lauantai 7. kesäkuuta 2014

Molskis, sano Tuisku!

Tuisku: Jatkokuvakertomus edelliseen juttuun.
Täytyy kyl todeta, että kyllä te plokikamelit tunnette mun tapani hyvin.
Tälleen se plumsahdus meni:

 

Possunuitto on käheen pähee harraste. 
Possuplumsahduksia tsiljoona miljoona kertaa tai ainaskin kymmänen päivässä.

 

Joskus menee kuanoon, siin mun ei possun, vettä.
Pythyi ja pärskis.

 

...ja sitten uudestaan...

 

Välillä tulee arvioitua väärin ja plumsahtaa ittekin veteen.
Tiukka ravistus ja eiku uudelleen possua uimistelemaan.

 

Itteasiassa tonne lampeen on kätsää plumsahtaa kuumana päivänä.


Kalasteleeko Myrsky possua?
NOT.
Myrsky on Hianohelma ja pitää tassunsa kuivana.

28 kommenttia:

 1. Minnoon kyllä Myrskyn kansa samoella linjoella ; ee kastella käpsijä jos ee oo iha viiminen pakko. Vuan ee myö mittää hienohelemoja olla! Eehän Myrsky?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Ollaan ihan samoilla, järkevillä linjoilla, Iivari. Meillä tassut kuivat, muut uivat. Keh heh.

   Poista
 2. Kyllä te olette mainio parivaljakko, Puhurit. Niin erilaisia ja sitten kumminkin samiksia. Voi kunpa oliskin kaveri ja lampi mullakin. Huoh. Täytyy repiä ilo irti ihan vain maakrapuna ja tuon kompurapalvelijattaren kanssa. No, menettelee sekin paremman puutteessa.
  Hauskat ja hienot kuvat taas teistä. Noin ne on kun osaa käyttää kameraa. Palvelijatar on menetetty tapaus, ei Se enää mitään opi eikä muista. Pää on kuin verkkokassi, kaikki sieltä tippuu ja katoaa...
  Hienoa viikonloppua teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyl myäntää, että koirakaveri on paras kaveri, vaikka kyllä me äipän helmoissakin roikutaan, ihan liiaks totee äippä. Mut kuule kuoma, sulla on oikeesti niin mahtavat vaihtelevat lenkuramaastot ja jalkava Palvelijatar, ei olis meijän Könästä semmoseen kävelymäärään. Juu ei.

   Kerropa sun Palvelijattarelles, että niitä kuvia täytyy ottaa hirmeesti ja sitten siällä joukossa löytyy muutama helmi. Paitti, että vaikee meistä mäyriäisistä on huanoo kuvaa ottaakaan. Joo, kyä näin on. Messevää viikonloppua!

   Poista
 3. Huomasin kuule Tuisku, et aika päheet lihakset sulla! Ihan kui jollai bodaril. Wartsenekkeril. Mut ihan luonnollisilt näyttävä eli en mää mittää semmosii kiällettyi ainei ollenka epäile. Mullaki on noi lihakset aika lail kasvanu, mun mamma kyl väittää, et ei ne mittää lihaksii ol, ne on läskei.
  Terkui täält lähettää Wuppe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Wuppe, ihan oon luamupoika ja noi lihakset kasvaa ku uimistelee possua ja pinkoo pallon perässä pihalla. Meil ku on tää piha semmonen rinteinen, niin kyllähän siinä pakarat paukkuu ja reisilihakset pullistelee. Joo, mut että ihan Wartsenekkeriltä näytän. Ou jee!

   Sä mikään lihava oo, Wuppe, ku näytät oikeen hyväkuntoselta reippailijalta ja timmiltä.

   Poista
 4. Mä en tykkää kastella tassuja vesisateessa mut uiminen on kivaa. Mun mamma ei ymmärrä tätä ollenkaa mut siin on vinha ero mun mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Mä en tykkää vedestä missään muadossa, paitti vesikupissa. Oot kyllä mahtava lyyli, ku uit!

   Poista
 5. Se on hyvä plumpsahtaa itekki sinne lampeen ;) Täällä tykätään veestä ja Raisahan saattaa uida ihan rinkiä omaksi huviksi :D Vielä pittää tuo Viljo opettaa uimaan, mutta eiköhän se siitä opi Raisan kaverina. Ihania päivä pojat teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa mekin uskallettas uimistella, Nyt vaan tulee vahinkoplumsauksia. Hyvä uimakeleja Raisalle ja Viljolle!

   Poista
 6. Possu ainakin pysyy viileänä kesähelteillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tekee ja silleen se jaksaa pysyy leikeissä mukana. :D

   Poista
 7. Tuiskulle on mahdoton projekti vissiin opettaa Myrsky plumsahtelemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tuu onnistuun, meinaan ku vähän pärskyttelen lammen reunalla, niin johan Myrsky kaikkoo. Pah!

   Poista
 8. Hyvä Tuisku, kyllä possunuitto sentään on mukavaa! Huomenna nähdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihaa! Ootte siis tulossa. Vähänkö mukavaa ja sitten juastaan taas kilpaa ja pelataan palloo.

   Poista
 9. On tuommoinen oma lampi pihalla aika mukava juttu. Ainaskin sellaisille mäyrille, jotka pitävät vedestä. Terveisii Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeessa oot Marja-Leena, oma lampi tua eloo pihaleikkeihin ja on siäl lammessa semmonen ruiskiva sammakkokin. Se lorisee. Sitten siäl on vesliskoja melkonen populaatio. Samakonkutua oli ekan kerran kaheksaan vuoteen. Nuijapäitä nähtiin, mutta ei yhtään sammakkopilttiä. Terpsukat Ossille!

   Poista
 10. hehe, harrastuksena possunuitto!

  VastaaPoista
 11. Tosi mahtavaa, että teillä on tuommoinen lampi pihassa. Mä oon pikkuhiljaa oppinut nauttimaan uimistelemisesta. Emäntä ajatteli, että jos mä en opi olemaan vedessä, niin se ostaa mulle semmoisen lasten kahluualtaan mökin pihalle ja heittelee sinne lelkkuja. No onneksi mä opin pitämään vedestä. Kiitos sammakkojen!

  Kyllä Myrky sunkin kannattaisi edes vähän kastella tassuja. Se viilentää mukavasti helteisenä päivänä. (Ja mahanpohja puhdistuu, tirsk, tirsk, tiedätte kyllä mistä. Siitä, mitä meillä poikakoirilla saatta joskus lennähtää sinne...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsy: Kyä niin on, että mut saa heittää keskelle lampee, ennen ku suastun uimiskeleen ja voi olla sillonkin ihan tahallani uppoon ja syväsukellan.

   Sulla onkin, Elvis, hianot sammakkojahtijärvi, joten toivotaan lämpimiä päiviä, että pääset jahtuulle ja huuhteleen mahaa. :D

   Poista
 12. Onneksi jokainen voi päättää uidako tai eikö... Tai no me katseltiin herrojen kanssa toissapäivänä, kun about 9 v. tyttö kantoi spanielia järveen. Ei ollut ihan yhteisymmärrystä sillä parilla... Pääasia lienee teillä kuitenkin, että molemmilla on hauskaa. Toisella noutaessa possua ja toisella taivastellessa toimintaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kaikki tykkä uiskennella, ei meijän äippäkään tykkää ja siksi jää aina rannalle, keh heh. Mut tosiaan, ei saa pakottaa, sillon ei oo kellään kivaa. Terkkuja teijän poppoolle!

   Poista
 13. Ihana possu, ja possunuittaja ♥

  VastaaPoista
 14. Kyllähän me sut jo tunnetaan ja sun tavat Tuisku! On se hyvä, että edes toinen teistä menee pallon tai possun perässä veteen, muutenhan ne lelut hukkuisivat sinne lampeen eikä voisi enää uittaa. Äippä on kuulemma eilen käynyt katsomassa rantaa, johon voisi viedä mut uimaan, mutta en taida uskaltaa mennä....t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, mä kannustan sua pontevasti. Molskis ja loiskis ja eiku uimiskelemaan.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!