tiistai 6. marraskuuta 2018

Välkyt vilkkuu!

Joo.
Meil on kaikilla semmoset kevyet vilkutinvälkyttimet.
Kyä ny on turvallista tassutella pimeessä.


 Sunnuntaina käytiin porukalla Aulangolla.
Oli lepposa sää, ja äippä löys yhen keokätkönkin.10 kommenttia:

 1. Niimpä, kuomat. Viksu valasoo ihtesä ja pimmeet tyypit jiäpi aaton alle vielä.
  Kyllä pittää näkyvä pimmeellä. Hienot on valot teellä :)
  Ja tuo teejjän retkiseotu on oekeeta toevemuastoo käppäellä ja haestella.Ja katellahhii ku on nii hienon näköstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset, kuomahyvä, kyä on halpa henkivakuutus tommonen välkytin tai heijastin, joita meil kans on. Me ku asutaan tääl pimees korves, niin heijastin on halpa henkivakuutus, ja kyl heijastimia tarvitaan kaupungissakin, joo, varmalla.
   Äipän keokätköharrastuksen myätä ollaan löydetty käheitä käppäilymaastoja.

   Poista
 2. Aulanko on tuttu Palvelijattarelle, mutta minä en ole siellä päässyt käymään. Näyttää kivalta paikalta. Hihi, hyvin todettu että välkyt vilkkuu. Minä jo uskoin, että ei noin välkky jengi mitään lisä vilkkuja tarvitse. Mutta hienot on teidän vilkuttimenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Aulanko on mukava kohde, ku siäl on paljon teitä ja polkuja, Párek. Onneks Palvelijatar on päässy nauttiin Hämeenlinnan maisemista, vaik meijän miälestä teil on kyl ihan parhaat ja monipualisimmat ulkoilualueet. On joo. Välkytellään!

   Poista
 3. Meillä Roni on saanut lisänimen Valonkantaja, kun hänellä on lauman ainut valopanta. (Vaikka Lucy -> Lucia se valonkantaja oikeasti pitäisi olla...) Täytyisi ehkä ostaa toinenkin, että me mäyräkoirat erottuisimme mustasta maasta. Emäntä ei ehkä suostu laittamaan valopantaa kaulaansa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, teil on Valonkantaja ja meil Valopää elikkäs iskä. Me ei näyttäs ollenkaan kurasesta maasta ilman noita lisävaloja. Teijän äippä olis kyl valopannan kans loistava näky.

   Poista
 4. Heijastimet ja välkkyvalot näillä sateisen harmailla keleillä ovat ehdottoman hyvä juttu. Hippu kantaa valopantaa ja remmissä sekä valjaissa on heijastusta. Mustalla asfaltilla talsiessa näkyvyyttä ei ole koskaan liikaa.

  Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipun emäntä ja Hippu itte, kyllä on hienoa todeta, että meijän kaikki polikamut käyttää heijastimia ja välkyttimiä. Erinomasta!

   Poista
 5. Mahdanko minä olla ainoa, joka ei arvosta vilkkuvia valoja? Hyvä kuitenkin, että näytte. Meidän pojilla on vain heijastinliivit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi ja Pojat, heijastinliivit on hyvät, varsinkin kun löytää sopivan kokoiset.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!