torstai 30. huhtikuuta 2020

Vipsukkaa vapsukkaa!

Heissan hopsan kaikki karvakamut ja palvelijat!
Soon vappuaatto,
joten panjot soimaan, simat huuleen ja munkit poskeen.

 Tämmösii siilei on meijän pihapiiris.
Aina pitää haukkuu niitä,
kyllä, vaik äippä kyl kiältää.


12 kommenttia:

 1. Oi siilejä! Meidän mökiltä siilit läksivät lipettiin yli 40 vuotta sitten, kun ensimmäinen mäyräkoira saapui. Mutta ehkä siileille parempi niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siilit ja mäyräkoirat ei useinkaan mahu samoille huudeille, Lukukoira Sylvi. Meilkin noi siilit on eri pualel aitaa ku me, turvassa, vai ei me olla niitä koskaan purtu, vaik ovat harhautuneet meijän pualelle. Ilmotetaan aina äipälle, et hän tulee nostaa ne pallerot omalle pualelleen tuhiseen.

   Poista
 2. Hopsan vuan kuomat ja sitä haaskoo vappua! :) Simmoo on maesteltu vuan munkkija ee oo näkynnä. Hyvä mänö näkkyy teellä sielä olovan.
  Oespa meelläe tiälä siilijä! Ee oes pelekoo kiärmeestäkkää. Hupasija otuksija ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, meni makosasti vappuaatto ku Koiramamma ja ihmisveikka oli kyläilemässä. Koiramamma oli leipassu munkkeja, mut äippä lotas ne kaikki, eikä me saatu ees sokerihippusii. Valpuria!

   Poista
 3. Siilit on mainioita, sanoo Palvelijatar. Minä kuulemma olen yhden eläissäni nähnyt, ihan pentuna. Eipä jäänyt siitä muistikuvaa, kun ilmeisesti en päässyt haistelemaan.
  Sypäkkää vapunpäivää teille huomenna. Nyt on jo vapun aatto myöhäisillassa, joten kauniita unia kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek ja Palvelijar, sypäkkää ja rattosta valpuria! Onneks Koiramamma ja ihmisveikka käy joka päivä meitä ilostuttamassa.

   Poista
 4. Onpa teillä mainioita piikkikavereita pihapiirissänne. Hauskan hilpeää ja iloista vappua teille toivottaa Hippu, Myttö ja emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi siilit on kivoja lyllertäjiä, Hippu, Myttö ja emäntä. Kiva niitä on seurata, äänekkäästi.

   Poista
 5. Onpa ihanan söpöt siilit teidän pihassa! Jos meinaavat jäädä sinne asumaan, niin eivätköhän ne kohta jo totu teihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, onneks ne pysyy verkkoaidan turvallisella pualella, toki aidan sisäpualelle harhautuneista siilistä tehään heti ilmotus äipälle, ja hän tulee nostamaan siilit turvaan.

   Poista
 6. Ihanoita siiliä ❤️ ❤️
  Meillä asui 90-luovulla noissa puskissa siili, joka tykkäsi käyttää meidän maaparveketta veskinään. Se kävi aina yhden tuolin alla kakalla. Vähän ällöttävän söpöä kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, juupa, vähän ällöttävän söpöö, Taru.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!