maanantai 3. lokakuuta 2016

Haukuttiin ihan sikana!

Ööö...
Haukuttiin sikaa.
Ööö...
Haukuttiin sikana sikaa?
Meiltähän tämä käy.
 Täs on meijän vakkarikyttäys... ööö... vakkarihavainnointipaikka.
Me seurataan, tähyillään, valvotaan ja huomioidaan.
Äänekkäästi, väittää äippä.
 Miten niin, äippä, tulin sun kuvauskohteen eteen?

14 kommenttia:

 1. Meilläkin valvotaan vähän turhankin äänekkäästi välillä. Kun kuonoaan ei vaan PYSTY pitämään kiinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivisen Vilman piha ja Sulo, joo, näin se vaan menee, että kaikesta pitää tehä ilmoa, sillä ihmisten havainnointi on aivan liian rajallista. :)

   Poista
 2. Kyllä koiran pitää heti ilmineerata isolla desibelillä, jos jotakin tapahtuu omalla reviirillä - tai jossakin muualla, ja vaikka ei tapahtuiskaan mitään. Kohta kumminkin tapahtuu. Ne on noi basenjit erikseen, kun eivät osaa raukat haukkua lainkaan.
  Mahtavat ovat maisemat teidän kytt... havainnointipaikalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, ai, on tommonen hiljanenviljanen koirarotukin olemassa! Toivottavasti meijän äippä ei lue tätä juttua ja saa siitä idiksiä. ;)
   Joo, havainnointipaikalle paistaa viäl aurinkokin sopivasti, joten siinä pysyy lämpimänä.

   Poista
 3. Missä te ootte sian tavannu? :o Meilläkin oli yhtenä kesänä lenkkipolun varrella kaksi sikaa, joita käytiin aina tervehtimässä. Harmi, ettei niitä ollut enää tänä kesänä. Minne lie muuttaneet...
  Upeat maisemat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, Jokioisten Elonkiarrossa on sikoi, lehmii ja vaikka mitä muitakin eläimiä, tosin vaan siat oli ny enää paikalla, muut oli viäty jo sisätiloihin. Aikamoisia haisuleita noi potsit. No onpa harmi, ku teijän siat eivät ole enää lenksupolun varrella nähtävänä, ne on varmaan muuttaneet... ööö... Potsilaan.

   Poista
 4. Meistäkin teidän vakkarikytt... eiku vakkarihavainnointipaikalta on kyllä upeat maisemat. Kun noin laajalti näkee, niin on varmasti paljon havainnoitavaa ja ilmoitettavaa. Isoäänisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis ja Hugo, joo, tosi pitkälle nähään ja kaikenmoisia tassuttelijoita ja siivekästä pellolla ja tiällä meneenkin. Autotkin ilmotetaan isosti ja raktorit.

   Poista
 5. Mikäs on valvoessa reviiriä sieltä pehmeän sohvan päältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, juu, kyl täs kelpaa lökötellä ja tarkkailla. Meil on ikkunat lattiiaan saakka, joten lojutaan omalla pehmotyynyllä.

   Poista
 6. Teellä on kyllä takkuulla mualiman paras havvaennoentipaekka! :) Ja iänj on sitä varte että sillä ilimotettaan kaekki havvaennot. Oespa se mukavata nähä iha ilimielävä sika! Ku ee oo ku nuita vinkulutteroeta vuan. Suattas siinä kyllä tulla jonniivverra haakuttuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, tosiaan, sähän oot sikamiehiä, siis lelkkujen pualesta. Joo. Kui on mahollista ettet oo nähny elävää sikaa? Me ollaan ymmärretty, että säkin asut maalla, vaik taitaa sikaloita olla enää tosi harvassa. Kyä niitä potseja on ihan pakko vähän haukkua.

   Poista
 7. Kyllähän niitä possuja vähän pitää paimentaa. Eivät vaan oikein ymmärrä koiraa. Tai ainakaan mulle eivät juuri vastaile. Teillä on kyllä kunnon vahtipaikka. Pitäähän se kotiväen tietää, jos joku lähistöllä liikkuu. Tehän toimitte kunnon murtohälytyksen tavoin jo etukäteen! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, kyllä ei mikään eikä kukaan liiku meijän pihapiirissä meijän tiätämättä. Meil on partiointi päällä yätä päivää. Joo.
   No, eipä ne possut meillekään mitään röhkineet, uteliana tulivat kyllä meitä tuijotteleen.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!