sunnuntai 28. elokuuta 2016

Kärpännahkaviitta

Pikku Prinssi Tuisku:
Missä on kärpännahkaviittani, ritari Myrsky?
Hopi hopi, ei tässä ole koko päivää aikaa odottaa
aamupäiväviitta hartioilla.


Ei vaiskaan,
leikkiä tää vaan oli ja
mä oon ihan Tavallinen Tuisku
kääriytyneenä pehmohuapaan.
Joo.


10 kommenttia:

 1. Kauankohan kärpännahkaviitta kestäisi mäyräkoiran käytössä? Meidän Emäntä kertoi, että hänen lapsuuden koiralleen Oonalle oli mummo antanut lampaannahan koppiin lämmikkeeksi ja iltapäivään mennessä nahka oli suupaloina pitkin pihaa. Varmaan oli ollut lämmin sitä pilkkoessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, samoin kävi meijän lammaskarvatukselle, siihen tuli pari palkeenkieltä, mut mitään ei tunnusteta. :D

   Poista
 2. Kuule Tuisku, kyllä sinä olet ihan erityinen etkä yhtään tavallinen Tuisku. Meidän mielestä te molemmat Puhurit olette extrasupereita mäyriäisiä. Viitalla tai ilman.
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, jos mä oonkin Erityisen Tavallinen Tuisku, kih hih. Aurinkoa ja muis... eiku terkkuja!

   Poista
 3. Jokainen koira on kärpännahkaviitan arvoinen. Paitsi että ei kärppiä saa sen takia tappaa. Joten jokainen on oman pehmohuovan arvoinen.

  Meilläkin OLI lampaannahkainen pehmusalusta. Ei ole enää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, totta turisette, pehmohuopa kelpaa meitille vallan mainiosti. Sillä on kärpällä enemmän tarvetta turilleen ku meillä. Joo. Keh heh, nykyset lampaantaljat taitaa olla heikkoo tekoo.

   Poista
 4. Kommeita ootta viitan kansa ja ilimannii, molemmat! :) Ja oekeen erikoesen hienoja kaverija muutennii.Semmosija positiivisuuvven ja ilosemmielen lähettilläetä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä, Iivari, puotit ilopommin tolla lähettiläsjutullas. Voi että! Tattista ja on helppo olla ilonen ku viiskilonen, ku meil on ilosii plokikamusii. Joo.

   Poista
 5. Typy sai Pimulta perintönä vaaleansinisen pehmohuovan, jossa on yhdessä kulmassa kirjailtuna luppakorvaisen koiran pää. Pistin viltin piiloon Hipun tultua... Mainio kaksikko kyllä olette!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, no juu, täytyy sitä perintöhuopaa arvostaa niin paljo, että pienet terävät hampaat eivät pääse sitä jäystämään. Tänks, kyä tekin, Tytöt, ootte ihana kaksikko.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!