tiistai 21. huhtikuuta 2020

Riamuloikkia

Tuisku: Otettiin riamuloikka kevääseen. Wiima: Just ku mä sanoin, et oispas kesä ja kärpäsiä,
ni toi mehiläinen alko pörrään mun ympärillä.
Äippäkin virkisty kuvaan ja rapsuttaan pihaa.
Joo.
Riamuitaan!


10 kommenttia:

 1. Hauskat kuvat!! Kesä sais tulla tarpeeksi kuivana ja lämpimänä, kun se koronapaholainen ei kuulemma sellaisessa säässä menesty. Palvelijattaren painajaiset on mehiläiset ja ampparit sekä käärmeet. Niitä se kesäisin lenkeillä vahtaa silmä kourassa. Sen mielestä kaikki ne on luotu pelkästään sitä pelottelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kauhistus, just noita samoja meijänkin äippä kammoksuu, Párek, ku hän on gaumeen allerginen ampparinpistoille, turpoo hetkessä palloks, mut toivotaan kuivaa ja lämmintä, varsinki jos kerta päästäs eroon tästä hiirusviiruksesta. Pysykää terveinä ja reippaina!

   Poista
 2. No höh, tympee mehiläinen! Mut kevätloikka on just hyvä, auringolla ja kärpäsillä! Otin arskaa tänään lasiparvekkeella, mittarissa 25.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, toi lämpö alkaa jo piisata jopa mäyrinkäiselle, Arttu.

   Poista
 3. Ompa toellaannii oekee riemuloekka :) Ja Wiimalla hyvä ilime ku kahtoo pörrijjäestä. Kylläpä teellä sielä on kevät pitkällä! Kuhan ee nuita pörrijjäesijä ja hellettä vuan liikoo ala tulla ni suapi vaekka kohta kesäkssii vaehtuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, riamuloikkia pitää ottaa vähän päästä, olipa sitten syytä eikkäs ei. Pörriäiset tulivat ja palasivat talvehtimaan, sillä sää kylmeni yllttäin, ihan tyhmää, jos meiltä kysytään. Joo. Ootellaan oikeeta kevättä, tää oli vaan kahen päivän valekevät.

   Poista
 4. Mehiläiset on tärkeitä! Kai se erehtyi luulemaan sinua kukkaseksi, kun olet niin nätti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, Lucy ja Roni, juu-u, ja tuaksunkin niin hyvälle.

   Poista
 5. Kevään kunniaksi kannattaa ottaa riemuloikka jos toinenkin. Pörriäiset kiinnostavat meidän Myttökäkin kovasti. Teille pikkuisille kaikki on vielä niin uutta ja ihmeitä.

  Hipun ja Mytön emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipun ja Mytön emäntä ynnä Tytöt, kyllä kyllä kyllä, riamuloikkaallaan!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!