keskiviikko 16. elokuuta 2017

Vesi on vanhin voitehista?

Tuisku: Vähän vähemmälläkin voiteella oltas pärjätty...


Lampivesi pualestaan on päheetä ja käheetä,
eikä liian märkää.


Siispä ollaan riamuittu ja pelattu pallonupotusta.
Joo, äippä riamuitti kans, äänekkäästi muristen.


Pallonupotuksen lomassa ehitään kyl havainnoimaan myäs naapurustoo.
Tuisku: Kuulikko jotain?


Vesi on vilvoittavaa janojuamaa helteellä,
ja ku on kuumissaan palloleikeistä.


Koiramammalla oli syntsät.
Me saatiin lahjoja.
Onnee hirmeesti ja kiitos!

 

10 kommenttia:

 1. Se on jännä vaikka olen vain vajaan 100 km:n päässä teistä, niin meillä on satanut paljon vähemmän. Tähän kesään on meillä mahtunut paljon kauniita päiviä. Juomavetenä minä suosin Aurajokea noin lenkkeilyn aikana. Mukavasti mukana hivenaineita vai mitä humuksia ne on. Ja sitä riittää. Ei lopu kesken.
  Te osaatte kyllä juhlia noita synttäreitä, kun toistenkin synttäreillä te saitte lahjoja. Meillä oli eilen Jäbän synttärit ja mä sain vain tyhjiä papereita. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, no joo, varmalla on riittävästi vettä Aurajoessa, ei lopu vaikka kuinka lipittäisit ja kaikki muutkin Turun murret lipittäis. :)
   Ai, sait vain paperit! Haljuu, mut onneks olkoon teijän Jäbälle, silti.

   Poista
 2. Äippä on hianosti vankinnu teidän vesi-ilmeet. Voidetta on tänäkesänä tullut taivaalta yllin kyllin, joten kolotusten luulisi loppuvan tähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulkasin äippää pahalla silmällä, kun silleen meitä raahas tihkusateessa ja laitto viäl lätäkön reunalle istuun. Kehtas lisäks kuttua meitä lätäkköloordeiksi. Ikävä ihminen. Terkut Nerolle!

   Poista
 3. Vesi on kivaa juomakupissa ja veneen alla, mutta ei tassujen alla.
  Koiramamma tietää miten synttäreitä juhlitaan, silloin jaetaan lahjat koirakamuille! Teillä oli varmasti huippissynttärijuhlat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, juurikin näin, että vettä ei saa olla tassujen alla, eikä turkin päällä, niin hyvin menee. Muistettiin me Koiramammaa kukin ja lahjoin, tiätty joo, kun hän tuli meille syämään ja kahville.

   Poista
 4. Kivat synttärit kun tekin saitte lahjat, silleen se pitäis ollakin että synttärisankari antaa koko lähipiirille lahjukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, todellakin olis erinomasta, että jokaisen perheenjäsenen syntsillä ME saata lahjoja, keh heh.

   Poista
 5. Paras vesi on aina muualla kuin juomakupissa, tuumaavat meidän tytöt. Iloisen näköisiä nuo teidän pallopelit veden äärellä. Reipasta menoa loppuviikolle ja muiskut meidän likoilta!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä ynnä Tytöt, juu-u, kuppivesi ei oo yhtään niin aromikasta ku vaikka lätäkkövesi. Vakta homma. Muiskeloita!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!