sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Avuliaat Aatut

 Äippä tilas siirtonurmee,
ku se kyllästy oottaan nurtsin kasvua siämenistä.
Väitti, et meijän tassuissa muka kantautuu mutaa sisälle.
Pöh.

Suhis-setä tuli jeesaan äippää.
Me tiätysti täpöllä messissä,
sillä mistään ei tuu mitään jollei vähintään yks mäyris oo mukana jelppimässä.
Nih.


 

10 kommenttia:

 1. Käytiin ihastelemassa Nettimartan blogia. Kyllä siellä muutosta tapahtuu vallan hurjaa vauhtia. Ei ole pitkä matka ideasta toteutukseen teitin äipällä ;)
  Wiima, olet oikeassa, on hyvä olla vähintään yksi mäyräkoira työnjohtajana, kun jotain jännää tapahtuu. Aina parempi mitä useampi, kolme on aika sopiva lukumäärä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, juupati juu, kyä hommissa täytyy ainaskin se yks mesu olla, tai siis kolme. Suhis-setä on välil liianki nopee käänteissään, meinataan sotkeutua hänen jalkoihinsa.

   Poista
 2. Siirtonurmi on varmasti tosi jees tassujen alla! Hyvä juttu, kun autatte nurmen asennuksessa ja tamppaatte sen heti tiukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyräkoirista on tunnetusti moneksi, Arttu, vaik just siirtonumrentamppareiksi. Jesh! Kyä on pehmeetä tassuille, ihan toista ku mutavelli.

   Poista
 3. Vaan kuinka kummasti näyttäisi nyt siltä, että siellä pistetään tassulla koreasti työnteon sijaan?

  VastaaPoista
 4. No johan tok pittää olla piäniekkana määräkoera ja usseempihhii. Mittee sitä muuton tulloo hommista.Vaekka oessii kuinka noheva työntekijä tekemässä.
  Kyllä tulloo nätti piha teelle. Eekä kurraavvu käpälät ja mahat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suhis-setä on kyl noheva, täytyy sanoo, et nohevampi ku meijän äippä, joo.
   Kura on kyl kurjaa, mut toisaalta pakko tunnustaa, et matojen tonkiminen pehmeestä mullasta on kyl melko hauskaa puhaa, ei tosin äipän miälestä, ku hän luuttuaa lattioita, ku tuuan MUKA kuraa sisään.

   Poista
 5. Mitäpä pihahommista (ja muustakaan) tulisi, jos ei olisi noin reippaita ja touhukkaita apulaisia kuin te. Hienoa, että jeesaatte kaksijalkaisia!

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipun ja Mytön emäntä ynnä Tytöt, juu ei, mistään ei tulis mitään ilman meitä. Sehän on nähty ja koettu jo monta kertaa. Muiskusii!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!