sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

2 onnettomuutta ja vasta aamupäivä

Myrsky: Aamulla mentiin ulos klo 6 ja äippä kärräsi puita ja me pelattiin palloo. No, pelashan äippäkin palloo, kun jonkun piti nakella meille palloo pusikohin.

Sillon tapahtu eka onnettomuus. Ny siis puhutaan Tuiskusta. Sillähän on todella ikävä tapa järsiä ja jyrsiä kaikkee ja kaikkialla. Meillä on puut alaoksattomia ja pensaat tapeilla. Oksa tarttu sen kitalakeen poikittain. Arvaatte varmaan, että siinä oli melkosta säpinää ja ulinaa, ennen kuin se tappi oli irti. Joo. Äippä oli ihan hermona.


Mutta nää tapahtumat ei jääny pelkästään tähän. Äippä meni käymään sisällä ja sillä aikaa Tuisku seikkaili omiaan. Sitten se juoksi itkien sisälle. Ny se oli satuttannu silmänsä. Silmä oli kiinni, vetinen ja Tuisku raapi sitä hirmeesti.

Äippä sieppas Tuiskun syliinsä ja yritti kurkata silmään, että onkse silmä ees tallessa. Oli se. Sitten äippä pyyhki silmän päältä varovasti haaleseen veteen kastetulla vanutupolla. Onneks oli sitä ell:iltä ostettua antibioottisalvaa. Äippä pani sitä Tuiskun silmään ja kaulurin, mikä oli jääny mahaleikkauksesta, Tuiskulle. Sitten mentiin kaikki pötköttään olkkariin.


Melko värikäs päivä ja mitä viäl ehtiikään tapahtuun, ku ollaan vasta aamupäivä eletty.

26 kommenttia:

 1. Oisko pistäny tikku Tuiskua silmään? Meille on sattunut sellaisia, se on ihan kurjaa, mutta ei vaarallista. Meillä on täällä hirveästi hyttysiä, inhottava ininä. Toivottavasti teillä ei ole! Eikä polttiaisia eikä paarmoja. Tuisku: kirsu kohti uusia seikkailuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Luultavasti juurikin tikku. Täytyy ny seurata, että pitääks Tuisku roudata ell:ille. Joo, aina sunnuntaisin.

   Meil on gaumeesti hyttysiä. Mä oon ihan pahkuroilla, Tuiskuun pistot ei vaikuta.

   Poista
 2. Voi gauheeta, miten hurja aamun aloitus! Nyt on parasta pikkuisten koirien pysyä sisällä ja hipihiljaa liikkumatta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Kyä tää vähän hiljaseks veti. Koko porukan, mutta kohta taas leikitään, kuhan pääsen tästä tötsästä eroon. Nou hätä!

   Poista
 3. Voihan pojat sentään! Toivottavasti ell-reissulta säästytte ja loppupäivä sujuu rauhallisemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Niin, viälhän tässä on päivää jäljellä... ;D

   Poista
 4. Voi tuulipojat, koettakaa nyt loppupäivä välttyy onnettomuuksilta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 5. No voi, olihan siinä jo ihan riittämiin yhdelle päivälle! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, niin oli. Loppupäivä oltiin tupahommissa ja käytiin porukalla kävelyllä.

   Poista
 6. Pojat hei, noi meidän ihmiset on aikas herkkiä. Ei niille kannata kertoa jos jotain sattuu. Tulee vielä suurempi älämölö. Ottakaa nyt loppupäivä ihan iisisti. Jooko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Pakko oli ensin sanoo siitä tikusta, ku en meinannu saada sitä millään irti. Tiukassa oli. Ja se silmä valu vettä ja mä en saanu sitä auki, joten huamashan äippä sen heti. Huoks. Onneks silmä on jo auki ja pääsin eroon kaulurista. Tekeville sattuu, eiks jeh, Myrsky kuoma.

   Poista
 7. Voi pojat, kyllä siellä sattuu ja tapahtuu, toivottavasti silmä paranee!
  Ei saa riehua liikaa, eikä syödä tikkuja.....
  Mukavaa kesänjatkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Äippä sanoo, että mulle sattuu koko ajan jotain havereita ku mä kohellan. Myrsky osaa varoa ja kiertää. Mä meen kovalla vauhilla suorinta reittiä.

   Ihanaa kesää teille kaikille!

   Poista
 8. Voi hyvä ihme teijän kanssa! Nyt rauhotutaan (sekä siellä että täällä), ettei satu enempää vahinkoja, jookos? Mä lähetän sinne parantavat muiskaukset Tuiskulle ja lohdutusmuiskut Myrskylle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, rauhaillaan. Muiskut otetaan mialuusti vastaan. Passelit pussaukset takaspäin.

   Poista
 9. Aii kauhhia, mää peljästysi iha kamalaste. Voi Tuisku, sun täytty ruvet juaksema hitaammi. Äitiki säikähti.
  Iso suukko sulle ja parane kans noppiast. Mää tiärän kyl ettei tikut ol kivoi ku mää olen kans sorkassu silmäni semmossii. Mut en kyl sit kertaaka tommottos.
  huhuh !!!
  Parantavii halei oikke paljo sulle täält Essiläst
  toivoo Essi ja äippä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Peljästyttiin kuule Essi, tääl meilläkin. Huh huh. Äippä vanheni monta vuotta, eikä kyl olis yhtään varaa. :)

   Äippä laitto mulle salvaa silmää ja Myrsky nualas sen pois. Himpula pimpula, mä sain kaulurin takas. Ny mennään nukkuun. Kauniita unia sulle Essi Messinen ja äipälles kanssa.

   Poista
 10. Kyllä kauluri kannattaa säästää, siitä on hyötyä kun kohelletaan. Caro sen aina välillä sai riesakseen kun jotain pientä aina sattui. Sillekin muuten kerran kävi niin että tikku jäi poikittain suuhun kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Onhan se lohdullista kuulla, että muillekin koirulaisille on sattunu ja tapahtunnu. Joo, mä luulen, että toi kauluri pysyy tallessa ja valitettavasti käytössä.

   Poista
 11. Onpahan teillä ollu aamu - hui! :o Toivotan oikein turvallista uutta viikkoa! Varokka kepei ja tikui, sanois (kai) turkulainen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Joo, oli aamujen aamu. Onneks onnettomuudet loppu siihen. Me ku oltiin sisällä tai talutushihnassa.

   Kepei ja tikui, hih hih, justiinsa noin.

   Poista
 12. Ei kait tässä auta muu kuin todeta, että pojat on poikia ja tekevälle sattuu.

  Tsemppiä ja turvallisin mielin kirsu kohti uusia seikkailuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! :D

   Hyvänä esimerkkinä, että aina sattuu ja tapahtuu, on idolimme Ollikka.

   Poista
 13. Aijai ja auts auts, ihan sattuu omaankin kitalakeen, kun sitä oksaa ajattelee, saati sitten se silmäjuttu! Miten ihmeessä ehdit kaksi noin hurjaa kokemusta kerätä lyhyessä ajassa, Tuisku? Kyllähän me mäykyt ollaan supervilkasta sakkia, mutta taisit lyödä kaikki ennätykset. Parempaa onnea tikkujen ja oksien kanssa jatkossa. Kuonot kaakkoon ja menoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Kyä mä jo oon kunnossa ja pirteenä pinttelen pihalla. Meil kaikki ihmettelee, ku mä oon tämmönen onnettomuusaltis. Mä en vissiin ehi kattoo eteeni kun painallan meneen.

   Joo, pannaan kamu kuonot kaakkoon ja menoks!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!