torstai 4. huhtikuuta 2019

Kevät täynnä tuaksuja

Wiima: Kyä tää kevät on mialuista aikaa,
ku kirsuun tupsahtaa ylimaalisia tuaksuja
ja lumen alta paljastuu herkkuja
ja aurinko paistaa
ja keltaset kukat kukkii.
Hianoo!


6 kommenttia:

 1. Wiima, kaunis tyttäreni, Palvelijatar sanoo sinulla olevan samanlainen katse ja pään asento kuin minulla. Mutta kyllä sinä olet paljon kauniimpi, et yhtään miehekäs ;) ;) Enempi sellainen ritahayword. Onneksi. Olishan se hassua tytön näyttää urokselta, heheh.
  Terveisiä pojillekin ja palveluskunnalle. Aurinkoisia kevätpäiviä ja hauskoja pihariehoja. Pidä Wiima se kissa liikkeessä, ettei katti kangistu liikunnan puutteeseen, hihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappa! Juu, tota samaa sanoo meijänkin äippä, että oon ihan sun olonen ja tapanen. Kyä tosiaan tytön pitää näyttää tytöltä, siävältä.
   Oon joka päivä päässy vauhittaan kissaa, ei taho millään ottaa opikseen, että meijän huudit on meijän huudeja. :)

   Poista
 2. No siinä on kyllä oekee Kevväänhengetär. Niin soma ja topakka tyttö :) Teelle nuorille se kevät on aena semmonen uusj ja mielenkiintonen aeka. Uusjhan seon joka vuosj meelle vanhoelle patuillehhii vuan ee ennee niinkää innolla tule aena haesteltuva niitä kevväänhaekuja. Vaekka kyllä kaet se pitäsj että pysys nuorekkaana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mulla on sitten uus nimi eli Wiima Kevväänhengetär, Iivari. Juu, oon kyllä topakka ja aikaansaapa. :)
   Kyllä se liike on hyväks meille kaikille, kukin kuntosa mukaan, tai vaikka nauttii rappuskahvit, niin sekin jo piristää kummasti.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!