lauantai 8. joulukuuta 2018

Leluja ja hiiriä

Wiima: Ny se äippä tempun teki!
Osti kuulkaa semmosia leluja, että kestää.
Ovat jotain kiärrätysmatskua, tiukkoja ja kivikovia.
Ollaan saatu nakerrettua vaan muutamaan kulmaan rispauksia.


 Mut arvatkaapa, mikä on ihan kivoin leikki ulkona?
Jep. Hiirijahti.
Eilen sain vainun hiirusta,
tökin lunta ja hypin riamusta.
Äippä nauro, ku hiiri piipersi mun parran alta seuraavaan mättääseen.
Mut paree tiätysti niin,
oltiin hiiren kanssa molemmat tyytyväisiä,
mä sain leikkiä ja hiiri säilytti henkensä.
Kyä me kaikki tänne maailmaan mahutaan.

Joo, ja vaik mä seison järvenjäällä,
ihan rannassa,
niin ei parane viäl mennä käveleen, luisteleen tai potkutteleen.


10 kommenttia:

 1. Voi rakas tyttäreni Wiima, olet nii-in mainio vekara! Me muuten ollaan tutkittu noita samanlaisia lelkkuja Mustissa ja Mirrissä. Mutku meill ei oo omaa pihaa ei sitte viitsitty ostaa pumerangia. Ei me nähty tuota toisenmallista lelkkua siellä lainkaan. Sain tänään muka vahvaa tekoa olevan pallon... joo arvaat ettei siinä kauan menny, kun sain hyvät kolot kulmureilleni, ja heti oli helpompi kantaa palloa, joka ei mahdu suuhun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappa, ei tota pumerankia heitetä meilläkään, on meinaan sen verran kova, että osuessaan voi vaikka rikkoo jotakin. Justi, palloja on kyl parempi kanneskella, ku niissä on suuhun sopiva muatoilu. :D

   Poista
 2. Näenköhän on määkyn kestäviä nuo... eppäelen :) Semmosija ee taejja olla muut ku ne ratakiskon pätkät ja petoniporsaat.
  Hiirj´jahti on kyllä tosj mukavata. Pahus vuan ku ne hiiret on nii mahottoman vikkelijä ja mahtuuvat sevverra pienistä koloesta ettee sinne sovi nokka ies meekämääkyltä. Vuan mukavata seon yrittee aenahhii niitä kiini suaha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, vähällä oli ettei äippä saanu kuvaa siitä hiirestä, kuhan olis ollu kamera viritettynä, niin olispa tullu vuaden luantokuva. :)
   Hiirijahti on tosi mukavaa, kuten totesit.

   Poista
 3. Vai hiirulaisen kanssa teit tuttavuutta, siinä sitä on teitä kaksi vikkeläkinttuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, juu-u, vikkelästi hiiri viipotti, vähäsen vaan partakarvani väpätti ja hiiri oli poispoikessa.

   Poista
 4. Moi sisko, mitä sulle ja sileäkarvaisille pojille kuuluu? Hauskaa näyttää olevan, hiirijahti HIHII! T pikkuveljesi Papu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan hopsan pikkuvelu Papu! Meillehän kuuluu pelkkää iloo. Syyän hyvin, juastaan pihalla pallon kans, meil ku ei oo viäl lunta, ja käydään lenksuilla. Mä suasittelen sullekin noita hiirijahtia, jännää puuhaa. Terkut teille kaikille meiltä kaikilta!

   Poista
 5. Sä oot kyllä onnentyttö kun sulla on ne veikat jotka on opettanut ton pallojutun. Mä kanniskelen edelleen mielelläni kiviä tai keppejä. Tänään tosin kanniskelen jäätynyttä kakkaa mut sitten mamma otti sen pois ja ihmissiskot haukku mua kakkasuuksi. En ymmärrä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuule, ihmisillä ei oo samanlaista ymmärrystä hyvän päälle niiku meillä koirilla. Pikkasen ku mekin otetaan suutuntumaa kakkaan, niin alkaa hirmee meteli ja huuto, että yäk ja jätä. :D
   Täst tulikin miäleen hauska juttu, ku yks meijän tuttu oli koiransa, joku vääränrotunen kylläkin, käpsyttelemässä, niin se tuttu hämmästeli, että mitä ihmiset on niin ilosia ja nauravaisia ku ne kattelee sitä mustia. Noh, kotona selvis syy, sen koiran suusta törrötti sikari, kakkasikari.
   Joo, kivet on tosi kivoja, se taitaa olla meillä sukuvikana.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!