sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Mustit Mustialassa

Käytiin eilestään reipastelemassa Mustialassa.
Oli koree keli.
Näytettiin iskälle se poukama,
josta äippä nappas meistä sen ekan sääpoikakuvan.
 Lenkuroitiin mettässä ja ihailtiin rinkoo.
 Iskän varjo oli niin pitkä,
ettei mahtunu kuvaan.
Huamenna on marraskuu,
äippä kaivelee jo meijän villapaitoja esiin.
Yhtään ei olla innostuttu aiheesta.
Joo ei.
Mut oikeen reipasta ja hauskaa päivää kaikille,
villapaidoilla tai ilman!

12 kommenttia:

 1. Huisin upeita kuvia taas! Meikäläisellä on nyt ollut nyppimisen jälkeen jussipaita yllä aamu- ja iltalenkeillä. Paitsi sateentihkussa, jolloin pitää sietää sadetakkia. Tänään yks naapuri kertoi, että kyllä eteläiseenkin Suomeen lunta saadaan, jopa parikymmentä senttiä. Ans kattoo miten käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, tattista! Huh huh, melkosen tyrnän kerrokset meinaa lumistella, jos lunta tulla jytkäsee 20 senttiä. Siin ei riitä jalat, meinaan mäyriksillä, no joo, tiukkaa tekee meijän äipälläkin. :)

   Poista
 2. On ollut kyllä kaunis syyssää! Ja etteköhän taas totu villapaitoihinkin, kun on ne päällä kuitenkin niin paljon lämpöisempi kylmillä ilmoilla taivaltaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, aurinko oikeen häiki, joten ilosta oli meno. Joo, kai niihin villajumppereihin on pakko tottuu ja tossuihin.

   Poista
 3. Kylläpä sielä on ollunna kaanis ilima! Kuivilla käpsillä ootta suanna käpästellä nuin mukavissa maesemissa. Tiälä on vuan vettä suatu.Jospa tuo tuosta iloks(= lumeks) kiäntys meellähhii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuomahyvä, me toivotaan koko piänen mäyräkoiran mitalla sullekin loskattomia kelejä.

   Poista
 4. Kateeksi ihan käy kun teillä on ollut noin kauniit kelit, täällä ei auringosta tietoakaan. Hienoja syyskuvia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, jos yhtään lohduttaa, niin meilkin oli vaan yks täydellinen päivä, muuten on tullu taivaalta kaikenlaista ja ollu hämärää sekä tuulista. Joo.

   Poista
 5. Juu ei tarvita villapaitoja näillä keleillä. Aivan mahtavat kelit ovat olleet. Tänään käytiin mökillä vielä saunomassa ja tuotiin hirven lihat kotiin. Äippä tilasi meille tosi ison pakastimen ja nyt näyttää, että siihen jopa kaikki kamat mahtuu. Oli siellä mullekin herkkuja.
  Hienoa, että näytitte nyt iskällekin tuo sääpoikakuvapaikan. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, morjenttes sano komeet toisilleen! Mekin nääs saatiin hirvee, ku Ensku kävi kyläilemässä. Rengossa on iso susilauma liikenteessä, oli oikeen riistakamerakuva lehessä. Herkutellaan!

   Poista
 6. Hienot on maisemat. Kyllä syksyssäkin on oma kauneutensa, ainakin ennen sitä räntää ja kuraa. Reipasta menoa teille tälle alkaneelle marraskuulle ja muiskusia meidän kaksikolta.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, hianot on tosiaan maisemat. Tual Mustialassa on avarat ja hoidetut puistot, jois on mahtikokosia vanhoja puita. Rapsakoita kelejä!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!