sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Sammakkotyylillä

Ai, miten niin ollaan alettu muistuttaan sammakkoja?18 kommenttia:

 1. No että muistuta. Kommeeta määrijä ootta :) Vuan eekö tehnnä mielj lumpsaattoo nuo sammakot tuosta ommaan elementtiisä. Ku kerta niistä ee mittää apuva ollunna pallonkaa pelastamiseks!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos me ollaanki joku uus laji, niiku sakumäyrä, Iivari. ;D

   Siinä ne sammakot tolhottaa lammikon reunalla, liikumati. Vettä niitten pitäis ruiskuttaa, mutta ny ovat toimettomana, ku äippä tyhjää lammikkoa. Jotain ihme lammikonkevätsiivousta meneillään.

   Poista
 2. HIH, nyt me kuollaan nauruun, kaikki kolme. Vettä pelkääviä sammakoita ei olla ennen nähtykään.

  VastaaPoista
 3. Párek ja Palvelijatar31. toukokuuta 2015 klo 13.28

  Hienoja sammakoita kaikki ; ) Seura tekee kaltaisekseen, mutta ei me tiedetä oletteko te muuttumassa sammakoiksi vai sammakot mäyräkoiriksi, hihi. No, ei sentään, ei me tosissamme nähdä yhtäläisyyttä teidän ja sakujen välillä. Kuka muuten lopulta pyydysti pallon lammesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Mää se meillä pualisukellan, Párek ja Palvelijatar. Myrsky ei tassujaan kastele. Juu ei. :)

   Poista
 4. Ette te sammakoita muistuta ja sitä paitsi sammakot menevät rohkeasti veteen, eivätkä tuumaile:) Vai kielsikö matte menemästä veteen, ennenkuin oli hyvät kuvat? Terkut Ossilasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äipän miälestä me saataisiin ryhtyy sammakoiksi, niin hänen ei tarttis koko ajan olla onkimassa palloja tuolta lammelta meille. Meijän miälestä, mikään ei voi olla niin tärketä ku palvella mäyriä, Marja-Leena ja Ossi. :)

   Poista
 5. "Pienet sammakot, pienet sammakot niin lystikkäitä on!"

  VastaaPoista
 6. Pallolla ja lammella on joku magneettinen suhde. Siis miten pallot muuten aina menee lampeen? Ja tuo sammakko on hieno, mutta te ootte komeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, on toenperrään ihan maakista kuinka se pallo luispahtaa AINA sinne lampeen. Hirmeesti yritetään jarrutta sen pallon menoo, mutta eikö mitä, kohta se plumsahtaa lampeen. Aina ja aina vaan uuvestaan. ;)

   Tuisku: Eilen ku äippä tyhjensi lammen, niin päästiin porkkaamaan lammen pohjalle. Siällä oli kainaloihin asti vettä. Siällä mä juaksin ja rapa lensi. Myrsky ei tassujaan kastellu, ei nyt eikä koskaan. Joo ei.

   Poista
 7. Voi teitä pojat, miten ihanat kuvat teistä on taas otettu! Se on parempi vaan sieltä reunalta tutkailla sitä palloa ja yrittää saada se pysymään maalla. Pelaaminen on silloin helpompaa. Mukavaa kesäkuuta! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, arvaa monta palloo löyty lammen pohjalta? Kymmenen. Aika monta. Ne on semmosia uppopalloja. Nythän meillä on käytössä myäs uppoomattomia palloja, mut ei ne oo niin kivoja ku noi uppoovat. ;)

   Poista
 8. Ja se moottori on vielä meillä. Yritän muistaa seuraavalla kerralla. Karkilta terkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ehitte tuomaan moottorin, ei mitään kihrusta, meinaan lampi tyhjättiin ja pestiin. Nyt ootellaan rankkasateita, että saahaan vettä lampeen ja päästään pelaan uppopalloo. Karkille tuhansia muiskeloita!

   Poista
 9. Hih, olipa mainioita kuvia. Kolme sammakkoa... siis ääh, anteeksi. Komeita mäyrispoikia ja kurnuttaja!

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u, komioita mäyriä ja yks kurnuttaja, Typyn emäntä. Tota miältä on meijän äippäkin.

   Muiskeloita Typylle ja Hipulle!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!