tiistai 7. syyskuuta 2021

Viäl sananen tai pari...

Kattokaa, miten hianosti meijän Heli (Laaksonen) kirjuuttii Naamakirjaan meistä. Voi että! Kyä me ny haljetaan ilosta ja ylpeydestä, eikä vallankaan vängätä vastaan tota lausumaa. Joo ei.

Yks vitsikkämppi blogei o viäny mun syrämeni valla. O olemas nimittäis 3 mäyräkoira ja heijä ihmine Kaisa, kirjojen pääl ymmärtävi kaik, ja nyy he on kirjottanu HIANON arvion mu uurest Poimit sydämeni kirjahyllystä:

”Runot oli, meijän äipän miälestä, sydämes palavia, kaipuuta herättäviä, puutarhurille passeleita (aiko etsii resedan), unelmallisia sekä merkityksellisiä. Äippä hurmaantu. Me kans. Varsinkin, jos tosiaan olis voinu poimii niitä luita pakkasaltaasta.

Meil on kaks kirjahyllyy. Sinne mahtuu sydämii ja kirjoi. ”

http://myrskytuisku.blogspot.com/2021/08/poimit-minulle-luun-pakastealtaasta.html

Kuva: Kaisa Väisänen. Kiitos teil kaikil neljäl! Kiinnostuneen kuulen lissäki ihmiste ja eläinte ajatuksi täst erikoiskirjast!

4 kommenttia:

 1. Joo, on se Heli ihan tolkun tyttö. Ymmärtää mäyräkoiria. Osuvasti kirjoitti teistä ja teidän blogista.
  On muuten Wiiman turkki vaalentunut kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wiima: Kuule Pappa, mun turkki on tosi vaalee, ku Koiramamma on nyppiny mun turkkii pari kertaa kuussa. Melko gaumeeta? Mut ei oikeesti oo. Oon sitten nätti ja siävä.
   Tykätään kaikki Helistä.

   Poista
 2. Hieno ihminen tuollainen kirjailija/runoilija/taiteilija, joka arvostaa myös eläinten arvosteluja taiteestaan! :D Ja tehän olette tietenkin mitä parhaimpia kriitikoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niipä, Lucy ja Roni! Hänel on sydän paikallaan. Joo.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!