tiistai 9. kesäkuuta 2020

Muuttoo pukkaa

Wiima: Täh? Muutto?
Myrsky: Lue lisää äipän plokista.12 kommenttia:

 1. Oho! Nytpä olikin isoja ja aika yllättäviäkin uutisia. Me (mäyräkoirat) ei olla koskaan muutettu, niin ei yhtään tiedetä, millaista olisi asua jossain muussa kodissa kuin tässä missä on koko elämä eletty (paitsi tietysti pentuaika, joka meni kasvattajan luona, mutta kukapa siitä enää muistaisi mitään).
  Onnea teille uuteen kotiin ja pihapiiriin, kunhan muutto koittaa! Eiköhän elämä sielläkin ole ihan mukavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Tosiaan. Voi olla ettei tykätä, joudutaan meinaan kaupungin hälyyn, me maalaiskoirat, mut pakko kai sitä on sitten sopeutua. Onneks äippä muuttaa meijän kans, ettei ihan keskenämme tartte olla. ;)

   Poista
 2. Hih, Wiima on ulkona ja pihalla kuin neiti kesäheinä <3

  VastaaPoista
 3. No oho! Siinäpä muutosta kerrakseen. Onnea uuteen tupaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista, Lukukoira Sylvi! Onnee täs kyl tarvitaanki, ku toi meijän äippä ei oo enää mikään nuar tyttö ja tämmösen muutoksen pyärteisiin meijän vei.

   Poista
 4. No katoppas vuan, muuttohommat! Uatelkoopa mitenkä paljo on kokonaan tutkimatonta ja uutta paekkoo teellä eissä... haaskoo ja jännittävätä, eekö!? Onnee uuteen kottiin! Sielä on varmaan mukavata sielläe :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, saa nähdä, miten meijän käy, ainaskin on paljon uutta haukuttavaa. Sä kyl tykkäisit, sil keskellä pihaa on 3 pissipuuta. Tosin äippä meinaa kaadattaa ne pois.

   Poista
 5. Olipa iso uutinen. Mutta toivotamme kaikkea hyvää, onnea ja iloa uuteen kotiin. Varmasti pärjäättä oikein hyvin myös kaupunkimaisemissa.

  Hippu, Myttö ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippu, Myttö ja emäntä, juu, oli tää kyl melkonen pamaus meijänkin tajuntaan, mut ei auta, onpahan uutta haukuttavaa. :)

   Poista
 6. Uutta ja jännittävää edessänne. Voimia muuttoruljanssiin. Me eukon kanssa uskotaan, että sopeudutte ja kotiudutte kyllä hyvin. Ensin taidatte olla valppaina, että koskas kotiin lähdetään takaisin, mutta pian uudesta paikasta tulee kotoisa koti. Onnea joka mutkaan ja hetkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek ja Palvelijatar, on kuulema semmonen sanonta, että kolmannen yän jälkeen koira kuttuu paikkaa kodikseen, joten ei se auta ku sopeutua, meijän kaikkien. Kiitti!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!