maanantai 15. marraskuuta 2021

Sori sori sori

 Sori kuamat, ku ei olla käyty teijän plokeissa kommentoimassa.
Ollaan vaan luettu ja kuvat katteltu.
Syy on meijän äipässä, hän ei muka ehi ku on jatkuvasti töissä,
mut joulukuus helpottaa, sit palataan taas vakikäytäntöihin.

Mut ollaan me puuhattu kaikenmoista.
Niiku törmäilty tikruun ja bambukarhuun.


Wiima: Kuulkaas kummia.
Mul on uus poikkis.
Sen nimi on Toni.
Tumma ja komee.
Ja kuuro, ku se on jo 11-vuatias.


Kävin äipän kaa tänään kahestaan aamulenkillä.
Veikat jäi kuarsaan vällyjen alle.
Oli niitten miälestä liian viileetä.
Mua ei haitannu, ku mä oon tämmönen hottis.


Koiramamma/Kenneltyttö nypytteli mut taas nätiksi.


Ollaan me veikkojenkin kaa oltu tassuttelemassa.
Vauhti vaan tuppaa hyytyyn,
ku Tuiskun pitää tarkkailla kaikkee.


Myrsky: Mäkin viätin laatuaikaa äipän kaa.
Kuljin tosi reippaasti.
Kyä vanhan käpsä käy viäl napsakasti.
Joo.

8 kommenttia:

 1. Jopas nyt...seon kuulema immeesillä se työ semmonen mikä pistää kiirusta elämään. Jospa se siitä hellittäsj teelläe ni suatasj teejjän kuulumisija tihheemmin kuulla.
  Vae uusija poekaystävijä ja tiikerijä...ee tunnu puuttuvan äksönijä elämästä. Niinku ruukkoovat nuo ulukomualaeset sannoo :)
  Meekäläesen turkkiin saes kansa kuulema joku Kenneltyttö iskee näppisä...on kuulema kortisooni kasvattanna sevverran karvoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, noil velupojilla on helppoo, ku niil on silee turkki, ei tartte nypsytellä. Mut onneks niin, sil muuten Kenneltyttö joutus muuttaan vallan meille, ku olis niin paljo nypsyteltävää.
   Toivottavasti säkin pääset liikakarvoista pikaseen eroon, meinaan semmonen turreturkki kutittaa. Joo.

   Poista
 2. Wautsi kyllä on Kenneltyttö tehnyt hienoa työtä, todella hyvin on nypytelly sun turkkisi Wiima! Saattaa sulla kohta olla poikaystäviä tontin laidalla jonoksi asti.
  Arvattiinhan me, että siellä on teidän äipällä kiirusta, kun ei mitään ole kuulunut. Mutta hauskaa, jos ensi kuussa päästään taas lukemaan teidän puuhistanne. Älkää antako sen äipän itseään liikaa rasittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenneltyttö on meijän luattonypsyttelijä, Pappa. Hän on kiältäny viämästä mua revittäväks ammattilaisille, nii kauan ku hänel peukalot heiluu. Ollaan helpottuneita, sekä äippä että mä, sillä viimeks huusin tunnin yhtäsoittoo ja karvat jäi ihan hapsotukselle. En tykänny. Eikä varsinkaan Kenneltyttö.
   Äippä alkaa olla tasassa, on nääs päiviä ku on 3 tapahtumaa, niin ei siinä vanha ihminen taho pysyy vauhis mukana, vaik hän kyl kovasti tykkää tyästään, ja etenkin niist ihmisitä, joita tapaa.

   Poista
 3. Meilläkin on ollut blogien luku ihan hunningolla, että meidän puolesta saatte ainakin anteeksi! :D Työt on siitä ikäviä, että ne aina sotkee kaikki kivat vapaa-ajan toiminnat. Mutta sitten toisaalta työstä saatava palkka on ihan kätevä asia, että saa koiran herkkuja ja koiraharrastuksia ym.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, totta turisette! Äipän eläke ei riitä kaikkeen, joten hän käy töissä, mut kuulema ihan miälellään tekee töitä, ei tuu aika pitkäks ja näkee muitaki kuin nelijalkasia.

   Poista
 4. Ilman muuta saatte anteeksi. Meidänkin kommentoinnit ovat jääneet minimiin, sillä tietokone alkoi temppuilemaan. Mutta nyt näyttäisi taas toimivan. Kyllä sitä asiaa on selviteltykin... lukemassa ollaan käyty ja teidän kuulumisia on aina ilo tietää.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipun ja Mytön emäntä ynnä Tytöt, juu, kyä ollaan teitä kaikkii seurattu, mut onneks äipän tyät loppu tältä vuadelta ja päästään taas normirytmiin. Muiskut teille!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!