maanantai 13. tammikuuta 2014

Päivänsäteitä (ja menninkäinen)

 

Tuisku turisee: Me saatiin kangaspallot Karkilta.
Näis palloissa on yks vikandeeros.
Ne ei mahu kaappien alle!
Ei vaikka kuinka niitä sinne survottas.
Äipältä jää päivän liikunta-annos saamatta. Harmitus.

 

Mä vähän muakkasin omaa pallooni.
Nirskuttelin joutessani ton heittonarun poikki.
Done!


Myrsky: Mä en moiseen kuljailuun sorru.
Antaa ton menninkäisen puuhailla omiaan.
Mä paistattelin sohvan selkänojalla päivää.

23 kommenttia:

 1. Tuisku, miten ihmeessä pallot on vielä ehjät? Ootko jotenkin tullu hempeeks? Ei silti, tosi hienot pallot ne kyllä on ilman suolistamistakin. Myrsky, sinä olet selvästi elämän nautiskelija. Mikäs mukavampaa kuin nautiskella auringosta pehmeällä alustalla: )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tota noin niin, kyl me tänään saatiin nihin reijät aikaseks ja ne meni telakalle korjattavaks. Siin on vaan jotain kummallista, niiku joku sisäinen käsky tai jotain, että kaikki pehmot pitää tarkistaa myös sisäpuolelta.

   Myrsky: Toi on mun vakkaripaikka. Mä oon niiku Kunkku valtaistuimella. Tosta näkee ulos tielle ja joka huoneeseen sisäpuolella ja siihen paistaa aurinko. Sillon ku se ny sattuu kilottaan. Joo.

   Poista
 2. Komeet on pallot mutta harmi ettei teidän äippää saatu niillä aktivoitua. Lyökääs pojat viisaat päänne yhteen. Teidän äipälle on keksittävä jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyännettiin me semmonen vinkupossunpää kaapin alle. Äipältä pääsi painokelvotonta tekstiä, ku hän konttas ja koukki siäl kaapin alla. Me kyl innostettiin ja tsempattiin kovasti. Haukuttiin hirmeesti ja pidettiin limmakkaa. Että silleen.

   Poista
 3. Nythän teijän äippä saa liikuntaa (ainakin sormilleen), kun rupee korjaamaan noita palloja!:D
  Muiskut, muruset!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyl äippä ahkeran korjas monta lelkkua ja ompeli iskän takin vetskarin ja muuta pientä. Katotaan ny kauanko pehmolelkut ehjinä pysyy...

   Muiskelot sulle, Mirkkunen!

   Poista
 4. Aurinkoo kandee ottaa aina, kun siihen on mahdollisuus. Terkkuja Tuulipoijaat, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marja-Leena, oot niiiiiiiiiiiin oikeessa ton auringon suhteen. Kyl se herättää ihmiset, eläimet ja luannoon. Moikkelis koikkelis!

   Poista
 5. Mitä jäbät duunaa ???? Hihihiiii...ju olen kattonu putoust. Mut kyl täyty sanno et meikä ossaa kyl nopiammi duunata risaks tommosen. Tai siis niinku oman malliseks.
  Määki orota tota aurinkoo, se ku paista iha suaraa tähä olkkarii sit ku se paistama ruppe.
  Pususii toivoo Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih hih, mekin katotaan Putousta ja toi on meijän suasikki. Ihan hulvaton. Nää jäbät duunaa ja tuunaa miälellään kaikkee, mut me kyl uskotaan, että sä se vasta taitava tuunaaja ootkin, Essi. Aurinkoo ja muiskuja!

   Poista
 6. Tuo tavaroiden tuhoaminen on kyllä ensteks mukavinta puuhaa vai mitä Tuisku? Mä sain ihmismummilta sellaisen mörön kuin tekin saitte, mutta sinisen ja seuraavana päivänä olin jo saanut siltä jalan irti. Tappaminen on mun mielestä parasta noille leluille ja sitten se kiskominen tulee hyvänä kakkosena. Mahtavat ulkoilukelit muuten tällä hetkellä, vaikka tassut välillä vähän sutiikin!! t. Eka

  VastaaPoista
 7. Voi teitä kujeilijoita! Mutta mikäs se semmoinen koira olisi, jolta kujeet puuttuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyl koirien pitää saaha toteuttaa itteensä ja olla luavassa tilassa, keh heh. Keppostellaan!

   Poista
 8. Kujeita ja köllöttelyä. eikös siinä ole kaikki mitä koirapoika tarvitsee? :D

  Terkuin, koirapoika Mufi

  VastaaPoista
 9. Aurinko on armas, mutta niin on myös pallot. Ainakin joissain talouksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palloja, palloja ja viäl lisää palloja. Me rrrakastetaan palloja. Niitä ei voi koskaan olla liikaa. Ny ku ei oo paljookaan lunta, niin pallot on löytyny pihalta hyvin. Viime talvena kaikki pallot löyty vasta lumen sulettua.

   Poista
 10. Meilläkin jyrsitään leluja rikki ja otetaan aurinkoa sohvan selkänojalla. Siinä alla lämmittää patteri mukavasti näin pakkasilla. Mukavia talvipäiviä sinne, älkää pojat paleltuko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patteri onkin mainio lämpölähde. Meijän kopat on patterin viäressä ja onpa autuasta kellahtaa nokostelemaan lämpöön. Joo, me niin ymmärretään teijän karvapöksyjä.

   Meil on villanutut päällä ja töppöset jalassa, mut vauhtia silti saadaan pitää ettei tuu kylmä. Ilosta ja lämmintä menoo teille kans!

   Poista
 11. Hienot pallot teillä! Mahtaa kyllä harmittaa, kun ne eivät mene kaappien alle. Typyäkin harmittaa, kun sai joululahjaksi isomman kokoisen aktivointipallon kuin mitä sen vanha oli. Vanha pallo kun mahtui mukavasti sohvan alle ja sieltä sitä sitten koukittiin esiin kaikenlaisten apuvarsien avulla. Typystä oli kivaa, meistä kaksijalkaisista ei... Muiskautukset teille meidän isokorvaneidiltä!

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä Typy tiätää mikä on parasta jumppaa, siis ihmisväelle, hih hih. Muiskut!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!