tiistai 27. tammikuuta 2015

Häntävipatusta

Tuisku: Vähänkö olin riamuissani, ku tuli paljon lunta ja suajasää.
Huamaatteko mun intoni?

 

 

Kamut, ootteko te viipottaneet ulkona?

26 kommenttia:

 1. Mahtavasti on teilläkin lunta. Ja hyvin vipajaa häntä. Varo vaan, ettei siihen iske "tenniskyynärpää". Mikä se sitten olisi koirilla...? Heiluvanhännänrasite... Elvis ei lumessa pemistele, Hugo rakastaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saahaan kahlata lapaluita myäden lumessa. Käheetä. Mä tykkään suklailla eiku pemistellä, Myrsky ei. Ollaan niiku te, Elvis ja Hugo.

   Olisko vähän jänskää, jos häntään tulis tenniskyynärpää. :)

   Poista
 2. Kyl juastu on. Metsästetty lumipalloi ku äiti vaa o heittäny. Ja muuton on sit talsittu loskases polus lenkil. Mut kivaa o ollu ku ei pakkane nipistä takamuksii eikä tartte mittää takei pääl pittä.
  Ja illal voiki sit kiärähtä äiti kainaloo kuarsaamaa.
  Terkkussii ja pususii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi (ja Liftari), toi on niin totta, meinaan on ilosempaa meno ku ei tarvii pitää takkia päällä. Oikeeta koiran elämää. Joo.

   Tuhat muiskua sun kuanonpäälle!

   Poista
 3. Viipotettu on, onneksi ei palele enää!
  PS. Meillä muuten on yöpöydällä sellainen Keppos-jännäri... Voi olla, että parhaat palat joudutaan lukemaan ääneen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukukoira Sylvi, hiano homma, että oot viipottanut. Kauanks lukukoira kuuntele lukijoita kerrallaan? Kyä semmosen rauhallisen istumajakson jälkeen piänet viipotukset on paikallaan.

   Mitäh! Ootteko lainanneet meijän äipän kirjan?

   Poista
  2. Lukutuokio kestää vartin kerrallaan, sitten on pieni tauko ennen seuraavaa. Ihan sopiva tahti.

   Ja juu, kirja ihan kaukolainattiin Etelä-Suomesta, kun huomattiin, että siinä on mäyräkoira! Eikä silloin vielä edes tiedetty, kuka kirjoittaja on. Nyt kiinnostaa entistäkin enemmän :) Terveisiä Suurelle Kirjailijalle!

   Poista
  3. Nettimartta: Ole armollinen, kun luet, Lukukoira Sylvin äippä. Kirjanen oli ihan eka omakustanne ja tein kannet ja taiton ja ihan kaiken itse. Virheistään oppii ja toivottavasti seuraava kirjanen on parempi, vaikka kannesta olen kyllä edellen hyvin ylpeä. Myrsky... :)

   Poista
 4. Sulla on mahtava vispilähäntä. Jos pistät sen pyörimään ympyrää niin pääset taivaalle kuin helikopteri! Me saatiin aika vähän lunta, mutta kyllä tuli koirapuistossa käytyä. Ei siellä kyllä muuta seuraa ollut kuin tuo muumio, mutta ihan kivasti meni aika kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, olis kyllä näky, ku mä lentää röpsöttäisin taivaalla ku Katto-Kassinen. Hih hih, ihan naurattaa pelkkä ajatuskin. Oikein hianoo, että oot päässy koirapuistoon ja juakseen villinä ja vapaana.

   Poista
 5. Mikä ihme sinulla on tuolla peräpäässä? Shampanjavispilä? Roottori?

  Me ei olla niin hirmu innokkaita nuoskalumeen, kun se tarttuu niin kamalasti karvoihin. Mutta sitten, kun tulee pikkupakkanen, niin kyllä meidänkin kelpaa pöllyttää lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vipsiläroottori, varmaankin, Aatu. Mä vipsaan mun häntääni aina.

   Toi nuaskalumijuttu on teijän kohalla kyl surmeeta, meinaan ku tollai tarttuu ikävästi karvoihin. Ollaan nähty kuvia, ku koirille on tassut ihan lumipalloinja ja mahastakin roikkuu palloja niin paljon, että syntys helposti parikin lumilyhtyä. Terkut Jirille!

   Poista
 6. Hännän huiske kyllä paljastaa että hauskaa on ! :) Tuo on niin kätevää mäyriksellä kun samalla putsautuu vatsan alus ja....silloin kun on lunta reilummin maassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vällei ei oo yhtään hauskaa tän matalan maavaran kaa, kato ku upotaan hankeen, kuraplätäkköön ja jäähän välillä pistoolista kiinne risukkoon. Joo ei. :)

   Toista se on tommosen Setä Pitkäsäären pintellä pitkin maita ja mantuja, siinä ei oo esteenä kävyt eikä risut, Nero.

   Poista
 7. Iloinen häntä, iloinen mäykky ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, Mamma N ja eikös Sulonkin miälialat välity hännän kautta.

   Poista
 8. Kyllä ollaan viipotettu! Täällä etelässäkin on vähän lunta, joten Typyllä on riemu päällä kun sen kyntää noita hankia. Reipasta menoa teillekin ja muiskauksia Typsyltä!

  Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soon ilonen asia ku koirimukset pääsee viipottaan pihalle ja turuille, väkisten häntä vispaa. Muiskeloita kahmalokaupalla Typsylle!

   Poista
 9. Ihanaa hännänheilutusta! Kyllä täälläkin yritetään viipottaa, mutta kun tuo äippä on kipeänä ja sairaslomalla niin pääsen vain pienille lenkuroille. Max puoli tuntia ja se on kyllä ihan liian vähän meikäkoiralle. Onneksi jäbä tulee jo huomenna illalla kotiin niin pääsen sitten kunnolla ulkoilemaan. Vähän kyllä epäilyttää, että mitä on jäbän kanssa kunnolla ulkoilu. Se ei juuri kävellä viitti, ellei olla metsällä. Mukavia lenkkeilyjä sinnekin! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, varsin ikävää, että äippäs on kipeenä. Me toivotetaan pikasta tervehtymistä! Jopa pari muiskua lähetetään lisäks. :)

   Huijaat jäbää, sanot että mennäänpä jäbä kattoon ketsuja ja supikoita, niin eiköhän hän lähe lenkuralle ilosesti henkselit paukkuen. Hih.

   Poista
 10. Meikäpoika on vain nostellut tassujani...
  t. Myrsky

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla niin etteivät kissat tykkää märästä, mut älähän huali, veikkonen, kohta tulee kevät ja kesä ja sääkin pääset kuivin tassuin viipenteeseen eli hiirestään.

   Poista
 11. Onse vuan kumma kapistus tuo häntä... :D Vaekka siinon tuommonen vaahti ni silti pyssyy kiini. Eekä pala luakerit. On suanna sehhii liikettä jos lie hännänomistajahhii :)
  Kovasti oon koettanna viipottee. Vuan lyhyvet aejjat vuan aena kerrallasa. Mamma on saerastanna ni eepä oo juurkaa pitemmille lähetty. Vuan hyvästihhän tuo on häntä niinku määräkoerahhii pihassahhii pyörähtännä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa kyllä eri veikeetä, jos häntä lähtis omilleteilleen ja ihan irti jengoistaan, kun oikein tosissan sitä vispais. :D

   Hyvää se lepo tekee sullekin, Iivari, hoija mammaas ja kovasti lähetetään täältä paranemisterkkuja.

   Poista
 12. Nyt joku saisi tutkan kanssa ottaa vauhtilukemat tosta hännästä, koska sen lilke on sumeen nopea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Syntys varmaan hetkessä kermavaahtoo, jos olisin vispilä, Taru. :)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!