tiistai 14. marraskuuta 2017

Tuulismäen karvakuonot

Meil on sitten ihan maailman parhaat plokikamut!

Aina saahaan teiltä kannustusta ja hianoja kommentteja.
Ny on sitten tupsahtannu roppakaupalla nimiehotuksia,
 ku me huakailtiin, että ku sisko tulee, niin voijaanko enää olla Tuuliset Pojat.
Varsinkin ku nykysteen pitäs olla niin sukupualineutroonia, vai mitä se ny oli.
Joo.

Söpönenhöpönen Elli Karamelli paiskas meitä uusimmilla nimiehotuksilla,
tässä suara lainaus hänen kommentistaan:
"Voi että, pikkuinen siskoplikka tulossa teille! Suloinen "otus" on Wiima, mitä noita kuvia oon katsellut. Tuulinen trio on hyvä, muita vois olla 'tuuliset nakit', 'tuulismäen karvakuonot', 'tuulesta temmatut' tai vaikkapa kielillä: 'windy wieners eli windit wiinerit'. Hommia teillä kyllä sitten riittää, kun koulitte Wiimaa talon tavoille. Tosin siinä voi kyllä käydä niinkin päin, että hän kouluttaa teitä omille tavoilleen ;)

-Elli ja sen emäntä-"


Että meitä on naurattannu.
Ai siitä tulikin miäleemme, että voitas olla myäs
Nauravat Nakit ja Tuulenviämää.
Keh heh heh, ny on pakko lopettaa nää nimet tällä erää,
ku naurattaa nii, että napa paukkuu.
Ellin ehotus, Tuulismäen karvakuanot,
kävis kyllä meille vaikka uudeks plokinimeks.

Mut kuulkaa, tiättekö, että joko me ollaan kutistuttu,
tai sitten meijän äippä ei enää osaa ottaa meistä kunnollisia kuvia.
Siis semmottisia, joissa ollaan päätähtinä,
tosin tästä me taijetaan märistämarista aivan liian usein.
Kattokaa itte!Tota noin niin, tänään meijän ihmisväki kera Koiramamman,
menee kattomaan Wiimaa,
joten tiados on varmalla gaumee määrä pentukuvia.
Yäk!


14 kommenttia:

 1. Olisko tuossa viimeisessä lauseessa hieman mustasukkaisuutta??? Hyviä kuvia äippä on ottanut, vaikka olettekin vähän normaalia pienemmässä roolissa. Mutta jos äippä näyttää noita kuvia Wiimalle, niin se ei pelästy teitä. Pitäkäähän koti kunnossa, kun väki on poissa. Saa siis kiivetä pöydille jne. t.Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, Eka, onko meidän tulkittava niin, että sulla on taipumastaa nousta pöydälle, kun hiiret, eiku ihmisväki on poissa...

   Poista
 2. Selkeästi jo jännitystä (mustasukkaisuutta) ilmassa kun sisko tulossa :)
  No ei mene kauan aikaa kun ette jaksa olla mustasukkaisia kun se kotiutuu ja laittaa poikien päät pyörälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, no joo, parin viikon kuluttua sisko kotiutuu, joten meillä on jännät hetket. Toivottavasti osataan olla viksuja ja ottaa se lämpimästi vastaan.

   Poista
 3. Hienot nimet on teejjän sakille tarjolla :) Ja kyllä myö kuulkee mielellään katellaan niitä siskotytön kuvijahhii. Ja siinähän sitä työ siästyttä nyt siltä posseeroomiselta tovin aekoo ku äeppä kuvvoo sitä pikkusta. Suatta raahassa keskittyvä vaekka kukkapenkkiin kaev...eeku kahtelemisseen ku ee oo luntakkaa vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, vettä sataa ja räntää rätkii, ei oo lystii kellään. Sisko kotiutuu parin viikon päästä. Huh huh, sitten alkaa hulinat.

   Poista
 4. Me muistettiinkin, että tänään on SE Päivä! Ollaan ihan jännityksestä jäykkinä täällä, ja intopinkeinä näkemään kuvia ja lukemaan ensitapaamisesta Wiiman kanssa. Ja sitten vasta jännää on,kun tekin tapaatte likan, Myrsky ja Tuisku!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, joopa, ihmisväki kävi näytillä ja kattomassa Wiimaa. Helpotti, ku kasvattaja oli sanonu, että meijän ihmiset kelpuutettiin. Ada-rouva nukku vuoroon äipän ja vuoroon Koiramamman sylissä ja se sun äitis, Mummeli, oli kans ollu ihan mahottoman herttanen. Pennut oli ollu potria ja reippaita. Parin viikon kuluttua Wiima kotiutuu.
   Äippällä oli mukana piäni fleesehuapa, jonka päällä Wiima oli nukkunnu. Kyä kuule nuuskuteltiin riapua ja ihmeteltiin.

   Poista
 5. Oijoi, pentukuvia jo kovasti odotellaan. Ja Párekin blogista jo vähän saatiin esimakua - hurmaava punariista mäyrisneiti tulossa teidän huusholliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sylvi, juu, lähetettiin Wiiman isäpapalle kuvat, että se pääsee ihaileen tytärtään. Saas nähä, minkävärinen siskosta lopulta sitten tulee, ku Ada-äiti on ihan samanvärinen ku sinä.

   Poista
 6. No ohhoh, nyt vallan punastun ku olitte nostanu noi meen nimiehdotelmat tonne blogikirjoitukseen. Hihhii, saa käyttää, mut ei oo pakko...;) Toi nauravat nakit olis muuten erinomainen, mut se tuo mieleen wordpressin ihanan blogin 'Naurava nakki'. Tosin blogia ei oo kyl vähään aikaan enää päivitetty. Ei me kyllä tarkastettu sitäkään, että onko joku meen nimiehdotuksista jo jossainmuodossa käytössä. Mutta käydäänpä sitten vielä kurkkaamassa niitä pentukuviakin. -Elli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Naurava Nakki oli meijänkin miälestä hauska tyyppi, ihan niiku sääkin, Elli. Voihan sitä olla samannimisiäkin plokeja, kuhan osoite on vaan eri, ja pakosti pitääkin olla, ettei mee systeemit sekasin.

   Poista
 7. Kyllä te vielä sen nimen itsellenne keksitte. :) Kunhan ette anna Wiima-siskon sitten pompotella, ettei blogi ala kantaa nimeä "Wiima ja sen palvelijanakit" tms. ;)
  Hyviä kuvia on, vaikka ette ihan etualalla patsastelekaan. Pääasia, että näytte. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimmi ja Hupsu, huh huh, pelottava ajatus joutuu siskon lakeijoiksi. ;)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!