torstai 12. tammikuuta 2017

Pyryttää, tuiskuttaa, myrskyttää ja possuttaa

Kaikkihan tiätää kui riamullista possunvingutus on!
Mitä isompi melske ja mylläkkä, sitä hauskempaa.
Joo.


Pyryttää, tuiskuttaa ja myrskyttää,
mut meikämäykkyjä se ei yhtään haittaa.
Palloilu sujuu mallikkaasti,
olipa talvi tahi kesä.
12 kommenttia:

 1. Kyllä on justiisa meekäläesen mieleeset harrasteet teellä! :D Ee parempata ku sikkoen vingutus ja pallompelluu. Ja samalla tyylillä sitä minnäe aena jonnii petteen tahi matommutkaan ne paan ja sittä kuaputan piältä. Kuulostaa mukavalle se :D Jopa olj ilosta männöö tuo ja tulj ilonen mielj kahtoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, on on on, niin mukavata ja ilosta tuo sikojen ÄÄNEKÄS vingutus, just parasta puuhaa.

   Poista
 2. Mulla on just samanlainen possunpunainen sika täällä. Se on jo kolmas samanlainen. Ne edeltäjät jotenkin onnistuivat jakautumaan pieniksi palasiksi... lopettivat röhkimisenkin. Sikahan täytyy tosiaankin aina peitellä ensin piiloon ja sitten kuopia taas esiin ;) Sikahauskaa puuhaa tuollainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, totta turiset, sikahauskaa puuhaa. Röhkimiset loppu kyl aivan liian lyhyeen, mut voi noilla luttanoillakin viel leikkiä.

   Poista
 3. Hauskan näköistä possuttelua ! :) Noinko nätisti osaatte molemmat omilla possuilla leikkiä...ei tekis mieli kaverin possua testata ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, joo, tulee kyl testattua kamun possukin, heti kun oma potsi on saatu äänettömäksi ja raajattomaks.

   Poista
 4. Pitäkäähän lystiä sian ja pallojen kanssa! Nyt onkin mukavasti lunta, jossa myllätä. Muiskusia teille Typsyltä ja Hipsulta!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, sopivasti lunta ja suajakeli on pallonpeluulle otollinen alusta. Muiskut vastaanotettu ja muiskeloita teillekin. Joo.

   Poista
 5. Jep, kyllä välillä pitää saada vingutusta aikaan. En ymmärrä, mitä äippä eilen komenteli että pitää kävellä kauniisti kun pupun jäljet juoksutti niin kovasti. Äippä unohti lähtiessä liukuesteet ja oli vähän välillä meikäläisenkin nelivedolla hankalaa kun lumen alta löytyi peilikirkas jää.
  Mukavaa viikonloppua toivottelee Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, hirmeen liukasta onkin ollu. Tuisku veti kaks kertaa lipat lenkillä. Onneks pysyitte pystyssä. Ilosta menoo!

   Poista
 6. Aivan mahtava idea piilottaa oma possunsa peiton alle ja kuopia se sitten esiin! Meilläkin on tuollainen sika, mutta kumpaakaan ei ole vielä kiinnostanut katsoa, mitä sen sisällä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, joo-o, Myrsky on just tommonen, jemmaajatyyppi. Kaikki pitää kuapsuttaa jonkun täkin poimuun tai patjan alle. Ihme äijä. Te oottekin hyväkäytöksisiä, niiku pressan mustikin, ja piätte lelkun siististi.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!