tiistai 10. tammikuuta 2017

Äipän mopo keulii

Joo, meijän äippä on liäkeissä, taas.
Jaa mikskö?
No, kun hän on lähettänny kolme sääkuvaa viikon aikana
Yle Hämeen uutisiin, ja kaikki kuvat on näytetty telkkarissa.
Joo.

Yhtä me vaan ihmetellään.
Miks me ollaan noin piänessä roolissa nois kuvissa?


Alla olevaa kuvaa ei oo esitetty telkkarissa,
mut varmaan olis,
jos me oltas oltu paremmin framilla.


19 kommenttia:

 1. Nuo teidän äipän sääkuvat on niin hienoa, että totta kai ne näytetään. Tosin olen kanssanne samaa mieltä, että teidän pitäisi olla kuvissa suuremmassa roolissa. t. Eka

  VastaaPoista
 2. Nenut kiinni äipän kameran linssiin, ei toi homma nyt muuten vetele!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Juu, liimaudutaan linssiin, Myrsky ja Minna sekä Poikanen.

   Poista
 4. Teidän äippä on vaan niin hyvä kuvaamaan säätä! Sää taitaa olla sen verran iso, ettei se käy ilmi kunnolla, jos kuvassa on vain mäyräkoira. Siksi kai pitää olla tuota muuta taustaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tottahan se kyl on, että pitäähän sitä säätäkin kuvissa vähäsen olla, vaik me oltaksin sen kuvan koossapitävä voima, Lucy ja Roni.

   Poista
 5. Onnittelut mukavista sääkuvista ja siitä, että ne ovat ilahduttaneet myös muita!

  Tuossa edellisessä postauksessa kerroitte, että ootte olleet keokätköilemässä. Emännän mielestä sekä kesä- että talvikätköilyssä on puolensa ja puolensa. Kesällä haittoina on hyttyset ja lillinki ojat. Mutta muutenhan se on kesällä mukavampi olla ulkona. Talvella haittoina on paksu lumipeite ja pakkanen. Mutta ei ole hyttysiä ja monille kätköille johdattaa selvä polku lumessa. Niin, ja ojat jäätyy.

  Meidän emänällä on nyt sellainen vaihe, että se yrittää täyttää ns. aukkopäivät kalenterista. Siis päivät, jolloin sillä ei ole löytöjä. Tänäänkin me tallusteltin puoltoista tuntia mukavassa ilmassa. Ja huomennakin päästään kätköilemään. Me tykätään kovasti. Varsinkin kun saadaan juosta sopivilla paikoilla vapaana. Niinku suolla ja metsässä. Emännällä on nyt 1403 löytöä. Eli meillä melkein saman verran.

  Nyt vaan pojat kannustatte emäntää uudessa YHTEISESSÄ harrastuksessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, Elvis ja Hugo! Meil on vasta 3 löytöö, teil on siis muutama enempi. Joo. Lauantaina mennään taas kätköileen, ihan jees juttu. Onnistuneita löytöjä niin teille ku meillekin.

   Poista
 6. Tottakaete ne näätettään ku teejjän äeppä on mestarj´kuvvooja! Tosin määräkoerat nostaa vielä kuvanluatuva huomattavasti :) Vuan onne nuo kuvat kommeita. Mukava ku muuttii suapi niitä ihhaella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, no juu, sitähän se äippäkin meinas, että jakaa maailmalle ilosanomaa mäyrinkäisistä. Kiitti kehuista, äipällä ihan posket punertuu, ku on niin miälissään.

   Poista
 7. Párek ja Palvelijatar10. tammikuuta 2017 klo 22.34

  Mestarikuvaajalla on mestarikuvattavat, maan mainiot Puhurit. Kyllä kelpaa telkkarissa esitellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek ja Palvelijatar, juu, kuten ollaan monta kertaa hehkutettu, niin kyä mäyräkoira AINA komistaa kuvaa kuin kuvaa. Äippä aiko pitää taukoo sääkuvien ottamisessa, meijän onni, ku ei tarvii lenkillä tönöttää joka niämessä ja notkossa.

   Poista
 8. Seuraava kuva sitten niin että olette etualalla ja auringonlasku postimerkin kokoisena jossain yläreunassa :) Hienoja kuvia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, juurikin noin, mäyrät framilla ja horisontissa häälyy jotakin maiseman tapasta. :)

   Poista
 9. Onpas komeita kuvia! Ihan kateeksi käy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, käytiin sun plokissa ja kyl ollaan sitä miältä ettei tarvii yhtään kadehtii, sun kuvas on valtsun hianoi, Mimmi.

   Poista
  2. No jotta kiitoksia. Olen tosin sitä mieltä, että valokuvaus on 75rosenttia onnea, 15rosenttia tuuria, 7rosenttia kalustoa ja viimoset 3rosenttia taitoa.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!