perjantai 13. syyskuuta 2019

Reippailua

Wiima: Se on täällä taas!
Syksy.


 Onneks mua ei sateet haittaa.
Turkki vaan menee kipparalle kastuessaan,
mut ei se menoo hidasta.
Veikat jää kotiin sateella.
Äipän kaa reippaillaan.


8 kommenttia:

 1. Olettepa äipän kanssa reippaita! Toiset arkajalat jäivät kotiin. Toista se on talsia tuota kuraista maantietä kuin loikoilla lämpimässä kodissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meit ei äipän kaa sateet pidättele, Kivisen Vilma ja Sulo, paitti ku liian kylmä (äipälle) ja räntää rätkii viivasuaraan, sillon leikitään vaan suajasalla pihalla. Joo.

   Poista
 2. Niinpä niin, te naiset! Minä olen samaa mieltä Myrskyn ja Tuiskun kanssa, sateella kuuluu olla sisätiloissa. Palvelijatar ei hirveästi sateesta kärsi, mutta ei ole innokas ottamaan kuraista mäyräkoiraa metrossa tai missään syliinsä. Mulle sopii kurjilla keleillä kotoilu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee äipän kaa semmonen hermostunnu olo, jos ei päästä ees pihalle koko päivänä, Pappa ja Palvelijatar. Tekin reippailette tosi piiiitkiä reissuja vaihtelevissa näkymissä. Joo, kyl kotoilukin on mukavaa, ku on massu täynnä tai saa jotain maukasta järsittävää.

   Poista
 3. Onko todella löytynyt sellainen ihme kuin oikeasti mainospuheiden mukainen "säänkestävä mäyräkoira"? :D

  VastaaPoista
 4. No oot sinä ihmekoera! Vappaaehtosesti satteella ulos! Oon kyllä veljiis kansa sammoo mieltä että mieluummin lämpimässä ja kuivassa ku satteen lotinassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Iivari-hurmuri, kyä sade on hauskaa(kin), ainaskin ku on lämmintä. Mulla on paksu turkki, siinä vissiin sääkestävyyteni salaisuus. Joo. Vaan on se kyllä mukavaa kölliä pehmosessa petissä lämpimässäkin.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!