leikeissä. Toivottavasti koirat tajuaa, että tätä vauhtia lelut loppuu ennen kuin mamma on jaksanut ne korjata, alkaa nämä sisälmyksen tutkimiset jo kyllästyttää ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riamuisaa, Stella ja Pinja! Täytyyhän meijän mäyriäiset pitää äipät tyäntouhussa. :D

   Poista
 7. On se aika rankkaa! Just kun ootte saannut lelut mieleisiksi, niin teidän mamma menee ja korjaa ne!

  VastaaPoista
 8. Meidän mielestä typistetty ja suolistettu lelu on tehtävänsä suorittanut ja joutaa välillä lepäilemään äipän pehmoeläinklinikalla, kunnes on tervehtynyt uusia toimenpiteitä varten. Ja yhtään emme ymmärrä, ettei lasten pehmoja saa leikkiä klinikkakuntoon. Mitä muuta pehmoilla voisi tehdä? No, myönnetään, että joskus niihin on kiva nojailla, ellei tyynyjä ole saatavissa.
  Hyvässä valmiusasennossa on tuo Tuiskun tassu, jos sattuisi sinun korvasi vaatimaaan rapsutusta, Myrsky. Oletko itse kouluttanut pikkuveljen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei mekään ymmärretä, miksei me saaha iskän nallee tai äipän mäyrityynyjä. Täh! Ne niillä mitään leiki ees. Siäl ne pehmot nököttää piirongin päällä. Varmaan niitäkin tympii, ku meijän kans elo olis elosampaa ja jännää. ;)

   Myrsky: Tuiskun tassu rapsuttais? Hyvä idea, paan ton korvan taakse.

   Poista
 9. Pipukka:
  Voi rähmän käikäle pojat, mikä perhepotretti Teistä, oikiaa veljesrakkautta. Isoveljen pää pikkuveljen haaruksissa. Onko Myrskyn pää Tuiskun jalkatukena vai Tuiskun jalka halimassa ja pitämässä kiinni Myrskyä ettei se karkaa? Ehkä molempia. Kyllä meitä nauratti äipän kanssa niin, että tyrät rytky. Oikeita ilopillereitä ollaan äipänki mielestä, ei tartte vitamiineja syyä ku meitä kattelee. Muutenki täällä on kaamos selätetty ja aurinko jo hetkellisesti näkyy. Eilen tehtiin iso lenkura kun pakkasta oli alle kymmenen. Tänään täytyy olla tupajumina, pakkasta on 25 astetta. Enää ei urheilla pakkasen kanssa. Äippä oppi sen viikolla ku meenas vasemman silmänsä jäädyttää.
  Toinen ilouutinen meille on, että mörkö on saanut kyytiä Teidän käsittelyssä. Aivan onnessamme olimme suolistuskuvista. Te rakkaat Ritarit pelastitte minut. Mörkö ei enää kummittele mulle. Voin keskittyä rauhassa prinsessana olemiseen. Niks ja naks, niskat nurin siltä. Lähtee ällö irvistys. Sitte vaan toinen toisesta päästä kiinni, veto ja halki poikki ja pinoon. Aatelkaapa, eiks ois aika päheetä jos sisällä olis ollut untuvahöyheniä. Mahtava pöläys olis vaan käynyt kun Möröstä olis ollut ilmat pihalla. Paljo muiskuja Teille Myrsky ja Tuisku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Pipukka, sun Mörkös on sen verran klenkku ettei se ihan kohta lähe mihinkään nilkuttaan ja sua pelotteleen. Tääl se pysyy ja klinikan kautta saa taas tuta mäyräisen voiman.

   Tuisku: Mää pidin sitä koipeeni siinä Myrskyn päällä, että herään varmasti, jos Myrsky lähtee jonnekin reissunpäälle.

   Meilkin lauhtu tänään ja heti lähettiin lenkuralle. Mut gaumee tommonen 25 pakkasta ja viäl gaumeempaa toi sun äippäs silmäsattumus. Onneks ei kuiteskaan jäätyny se silmä. Hui!

   Tuplamuiskelot!

   Poista
 10. Ihanat pötkylät kerta kaikkiaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Meil on koko huusholli täynnä pötkylöitä, me ja äippä on kyl ehkä enemmän perunan mallinen, mut iskä on oikeen pitkä pötkylä, vähän niiku mäyris, mut seisoo kahdella jalalla. :D

   Poista
 11. Onpa hieno kuvasarja suolistajakaksikosta tositoimissa. Mörkö taitaa ilkkua teille, Puhurit. Ei välitä vaikka raajakin irtos. Kumma tyyppi ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mörkö on kyl melkomoinen sinnittelijä, mut kiva kaveri, ku siitä on vastusta. Mörköily jatkuu...

   Poista
 12. Mä sain tuollaisen samanlaisen Mörön mummilta, mutta sinisen. Olen jo repinyt sen ihan risaksi, kun mun mielestä se piippaus pitää aina saada katoamaan. Tosin sen jälkeen menetän kyllä intoni koko leluun.....mulla on kait joku tappamisvietti tai niin ne kotona väittävät. Mutta tosi kiva lelu tuo on. Ihana kuva tuo ensimmäinen. Olispa kaveri, jonka kanssa lötköillä! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, ny vaan kovasti kaveria/veikka/systeriä ruinaamaan. Kyl kaksin on aina touhuamista ja lämmintä kopassa. :D

   Möröt on tehty voitettavaksi!

   Poista
  2. Nyt on niin tärkeetä asiaa käsittelyssä,et munkin pitää sanoa sananen ,ku en o ennen paljo kommentoinu.Joo mähän oon ekspertti tos patolokijutussa,koska nimittäin mä alotan ton suolistuksen aina silmän kautta.mä tykkään ku mulle heitellään sit sitä irrottamaani silmää ja sit oikeestaanhan mä oon niinku tähystysleikkaaja joo.emäntä tua mulle aika usein jollain eurolla kirppiksiltä uusii uhrei,eikä se kyl korjaa niitä enää mun jäljiltä.surkuttelee niitä raukkoja sit ja kuiteski tuo vaan lisää.ne jotka ääntelee on kyl parhaita,ne on sitkeitä ei lähe henki vaik mitä tekis...tästä aiheesta voisin kyl luennoida loputtomiin,kun en o enää mikään lääketiäteenopiskelija vaan patoloki niettä terveiset vaan tuulisille pojille Väinöltä,oon tällanen seropi,seefferinvärinen pystykorva,jollasta mun emäntä siis nimenomaan ei tilannu,mut elämäntarjoomalla huumorilla sai just tämmösen

   Poista
  3. Morjenstas Väinö! Joo, sun emännällä kävi onnenpulla, ku sai enemmän ku tilas. :D

   Sä ootkin oikee pätevä kirurki, ku noin tarkkaan alotat suolistuksen. On se kyl kuiteskin hyvä, että uusia uhre... operoitavia emäntäs jaksaa ja viittii kantaa. Poonuspusut emännälle!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!