perjantai 18. lokakuuta 2013

Onnenmyyrät

Ihmisillä on kyl kovinkin outoja ilmasuja. Niiku ny, että me ollaan onnenmyyriä. Siis täh! Me mitään myyriä olla, ei edes myyräkoiria, vaik yks lapsi niin väitti. Me ollaan määräkoiria mäyräkoiria. Nih. Mut on meillä kyllä käyny melkosesti onnenpulla. Täh! Meil mitään pullia oo. Siis ollaan oltu onnekkaita.

Viikolla meillä kävi Koiramamma kyläilemässä. Arvatkaa mitä! Hänen mukanaan oli Tyttö. Joo, ihan oikee tyttö, jolla oli semmonen hassun ilosen kupliva nauru. Tykättiin ihan gaumeesti.

Sitten meitä onnisti toisenkin kerran, meinaan me voitettiin Myrsky-kissan arvonnassa Helppuri. Ny varmaan saadaan jatkossa pakastepötköliharuokia, kun on sitä varten sahausväline. Meijän ihmisväki luavutti semmosten pötköjen oston, ku niitä pötköi piti pilkkoo kirveellä ja sahalla ja ne pötköt lentää kolisteli pitkin lattioita ja seiniä. Saatto olla paljon mahdollista, että iskältä pääsi siinä touhussa jokunen murrrkele.

Lisääkin meitä on onnistannu, ollaan meinaan saatu uus blgokamu: Fuffe. Fuffe on chihuhuhhuhhu tai jotain, ja se on tullu tallusteleen Vilin jalanjälkiä, ihan niiku me ollaan tallusteltu Pyry-papan tassunjälkiä. Onnee vaan lujasti ja tervetuloo porukoihin!

 

Tuisku: Onks pakko kuvata?
Meil on äipän kanssa iltasin herkkä hetki, mä piän häntä kädestä kiinni.
Hempeillään.

 

Myrsky: Koiramammalla on aivan ihastuttava lapsenlapsi.
Pussasin häntä hualella.

16 kommenttia:

 1. Onpas teillä ollut onnea. Onkohan teidän äippä muistanu lotota? Tuolla tuurilla saattais natsata sekin.
  Ihanaa kuulla, että Vilille on löytynyt mukava seuraaja. Käytiin kurkkimassa ja kovasti kivalta koiruli näyttää.
  Mukavaa viikonloppua tuulipojille joukkoineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä onnenviikko. Äippä pani Loton vetämään. Jos tulee iso voitto, niin ostetaan kaikille blogikamuille herkkuja.

   Poista
 2. Onnentuuliset tosiaankin! Ja hei, mekin aiotaan laittaa lotto vetämään, mut ei herkkuja varten vaan siks, että päästäis muuttamaan etelänmaille. Ja siellä varmaan saisin niillä ylijääneillä rahoilla herkkuja!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Onnentuuliset, hyvä uus nimi, Mirkku Murunen. Me pidetään teijän lottovoitolle tassuja pystyssä.

   Poista
 3. Onnenmuruset täytyy löytää. Jokainen päivä tuo tullessaan yhden tai useampia muruja. Nyt teillä olikin oikea onnenvyörymä, kun noin monta onnenmurusta löysitte! Fuffekin iloitsee, että sai olla yksi niistä muruista. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosiaan, piänistä onnenmurusista kasvaa mukava elämä. Me toivotaan Fuffelle ja teille oikein onnekasta yhteiseloa!

   Poista
 4. Onnea voittajille! Rapsutuksia myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Mamma N! Silityksiä Helmille ja pusu nenunpäähän.

   Poista
 5. Onnea voittajille! :D Hienoa huomata, että Koiramammoja on tulossa jo seuraava sukupolvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niinpäs onkin ja tästä Tytöstä tuleekin hyvä Koiramamma.

   Poista
 6. Helppuri meni sitten ihan oikeaan osoitteeseen, pysytte pojat vastedeskin hyvissä pöperöissä!

  VastaaPoista
 7. Tos oli kyl jo hirmuse paljo onnenjutskia. -Myyriä ja -pullia ja muutenki onnekkaita! Että hirmeen paljon onnee sin teen onne keskel. Ja lipsutuksii kans. Ja niit lipsutuksii voi sit jael sin ympäriis, koiramammal ja uurel piänel koiramammalleki. - Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyl yllinkyllin onnellista. Ja sitten saatiin sulta, Elli Eloveena, viäl kaukolipsutukset päälle. Ooh. Kyä ny koirapoikien kelpaa elellä. Muiskut sulle murunen!

   Poista
 8. Hyvä että onnellisuutta riittää :)

  Onnea myös voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, me ollaan aina vähän onnellisia ja äippä pualestaan usein ihan pihalla. :)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!