maanantai 21. maaliskuuta 2022

Keppakoipi

 Tuisku: Täs on ollukin välillä mainintaa,
et mä en lähe juurikaan enää lenkeille.
Lisäks oon nilkuttannu oikeeta etutassua.

Joo.
Ny kävin tohtorilassa, ja syykin selvis.
Nivelrikko.
Sain tropit.
Ny käpsä käy huamattavasti kepeemmin,
ja lähen mialuusti lyhyille lenkeille.

Kevyitä tassutteluja teille kaikille, kuamat!
 

12 kommenttia:

 1. Voi Tuiskua... Ei ihme, ettei lenkkeily ole maistunut, jos on nivelrikkoa jaloissa! Onneksi sait lääkettä, niin tuntuu kulkeminen varmasti vähän mukavammalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, kyä ei nyt särje niin paljoo. On kepeet tassut.

   Poista
 2. No voe kehvelj kuitennii käpälätä kamuhyvä. Ee oo mukavata ellee kippeen käpälän kansa :( Onneks on hyvät ropit siihen vaevaan olemassa että piäsöö pihalle hilipommaan. Ja sullae on ne aattanna :) Raahallisemmin sitä pittää vuan koettoo ellee kuitennii vaekka mänöhaluja oessii. Silläkeenon käpsäntahtiin männä :)

  VastaaPoista
 3. No voi harmi, nivelrikko ei oo olleskaan kiva juttu! Toivottavasti tropit auttaa. Joskus minäkään en kärsi kävellä kun sattuu varpaisiin, eikä muutenkaan huvita!
  Toivottavasti tuo kevätaurinko piristää ja ilmat lämpenee ja lumet sulaa :) Täällä on lunta vielä ihan miehenkorkuiset kinokset! Hyvää kevään jatkoa sinne teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa, joo, kivut ei kyl miältä ylennä. Otetaan lääkettä, nih päästään sen verran liikkeelle, että nivelet pysyy liukkaina, totes lääkärisetä.
   Aurinkoa ja iloa!

   Poista
 4. Nivelrikko on kelju vaiva, niin ihmisillä kuin eläimillä. Monenlaista helpotusta on onneksi tarjolla. Ikääntyminen tuo jos jonkinlaista "boonusta" elämään. Mutta kesää kohti kepeällä askeleella. Kiirehän ei ole mihinkään. Auringonläikissä pötkötellään päikkärit. Pidetään palveluskunta valppaana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, pietään tosiaan palvelusväki varppeillaan, kuomahyvä. Tässä tassutellaan ja ootetaan lämpösiä säitä.

   Poista
 5. No voihan. Mutta hyvä, että syy kävelettämyyteen selvisi ja toivottavasti lääkkeet keventävät askelta jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukukoira Sylvi, juu, tropit ovat auttaneet, eli nyt voin käppäillä lyhyitä matkoja, ja ainahan äippä voi mut kantaa kotiin tarpeen mukaan.

   Poista
 6. Harmittavia uutisia. Mutta toivottavasti tropit auttavat ja askel on taas kivuton ja kepeä. Hyvää vointia Tuisku ja terkkuja paljon Wiimalle ja Myrskylle!

  Hippu, Myttö ja emäntä

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!