tiistai 22. lokakuuta 2019

Turrukkaturkki

Wiima: Äippä sanos, että mä olen melkonen turrukkaturkki,
joten sehän tarkotti sitä,
et mä suuntasin äipän kaa karvarille.


 Käytiin ensteks vähän käpyttelemässä Vorssassa.


Mari otti mut lämpimästi vastaan DogFeelGoodissa.


 Lopuks Mari leikkas mun kynnet.
Melkonen villakasa jäi pöydälle.


Ny on turkki pehmee ja silkonen.

Siävää viikkoo, kuamat!


12 kommenttia:

 1. Oikein kaunis tyttö olet niin "turvelona" kuin parturoitunakin, Wiima. Ollaan sitten kumpikin kevennytty jokunen gramma, kun turkki on nypitty ja kynnet leikattu. Palvelijatar teki "apuharvennusta" tällä(kin) kerralla, vaikka oli päättänyt käyttää ammattilaista parturointiin, vaihteeksi. Tassuja on kuulemma vielä siistittävä, mutta se saattaa olla eukolle liian haastava juttu. Minä kun en yhtään tykkää varpaiden siistimisestä. Kiskon tassua irti otteesta oikein huolella. En kuitenkaan koskaan pure enkä murise edes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jupsista, en mäkään murise kelleen, vaikken tykkäiskään, Pappa. Meil on molemmilla lempee luanne, ja varmaan on myäs emolla. Turkki on silee ja ostettiin mulle villapaita, jos tulee kylmä sää, niin ei sitten palella. Terkut Palelijattarelle!

   Poista
 2. Miten noin sievästä tytöstä voikin saada vielä sievemmän! <3 :) Mukava varmaan olla sileällä turkilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, joo-o, mä oon ny semmonen aarotynaaminen sukkula, ei synny kitkaa. :D

   Poista
 3. Sievä on joka viikko sielä teejjän huushollissa ku oot sielä :) Ee oo tuo nyppiminen riemuhommoo mutta ku sattuu hyväkätinen tekijä ni mänettellöö kyllä. Nyt passoo talavelle kiäntyvä ku on "uusj" turkki ja vielä villapaetahhii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, mul on onneks helppo turkki, sanos rimmaaja Marikin, aikaa meni vaan alle tunti. Kyä sen ajan kestää vaikka aidan vittaksena, sanoo vanha kansakin. En oo hirmeen innostunnu siitä villapaidasta...

   Poista
 4. Tultiin taas kurkistelemaan miten Parekin tytär voi. Onpa ihana väritys, siinä on todellakin puolet isältä ja puolet emolta! Kaunis neitokainen hänestä tuli.

  Terkuin
  Takku ja Takun matte

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Takku ja Takun matte! Kyä me tytöt ollaan siäviä. Seurataan teijän puuhia tarkasti Naamakirjassa.

   Poista
 5. Olet kyllä entistä sievempi <3 Äippäsi oli fiksu, kun menitte ensin rauhoittelunuuskuttelulle mukaviin maisemiin. Jaksoit paremmin seisoskella nipist... eiku nypittävänä. Täällä ihminen haluaisi kovasti silittää silkoista turkkiasi. Minä voisin muiskauttaa aika isosti, kiäh-kiäh. Terv. Arttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro Arttu-murunen! Joo, kaupungilla on rattosaa käpeksiä ja tutkailla, mut toi nypintä ei oo kyl suasikkilistallani. Onneks ei tartte käydä pjuutisalongissa ku kahdesti vuateen.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!