maanantai 8. tammikuuta 2018

Rokotuksia ja muuta mukavaa

Wiima: Terppa!
Tämä tyttö menee huomenna eläinlääkärille rokotuksiin.
Yhtään en tiedä, mitä tarkottaa,
mut varmasti jotain tosi kivaa.
Ootan innolla.


Toi isopäinen, vain kuvassa, 
oikeesti Tuiskulla on piäni pää,
ei oikein vieläkään tykkää musta.
Se on rökittänny mua joka viikko.
Onneks Myrsky-veikka hoitaa mua.


Hmm... ketähän mä muistutan...
Ei oo omena kauaks puusta pudonnu, totes äippä.


Valjaat on tosi jees.
Olen käyny tutkimassa etupihaa,
piipahtannu postilaatikolla ja
sitten me käytiin porukalla Saaren kansanpuistossa.
Voi hyvänen aika, kun oli pajon tuaksuja ja tunnelmaa!


Ja, joo, mä kävelen vaan ihan lyhyitä matkoja,
kun noi ihmiset ei ymmärrä,
että mä oon jo ISO tyttö.


12 kommenttia:

 1. Oisko Tuisku vähän mustis, jos Myrsky nyt viettää enemmän sun kanssa aikaa, Wiima? Kolme on ihmislastenkin kanssa vähän kimurantti luku. Ehkä teitä pitäisi olla siellä neljä? ;)
  Palvelijatarkin on näkevinään jotakin hyvin tuttua sinussa, Wiima. Hih, ei ainakaan tarvitse meikäläisen miettiä, että olisi posteljooni ollut asialla, kyllä sinut omakseni hyvin tunnistan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, totahan se äippäkin pelkäs, että joku meistä joutuu kolmanneksi pyöräksi kärryyn, nyt se olen minä. Neljä? EI ei ei, ku sitten iskä muuttaa pois.
   Juu, ei ollu posteljooni asialla. :D

   Poista
 2. Taetaa Tuisku-rukka olla mustasukkanen. Ku on suanna olla perheen kuopus ja nyt jootu sittä keskimmäeseks. Kyllä se siitä asettuu aejjan myötä.
  Vuan oot sinä paljo isäs näkönen kyllä. Korvattii samammallisilla laskoksilla :) Toevottavasti se ellireessu on mukava reessu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, näinhän se varmaan on, ku oli sylivauvvana 6 vuatta, niin nyt asemat järkkyy. Paitti, että kyl äippä ja iskä sitä yrittää kovasti edelleenkin sylittää ja paapoo.
   Niinpä, mun ilmeetkin on ku isäpapalla, sivumulkasua myöden.

   Poista
 3. Rokotuksissa ei ole mitään pelättävää! Me ei ainakaan olla huomattu mitään ja meidät on jo rokotettu monta kertaa! (Tosin kerran meitä ennen rokotuksessa oli joku pikkupuudeli ja se kiljui tuskissaan tai kauhuissaan, mutta meidän mäyräkoirien kipukynnys lienee vähän toista tasoa!) Harmi, että Tuisku nihkeilee vielä välillä. Kunpa hänkin pian hyväksyisi sinut täysin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, jep, näinmäkin luulen, että rokotus on hauska tapahtuma. Tapaan uusia ihmisiä ja mahdollisesti vaikka kissan, jota en oo koskaan nähny, haistellu oon tassunjälkiä kyllä.
   Me kaikki toivotaan, että Tuisku rauhottus ja hyväksyis mut, on painostavaa ku kokoajan joudutaan varoon.

   Poista
 4. Sää senkun kaunistut Wiima❤️ Näyttää kuononvarsi pitentyneen? Onko vain harhaa? Juu, kävin vilkaisemassa isukkisi kuvaa. Olet totta vieköön samaa näköä! Terkut ja puskut Puolu-tätiltä ja meidän kissarouvilta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein havannoit, Tellis, mun kuononi on tuplaantunut, mut oonhan mä muutenkin tuplaantunut. Olen sorja tyttönen ja isäni tytär. :)
   Oikein paljon terkkuja Puolu-tätille, tultas varmaan hyvin toimeen, ja kissarouville kans! Mulla oli viis koiratätiä syntymäkodissani.

   Poista
 5. Kyllä olet Wiima isäsi näköinen, ihan samanlainen ilme tuossa kuvassa kun makoilet :)
  Eiköhän se Tuiskukin siitä pikkuhiljaa hyväksy kun aikaa vielä kuluu ja se huomaa ettei ole sen huomiosta tai huikopaloista pois vaikka sisko tuli taloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, eikös vaan ookin!
   Niin, välillä Tuisku on ihan jees, mut sitten jos on lelkkuja tai herkkuja, niin se sekoo.

   Poista
 6. Olet sä Wiima niin suloinen tyttö ja ihan selvästi isäsi näköinen! Vai rökittää se Tuisku sua edelleen. Se on selvästi mustasukkainen, kun sä olet tullut sen ja Myrskyn väliin. Katsos kun se on tähän asti saanut kaikkien huomion ja nyt sä viet siitä osan. Toivotaan, että Tuiskukin kohta ymmärtää, että olet tullut jäädäksesi. Myrskylle se oli helpompaa, kun on jo kerran tämän kokenut.
  Mukavia päiviä teille ja piiitkiä lenkkejä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, niin, on se kyl tyhmää saada köniinsä ihan tosta vaan, pelottaa, eikä pelkästään mua, kun äippäkin aina suistuu raiteiltaan sillon. Joo. Yritetään sopuilla ja vältellään riitätilanteita.
   Tattista, ja oikein mukavaa sulle ja perheelles kans!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!