maanantai 9. kesäkuuta 2014

Heila helluntaina

Meillä oli heila helluntaina käymässä.
Tiätysti Karkki!

Äippä sano, että jos ei oo heilaa helluntaina,
ei oo koko kesänä.
Meilläpä sitten on!

Riamuisaa aikaa teille kaikille.

 

 

 

 

 

12 kommenttia:

 1. Ai jukra, tuppaa kade hiipiä puseroon, teillä on heila ja teillä on piha ja lampikin. No, enhän tietenkään kamuilta ala mitään kadehtia. Hienoja kuvia teistä, menoa ja meininkiä. Olette kyllä nimenne veroiset veikot. Ja Karkkihan on tosi makea typy.
  Kivaa viikkoa teille kamut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makia on Karkki, kih hih.

   Elähän huoli, veikkonen, sulla on lääniä kävellä ja meillä kinttupolkuja ja pollepullapolkuja, joten kumpastenkin huudeissa on puolensa.

   Poista
 2. Vähä meenoo nyt mullae katteos nostoo piätää. Ilimielävä heela helluntaena! Siitä ee jottii ku unta vuan näkköö :) Ja ensviikolla taetaa ollahhii jo se ja sama niille heeloelle... kääkeeten vastoomassa minun avuhhuutoo tuola plokissa. Nyt oes kamut tarpeesee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, vastattu on, ja tsemppiä sulle, on ihan piis ov keik. Heilojen kanssakin saahaan olla aina, ku ei oo pelkoo jälkikasvusta, sano äippä.

   Poista
 3. Siis mulla on huomenna bostonitapaaminen. Ja sinne tulee kaikki ihanat typyt... Emäntä on jo valmiiksi huolissaan. Miksi? Mähän oon miesten mies! Aikoo ottaa talutushihnan mukaan. Miksi? .... Musta on mukavaa, että teillä on vakiheila, Karkki! Ja se näyttää tosi ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kato Elvis, ku miäskoiran pitää olla miäskoira ja siitä saattaa syntyy melkonen haipakka, jos muutkin miäskoirat haluu olla miäskoiria samaan aikaan, meinaan tappelu. Eikä kaikki tyttökoirat tykkää, jos niitä lemmellä lähestyy.

   Me ollaan tämmösiä vaarattomia miäskoiria, joten saahaan heilastella ihan vapaasti. Karkki on kyl ihan parasta!

   Poista
 4. Pääsitte heilumaan heilan kanssa! Olkaa varovaisia ettei Karkki kastu. Jos tytöt on sokerista tehty ne voi liueta jos ne lampeen putoavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heilasteltiin, juu, oikein tuplana. Onneks Karkki osaa jakaa huomiotaan tasapuolisesti. Muiskujakin satiin ja annettiin. Karkki ei käpäliään kastellu, on vissiin vähän saman sorttinen kuin Myrsky, siis meijän Myrsky.

   Poista
 5. Te ootte kyllä melkosen hauska kolmikko!! Karkki ja pojat - ihan mahtavaa! :)))

  Ja nää äipän kuvat on kans TOSI mahtavia - WAU ja WUF! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ollaan kyl ilonen kolmikko ja äipätkin nauraa meijän menolle ja meiningille. Ollaan myäs tyytyväisiä, jos plokikamutkin tykkää. Muiskut Tytöille!

   Poista
 6. Puss, puss, puss, moiskis Poitsut! Ihana päivä, NIIN ihana. Rakkaudella Karkki

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!