keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Patjoja, puukkoja ja peittoja

 

Myrsky: Äippä hei! Mitä sää puuhaat?
Äippä: Mää muavailen näistä meijän vanhoista patjoista
teille koppiin uusia patjoja.
Pojat: Ai jaa...
*nuusk, nuusk*
Tuisku: Tää patja haisee ihan äipälle.

 

Myrsky: Mikä tää on?
Äippä: Soon puukko ja tuppi pysyy tiukasti
paikoillaan niin kauan ku te hääräätte tässä lähellä.
Tuisku: *nirsk, nisk*
Äippä: Puukko ei oo poikasten lelu. Irti!

 

Pojat: No, me ryhdytään sitten painia nutuuttamaan.

Äippä ähersi aikansa patjojen kimpussa ja 
saikin lopulta aikaiseksi 
pehmusteet meijän koppiin.
Kyä on hyvä kelletellä pehmosella, peiton alla.

Käytätteks te peittoo?

22 kommenttia:

 1. Jopa hierasj äeppä teelle hienon petin. Kelepoo tuossa köllijä! :)
  Ilimammuuta pittää peete olla. Kuka sitä nyt peetteettä makkoo. Ee määräkoera aenakkaa :)
  Antoohan poejjat olla nuihen puukkoen. Niillä suattaa tulla isoo vahinkoo jos tuppi piäsöö irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, on kyllä mahottoman hyvä tuntuma noissa patjoissa, ku ne muotoutuu mäyräkoiran komean vartalon mukaisesti. :D

   Toi puukko oli tosi kiinnostava, mut ei päästy yllättään äippää ja sieppaamaan puukkoa, ku hän vahtas sitä leikkuuvälinettä ku ruunun jalokiviä. Totta, kyllä peitto pitää olla!

   Poista
 2. Tulipa teille nyt luksusvuoteet! Varmaan nukuttaa entistä paremmin.
  Käytetään me peittoja. Minä menen peiton alle, ja Jiri myllää ne itsensä alle. Siksi ei nukuta samassa petissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu ja Jiri, teil onkin sitten ihan erinäkemys peiton käytöstä. Toinen alla ja toinen päällä. Eiks oo jännää kui erilaisia tapoja meil koirilla on, vaikka tekin ootte ihan samaa rotua.

   Poista
 3. Oi, mikä peti voisikaan olla parempi kuin nuo teidän, joissa on vieno äipän tuoksu. Kelpaa niissä uinailla ja unia nähdä! Vai näettekö unia ollenkaan? Wuppe täällä ulvoo toisinaan unissaan, muuten ei ja päästelee kaikenlaisia outoja ääniä. Eikä käytä peittoa, tai kyllä, mutta alla, ei päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tota noin niin, äipän tuaksua ei voi kyllä kuvailla ihan vianoks, on meinaan sen verran hikevä nainen, kih hih.

   Hyvät on patjat, eikä olla vielä niitä revittykkään, siis painotetaan sanaa vielä...

   Wupella on vilkas miälikuvitus, me harvon päästellään ääniä, paitti joskus saatetaan haukkua ku välikatolla juaksee hiiri. Terkkuja Wupelle, Hanne!

   Poista
 4. Joo, mä käytän peittoa. Nimittäin ryömin yöllä emännän tai isännän jalkojen viereen peiton alle nukkumaan, hih hih. Tai joskus jopa jalkoväliin, mutta peiton alle tietenkin. Kuka sitä nyt ilman peittoa tarkenee nukkua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis, sä ootkin ovelasti yhdistänny peiton ja ihmisten lämmön. Vähänkö hianoo! Juu, kyllä peitto pitää olla, tuli uni paremmin.

   Poista
 5. Ai hurja, ihan puukon kanssa olette olleet tekemisissä? Ihan kuin jotkut Härmän Häjyt helapäiden kanssa.
  Kyllä teitä pidetään hyvinä, hienot makuualustat. Minä en peittoa kaipaa, tulee liian kuuma. Vain luun tai lelun piilotan peiton alle ja sitten sukellan etsimään, mutta en kyllä nuku umpsukkelissa. Korkeintaan puoli koiraa voi olla hetken peiton alla ja sitten pitää lähteä vilvoittelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuoamahyvä, Myrsky on kotosin Pohjanmaalta, joten ei mikään ihme, että tunnetaan vetoo helapäihin, paitti toi puukko oli kyl tommonen muavituppinen tavis. Älyttömän terävä puukko, siks äippä piti tota puukkoo tupessa ku me seikkailtiin lähellä.

   Me kaivaudutaan aina peittojen ja tyynyjen alle. Sulla on, Párek, paksu turkki ja komee parta, joten taijat pärjätä niitten avuilla lämpimänä.

   Poista
  2. Nerolla on peitto(ja) ja oma petikin mutta nukkuu mieluusti emännän ja isännän jalkopäässä lakanoilla ja untuvatäkin mutkassa. Kyllä muuten kivasti lämmittää jalkoja tuollainen 40 kiloa bulldoggiakin.
   On teillä kaveruksilla hienon näköinen peti...ihan alkaa nukuttamaan jo sitä katsellessa :)

   Poista
  3. Nero, hyvinkö mahutte kaikki kolme nukkumaan? Meijän äipän ihmispojalla oli doopermanni, joka oikoi v'älillä yällä jalkojaan, sillä seuraamuksella että ihmisveli putos sängystä, kih hih, tai vuoroon ihmisveljen vaimoke. Oikeessa oot, kuomahyvä, lämmintä pitää olla.

   Poista
 6. Meil Tiuku o semmone möyrijä, et se aina kaivautu mihi vaa. Ain joutu äippä kattoma enneku rötvähtä sänkym pohjalle et ei sunkka Tiuku ol siäl missä peito alla. Mää taas en makka minkä peito alla ku mul tule nii jumalattoma kuuma. Tämmöne karvaturri ku o nii peitto o alvariis pääl ja hiki kans.
  Mun peitto o äipän kainalo.
  Rohkioi olette ku tommot puukkoo nakerratte. Meiä iskä o kans pohjamaalt nii et helapäit meiänki huushollist kyl löytty mut nee o visust piilos.
  Terkkusii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää kui erilaisia tapoja meil koirilla on, yks tykkää lämmöstä ja toinen viileemmästä. Kainalossa onkin hyvä olla, siinä saa myäs silityksiä. Kylläpä sillon hyvin nukuttaa.

   Poista
 7. Voi pojat, mikä peti teillä onkaan! Meikä ei ole saanut tuollaista hienoa omaa koria, mutta on mulla on peitto lattialla, jonka päällä välillä nukun ja sitten se patja, jonka kuninkuudesta mä aina taistelen äipän kanssa. Se kuvittelee sitä omaksi tv:n katsomispaikakseen, mutta kun minä menen keskelle patjaa, niin ei se mahdu edes reunoille, kih! Peittoa meikä poika ei käytä kuin pesän tekoa varten, Urisen ja murisen ja kierrän sitä sopivaan asentoon ja sitten sen päälle tai viereen nukkumaan. Unissani mä kuulemma pidän välillä aika mekkalaa; juoksen (siis tassut liikkuu) ja pieni haukkukin lähtee välillä. Se on tuo metästys välillä niin mielenkiintoista. Kotiväki sitten hymyilee mulle, mutta tietäisivätpä vaan miten kovaa mekkalaa ne itse pitävät! Ja usein mä nukun äipän tai Jäbän jaloissa sängyssä yön. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, sä ootkin vallannu, kih hih, ittelles hyviä nukkupaikkoja. Me ei kato päästä ollenkaan ihmisten sänkyyn, sohvalle vaan.

   Sulla on sitten ajo päällä unissaskin. Aika vinkeetä!

   Poista
 8. Ootte pojat onnekkaita kun teillä on noin taitava äippä. Se rakentaa/rakstaa/rakastaa teitä niin kovasti että pedit teille petaa. Ja joo. Peiton alla on hyvä olla. Aina joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kyl me saahaan paljon rajoja ja rakkauta, ihan niiku säkin, kuomahyvä. Petit on ollu entistä suasitumpia nyt ku niissä on paksut patjat, ei meinaan lattialta tuu kylmää eikä vetoo. Mahdaks sää joskus nukkuu pankolla? Eiks kissat tykkää lämmöstä...

   Poista
 9. Kyllä on kätevä emäntä toi teitin äippä!! On varmaan pikkasen mukavaa makoilla tempur-patjoilla! (Siis yhtään en oo kateellinen, enpä! ;D;D) Ja juu, peittoa käyttää ahkerasti meillä teidän pitkänmallinen kolleeganne. Rilla taas ei voi sietää peittoa, koska hälle tule HETI kuuma. ;D

  Leppoisaa viikonlopun jatkoa koko laumalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä nää tempurit on pehmosii. Äippä meinas, että kiärrätetään nää patjat, ei tarvii kuskata kaatopaikan täytteeks. Hyvä idis! Just sopivan pehmosia mäyriäisen vaateliaalle vartalolle. :D

   Juu, kyllä Peppi tiätää, että lämpimästähän se mäyrä tykkää. Rillalla on toi turkki sen verran paljon komia, että peitto on turhake. Muiskuja teille kaikille Somat Tytöt!

   Poista
 10. Uiks kuka voi nukkuu ilman peittoo? Olin mummon ja ukin luona yökylässä niin mummon yö meni kytätessä et en tukehdu...yritti raottaa peitettä et saisin happee. Mutta olenhan luolakoira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, voi gaumeeta ku teijän mummolla on ollukin kova homma ja huali, ku on pitäny sua hapettaa. Meijän ihmisväki kyl ihmettelee sitä samaa, että kui siäl peiton alla voi hengittää, mut ihan hyvin voi. Joo.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!