sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Lauantai-illanhuumaa

Pakkanen lauhtu ja voi pojat, kun me ulkoiltiin. Palloiltiin pihalla ja lenkuroitiin ihan gaumeesti. Lisäks autettiin äippää siivouksessa, lumipolkujen tekemisessä, virkkauksessa ja muutenkin oltiin koko ajan tiellä apuna. Mutta lystillä oli hintansa, illalla iski väsy.

Lauantai-illanhuumaa:

20 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar25. tammikuuta 2015 klo 8.58

  Kyllä kuvista näkyy miten mäyräkoirat osaavat ottaa rennosti. Kaksi onnellista puhuripoikaa päivän rientojen jälkeen.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepposta sunnuntaita teille kans, Párek ja Palvelijatar. Mäyrä osaa nauttiskella ja vähän kun saa lisäksi maharapsutuksia, niin eipä oo olossa moitetta.

   Poista
 2. Kyllä kaete se tingalle makkuuttaa jos nuimpaljo riehuu päevällä! :)
  Oottapa ollunna ahkerija. Melekosen monj´taetosija kaverija kyllä ootta kansa.
  Lie ollunna äeppä mielissää apuvoemista!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, voikko kuule uskoo korvias, ku kerrotaan ettei hirmeesti kiitosta saatu kaikesta auttamisesta. Se on toi siivominen jotenkin outo laji. Siin äippä menee tuulispäänä, puhisee mennessään ja huiskii ja välillä vähän tuiskiikin, mut nyt ei rapajälkiä lattialla, joten hyvä meininki. Joo.

   Poista
 3. Voi ei :) Alkaa itseäkin nukuttamaan kun ovat niin rennon näköisiä. Ei paljon huolet paina kaveruksilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, kyä on lauantaiehtoona mellevää saunan päälle vaan oloilla, tai mehän ei saunassa käydä, mut meijän ihmisväki. Siin sitten yhessä rönötetään sohvalla ja katellaan tellistä dekkarisarjoja.

   Poista
 4. Ihanaa tuollainen totaalinen väsy täydellisen päivän jälkeen. Mekin lähdetään tästä pitkälle lenkuralle, kun meillä lauhtui vasta tänään. Lankareien retuuttaminen on muuten mukavaa... Saa heti aikaiseksi näkyvää jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa lenkuraa teille, Elvis ja Hugo! Sunnuntainalenkurat on mukavia, ku päästään ulkoileen päivänvalossa.

   Tuisku: Lankakerät on niiiiiiiiin mukavia nutuutettavia, ihan turhaa äippä herppas, ku ihan pikkasen vaan leikin.

   Poista
 5. Voi kun toiset nauttivat niin rennon näköisinä! Täällä harvoin pääsee mäyräkoiran lähelle kuvailemaan sen nukkuessa, ponnahtaa heti ylös jos kuulee pienenkin kahinan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, katos Nath, ku me ollaan totuttu pennusta lähtien, että äippä heiluu kuanon eessä joku härpäke kädessä ja sitten kehuu meitä ku ollaan nätisti tai sitten ei olla nätisti, mut yhtäkaikki tuttuahuttua.

   Terkkuja Tenholle ja Vienolle ja etenkin Vienolle muiskuja!

   Poista
 6. Voi kamut, voi kun meidän vauvakin ottaisi iltaisin noin lunkisti eikä vetäisi mitään iltahuutoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa teijän vauvvalla olla vatsanpuruja, kun hän pitää iltakonserttoa yllä? Iän myätä se huuto loppuu, koettakaa kestää.

   Poista
 7. Mikään ei ole ihanampaa kuin terve väsy. Siinä rentoutuu koko koiruus, ihan kynsiään myöten. No ehkä ruoka on kuitenkin vielä ihanampaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu, totta turiset, kunnon toimintapäivän jälkeen on makosaa nukkua sikiunta lämpösessä. On joo.

   Poista
 8. Oi miten ihanan rentoja kuvia! Ihan alkaa tässä itseäkin väsyttää...pakko painua pehkuihin. Mukavaa alkavaa viikkoa ja uusia metkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita unia, ja oman kullan, eiku Puhuripoikien kuvia, Lukukoira Sylvi!

   Keppostellaan ja huilitaan ja sä käyt hoitelemassa tota sun tärkeetä lukukoiranvirkaa.

   Poista
 9. Kyllai onki hauskaset noi nukkuma-asennot. Muistutta kyl kauhja pal nii mun ku Onninki asentoi ku reporankoina maataa.
  Tääl on kans suajasää. Lumi narsku semmottos tiätyl taval kenkä alla. Mut äippä ei heittäny palloi ku vastaatulijoit oli kuulemma liika, just niit karvassii.
  Äiti kans pesi mun illall ja ny mää sit tuaksun jollan, äitin miälest oikke hyväl. Ja olenki kuulemma nii puhras et voisi vaik lume sekkaan karot iha kokonas. Emmää usko kyl, en ol kokovalkone.
  Terkkusii mainiot pojat. Meiä äiti käski sanoma, et joskus sillo kaua sit o häne runos siit mäykyst joka enne munt oli, nii ollu siin mäyräkoiralehres. Meiåä äiti ku on semmone pöytälaatikko, en tiärä mitä se tarkotta. Kyl se mum miälest o ihmine.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, sun äippäs taitaa sit vissiin olla samanlainen pöytälaatikko ku meijän äippä. Onks se mäyräruno viäl talles? Olis tosi kiva lukee se.

   Essi, onneks et oo ihan vitivalkonen, meinaan olis kyl hurjankurjaa, jos häveisit kokonaan hankeen, musta nenänpää vaan vilkkais. Pietään lystiä, palloillaan! Muiskujen kera, Puhurit.

   Poista
 10. On teillä ollut pojat kiirettä. Ihanaa, että tekin olette päässeet lenkeille. Mulla on ollut nyt vähän huonompaa, kun äippä sai kaamean flunssan eikä jaksa lenkkeillä. Pieniä lenkkejä vaan on tehty ja pihalla käyn välillä komentamassa naapureita. Mutta tänään äippä jäi mun kanssa kotiin, kun se oli kuumeessa. Eipä ole tarvinnut olla yksin. Vai olit Myrsky innostunut virkkauksesta? Silloin kun mä olin tässä perheessä uusi, yritin kutoa sukkaa kun äippä oli pois, mutta puikkoja oli mun tassuille liikaa. Langat sain minäkin sekaisin. Mutta taisi joku puikko mua vähän sohaista, kun kerta jäi viimeiseksi ja äipän langat on edelleen houkuttelevasti olohuoneen pöydän alla. Mukavaa viikkoa! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, tommoset lenssut on surmeita. Äipän työpaikallakin yks jos sun toinen on kovassa kuumeessa. Pikasta paranemista sun äipälles!

   Lankakerät on vastustamattomia. :)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!