sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Haaveita


Tuisku: Tässä mä enskun polvilla töröttäen haaveilen herkkuluista.
Tää haave onneks toteutui.


Myrsky: Mä haaveilen Karkista.
Tää haave ei toteutunnu, harmitus.

22 kommenttia:

 1. Voi voi, ei ole reilua ettei molempien toiveet toteutuneet :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan oo, mut eiköhän me viälä Karkki tavata. Olis kyllä mukava nähä muitakin blogikamuja, mutta ku asutaan niin kaukana toisistamme.

   Poista
 2. Haaveile vaan kovasti, Myrskyseni, niin toive toteutuu. Mä haaveilen teidän tapaamisesta, mut välimatka taitaa olla aika pitkä (vaikka mä en kyllä ymmärrä maantiedosta paljonkaan enempää kuin emäntä, joka ei ymmärrä siitä yhtään mitään). Mut onneks voidaan tapailla näin virs... virtsu... virtuliaalisesti! Muiskut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippäkin aina sanoo, että ku tarpeeks toivoo, niin haaveet toteutuu. Arvaa vaan, Mirkkunen, ku me pojat seottais, jos sä pyyhältäisit portista sisään. Tarvittais varmoon nitroo, että selvittäis siitä hurmaannuksesta. Muiskuliinit sulle, söpöliini!

   Poista
 3. Kannattaa unelmoida! Nyhän jo puolet on toteutunut :)

  VastaaPoista
 4. No fifti-siksti meni. Toinen sai ja toinen ei... Toi myrskyn kuva onkin taustaltaan vähän sellainen, että haaveksimassa ollaan vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Mä oon aika usein miätteliäs, oon ollu pennusta lähtien.

   Tuisku: Mää mitään miäti, pitää olla äksöniä.

   Poista
 5. Tuisku istuu sylissä samalla tavalla kuin Nellikin. Se peruuttaa syliin eikä lähtisi siitä millään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Kaunis Nelli, meit on sit kaks sylikiss... eiku sylikoiraa. :)

   Poista
 6. Voi pojat, kyllä te olette ihania. Ei kannata luopua toivosta. Keep wishing!

  VastaaPoista
 7. Niin kuin monet täällä sanoo "haaveet toteutuu". Mäkin toivon kivan boston-tytön tapaamista... Katotaan kesän näytelmien jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Onnee näytelmiin, hyvillä suorituksilla yleensä ovet aukee tyttölään. Meijän lähelltä ei ollu tänä kesänä näytelmiä, joten jää prusetit saamatta, ei mulla tosin oo ollu mitään mahtavaa menestystä, eikä äippä jaksa olla koko päivää niissä näytelmissä, varsinkin ku ovat sisätiloissa. Meinaan meijän äippä on allerginen koirille ja hänen henkensä vinkuu monta päivää näytelmien jälkeen.

   Poista
  2. Joo, sisätiloissa nuo näytelmät ovat melkoista koettelemusta. Niin koirille kuin ihmisillekin. Onneksi nämä näytelmät ovat ulkona, raviradoilla. Mutta siiten voipi sataa... Meijänkään isäntä ei lähde enää sisätilanäytelmiin. Viimeksi siltä meni ääni kokonaan! Toisaalta hyvä :)

   Poista
  3. Me pidetään tassut pystyssä, että olis pilvipoutaa, jaksatte sitten näytellä kunnolla. Meijän iskä ei lähe ollenkaan näytelmiin, joten teillä on kyl joustavampi iskä, äänellä tai ilman, ku meillä. :)

   Poista
 8. Unelmointi ja haaveilu on mukavaa... ainahan on toivoa, että ne toteutuu! Luurikasta kesän jatkoa tuulisille poitsuille!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä väittää, että ku oikein unelmoi, niin alkaa toimia tiedostomattaan sen unelman toteutukseen. Me ei semmosesta tiedetä mitään, me vaan uskotaan vahvasti ja pidetään tassut pystyssä asian puolesta. Juu, luurikasta kesää teijänkin Tytöille!

   Poista
 9. Ekassa kuvassa selvää äijäenergiaa ja toisessa huomaa, että ilmassa on haaveita, toiveita, unelmia. Molemmat kuuluu kunnon elämään. Wufh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Eiks ookin semmosta taunopalomaista ilmettä, hurmurimeinikiä, tossa kuvassa. Reipasta menoa ja toteutuvia toiveita sulle ja Palvelijattarelle!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!