maanantai 12. syyskuuta 2016

Sunnuntainviattoo ja vääriä epäilyjä

Voi sitä sunnuntaita näinkin viättää...


 ...ja tälleesti...


Käytiin me tiätty myäs asiaankuuluvilla lenksuilla,
mut sunnuntaina on vällein kiva vaan olla ja nauttii.

Äippä: Kuule Tuisku, 
onks sun benbandeeros pikkasen levinny?
Tuisku: Täh?
Mitä sä höpötät, nainen.
Näyttää olevan ihan samanlainen ku aina enneskiin.
Semmonen hyvin muadostunnu ja urheilullisen nasakka.
Äippä: Ai jaa! No ei sitten mitään.

 

14 kommenttia:

 1. Justiisa oekeeta lepopäevän viettoo! :) Eekä kyllä oo Tuisku pehvas yhtää levinnä. Kyllä äeppäs kannattaa optikolla pistäätyvä jos on ruvenna semmoselta näättämmään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, niinhän sitä sanotaan, että usein käynti optikolla auttaa. :)

   Poista
 2. Palvelijatar totesi ekaa kuvaa ihastellessaan, että siihen on kerätty kaikki komistukset yhteen läjään.
  Joo, Iivarin kanssa olen samaa mieltä, kyllä on vika kuvakulmassa ja kuvaajan linsseissä, jos sun kropassa huomauttamista on havaitsevinaan, Tuisku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, totta turiset, mä oon suarastaan sopusuhtaisuuden ilmentymä. Kyä näin on. Joo. Pino Komeita, mikäs sen mukavampaa, tattista kehuista.

   Poista
 3. Aha, teilläkin lueskellaan, eikä palvella koiria kokopäiväisesti. Ymmärtäisin paremmin, jos luettaisiin ääneen. Tai edes toisella kädellää rapsutettaisiin. Henkilökunta tarvitsee uudelleenkoulutusta.

  Noista beba-jutuista olen sitä mieltä, että ihmisten, varsinkin naisihmisten kannattaisi katsoa peiliin, eikä ekaksi syyttää meitä koiraparkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu Hauva, me ku ei olla Lukukoiria, niin onneks on Lukuisi. Meijän äipän bembbu on niin lavee, että piti taas ostaa uusia kuminauhavyötäröisiä varkkuja, keh heh.

   Poista
 4. Ei yhtään hassumpi tapa viettää sunnuntaita! Ja sen verran bongattiin, että näyttäisi olevan teidän Lukuisillä sama kirja, jonka meidän Mestari lukaisi tässä jokin aika sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, näyttää olevan jännä kirja ja meijän iskä on nopsa lukija. Kiva sunnuntai, just sopivasti liikettä ja lepoa. Joo.

   Poista
 5. Loistava tapa viettää sunnuntaipäivää! Ihanko valtasitte tuolin niin, että iskän oli siirryttävä toisiin asemiin? Ja mikä ihme sillä äipällänne nyt on tuota Tuiskun kroppaa kohtaan? Sehän on just eikä melkein täydellisesti muodostunut peba! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, aurinko lämmitti iskän miälestä liikaa tualissa, joten hän siirty soffalle, ja sähän tiiät, kuomahyvä, että koskaan ei oo liian kuumaa mäyrinkäisille. Jesh, mun kankut on kunkut.

   Poista
 6. No tuossa takalistossa ei ole moitteen sijaa. Eikä lepopäivän vietossakaan.

  VastaaPoista
 7. Tuohan on ihan paras tapa viettää pyhäpäivää. Rentoa jos mikä. Eikä sun takapuolessa ole mitään vikaa, Tuisku. Olet hyvinkin sopusuhtaisa mäyrisherra.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn ja Hipun emäntä + Tytöt, tattista, mäkin oon sitä miältä, että oon jalomuatonen ja tasapainonen, en siis takapainonen. Muiskusii!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!