tiistai 10. lokakuuta 2017

Maisemia ja pualukoita

Luuletteko, että me peppu pyäreenä
vaan ihaillaan ikkunasta maisemia?


Ei sinne päinkään.
Sateitten välissä sujahdettiin Saaren kansanpuistoon 
syämään pualukoita ja...


...varttoomaan, ku äippä etti keokätkön...


...ja nuuskiin laavunuatiolta tulevia herkullisia makkarantuaksuja.
Toiset ulkoilijat osaa herkutella,
niil on eväät ja kahvit joukossansa.


12 kommenttia:

 1. Te kyll ootte tosi aktiivista porukkaa. Keokätköilyä, puolukoita ja samoilua. Nuotiomakkarat taisi puuttua? No, kaikkea ei voi saada. Ja ainahan asian voi korjata seuraavalla reissulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, se on kato hyvä, että äippä jäi eläkkeelle, niin päästään päivänvalolla liikenteeseen, ihan niiku sinäkin. Juu, ei saatu notskimakkaraa, sillä nuotiolla oli kaks ISOa koiraa ja ne näytti semmosilta, että jaksaavat kyllä syyä kaikki makkarat, ja vaikka pari nakkia kans. ;)

   Poista
 2. Te ette pojat ole tajunneet tuon ulos katselun ydintä. Pitää pyytää äippää avaamaan ovi ja sitten istutaan tai maataan siinä raossa niin ettei sitä saa kiinni. Ulos ei mennä, mutta sisäänkään ei tulla. Niin minä teen! Pysyy koti aina raikkaana ja viileänä, kun tätä illan harjoittaa. Yrittäkääs tekin! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, sä oot kyl niin hoksu. Meijän äippä vaan hoputtaa, että nopeesti ja ripeesti ja hopihopi, niin eipä oo aikaa jäähä oviaukkoon kuljaileen. Joo ei.

   Poista
 3. No ee teellä toellaankaan vuan muata! Mahottoman mukavan näköstä männöö on ollunna sielä. Aena jottae haaskoo toohua ja toemintata. Se evväehen puuttuminen varmaannii harmitti vuan tulloo niitä seoroovijahhii kertoja. Kyllä teellä on sittä mukavata ja reepasta isäntäväkkee ku vievät teetä vaekka minnekkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, äippä on kyllästynnyt meijän kurateihin ja siks me päästään tarpoon mettäpolkuja ja kait osasyy on myäs ne keokätköt, sopiva harraste eläkeläiselle. Pitäsi ihan tehä lakialote, että mettäreisuissa pitää olla evästä repussa, niiku ny just makkaraa.

   Poista
 4. Hyvännäköisiä puolukoita! Mutta mitä... eikö teille tarjoiltu makkaraa? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei saatu makkaraa, eikä napuroita, eikä mitään muuta ku pualukoita, Lucy ja Roni.

   Poista
 5. Reipasta menoa teillä taas pitkin ja poikin metsäreittejä.
  Ihana kuvakulma tuo peppu pyöreenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, joo, äipän polvet taipuu viäl sen verran paljon, että pääsee kontilleen ja napsiin meistä kuvia oudoista kuvakulmista eli lihottavasti. Mettäily on, niiku me kaikki tiietään, ihan parasta aata.

   Poista
 6. Saattaa Hupsu olla teille kateellinen ahkerista patikoinneistanne! Me ollaan laiskaa sakkia. Vaan eväsretki voisi olla poikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi ja Hupsu, hyvällä ilmalla mekin vaan seikkaillaan, mut sillon otetaan kaikki ilo irti. Eväät onkin retkien parhautta.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!