maanantai 2. syyskuuta 2013

Äippä tuunas Herrasmiehen Huivin

Myrsky: Johan se ny myrkyn lykkäs, elikkäs meijän äippä teki mulle Herrasmiehen Huivin. Kirjaimellisesti. Tää tarina eteni silleen, että äippä löysi tasan kaksi urosvyötä mulle, nekin ovat liian lyhyitä eli kittanoita. Äippä on yrittänny tilata netistä paristakin paikkaa oikeen mittasta vyötä, mutta ei oo onnannu. Joko ei oo vastattu tilaukseen tai sitten ei oo voitu ottaa työn alle. Mitä tekee meijän äippä?

Hän otti oman kaulahuivinsa ja tuunasi mulle tarrojen avulla urosvyön. Pöh! Tää on LIIAN hyvä, mä en pysty merkkaileen. Haljuu. Keljuu. Törkeetä.


Pakko myäntää, että tää urosvyö on pehmee.
Saas nähdä saanko mä tätä huivii pois päältäni kuten sain ne kapeet huivit...

Mut viilikset on alapuolella olevan kuvan mukaiset.
Mä oon vankilassa, onneks on Tuisku kaverina.


30 kommenttia:

 1. Tuohan on mainio vyö! Äipan ja iskän kaapista kaikki huivit nyt hyötykäyttöön, niin on niitä herrasmiehenhuiveja, mitä vaihdella.
  Älä vaan, Myrsky-hyvä, keksi ruveta pissimään huiveihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä mä oon pissinnykin huivin sisään, siis niitten kaupanhuivien, ne on vesitiiviitä. Tää äipän tekele ei oo. ;D

   Poista
 2. Ossi on tainnut pari kertaa lähettää sellaisii terveisii, että pääset taas huivista eroon, kun et merkkaa sisälle. Matte lueskeli netistä, että tuo merkkailu on nimenomaan kääpiökoirien ongelma. Tai ongelmahan se on vaan ihmisille:) Mut joo, ei se oo kiva ihmisten haistella koiranpissiä.... Me koetetaan tsempata teitä kaukoajatuksilla, mutta neuvoja ei oikeastaan ole. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti ku mulla ei oo tätä urosvyötä, nostan jalkaa sisällä. Mä en voi sille mitään, se tunne kumpuaa syvältä mun sisältäni. Kiitti tsempeistä!

   Poista
 3. Kaima hei, huivin kuosi on vaikuttava. Tuossa on tyyliä. Olet syksy-uskottava.

  VastaaPoista
 4. Tuohan on oikein miehekäs urosvyö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi! Meinaan olis siäl huiveissa löytyny pinkkiäkin. :D

   Poista
 5. Ehdotan muovitettua froteeta huivin sisään, sitä laitettiin vauvan vuoteeseen suojaamaan patjaa silloin kun minun poikani oli pieni. Tosin sen ompelu taitaa olla hankalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta: Hyvä idis, mä käyn kattomassa kangaskaupasta ja tutkailen olisko sopivan notkeeta ja joustavaa.

   Poista
  2. Ompelu ei ole ollenkaan hankalaa, kun ompelee oikealta puolelta. Nurjalta ompelu vaatii teflonjalan. Frotee notkistuu, kun sen pesee kerran.

   Myös sadetakkinailonista saa hyvän kosteussuojan, mutta se on tietenkin ommelta kahden kangaskerroksen sisään.

   Poista
 6. Myrsky, ootko huomannut että äipälläs on selkeät ompelijan taidot!! ;);)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Hah hah, joo, äippä on tosiaan kätevä kässäilijä. Mun pualesta sais lopettaa tommosen ompeuinnostuksen, ainaskaan mä en tarvii enää yhtään Herrasmiehen huivia. :D

   Poista
 7. Voit olla ylpee tosta äippäs ideasta, kerron sulle miks: toi kuvio on suoraan Skotlannista. Siellä ne käyttää semmosia hameita (miehet siis), joissa on tommoset ruudut ja on silti TOSI miehekkäitä. Sä oot skottipoika, miesten mies. Toi on teijän klaanin kuvio. Muiskautan MacMyrskyä!<3

  VastaaPoista
 8. Älä ole milläsikään Myrsky, ei sun komeutes ole vyöstä kiinni. Ihan trendikäs vyö. Jotkut väittää, että kun vyössä on muovitus, siitä tulee kastuessaan niin epämiellyttävä, että koiruus lopettaa merkkailut. Täällä pidetään jatkuvasti peukkuja, että sisämerkkailu ei enää kiinnostais sinua pätkääkään. Oot kyllä hyvä jäbä joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää äipän tekel kyl parempi ku se kaupan. Se oli kiree ja kapee. Tää on pehmee ja levee. Kyä mä yritän, mut toi koipi nousee ihan mun tahtomattani. Kiitti kannustuksesta!

   Poista
 9. Siis mullakin tuli heti kiltti mieleen... Skotit on omapäistä porukkaa... Ihan niiku säkin!

  VastaaPoista
 10. Moikka Myrsky, Onni tääl.
  Mul on kans semmone vyä. Toi mummi niit on tehny. Se on ommellu jottan semmost kankast ens vyä mallii ja sit laittanu sinne sisäpualel semmose pehmiän keinonahan ja siihe sit pistetä joku tena. Se on semmone vaippa kuulema. Ei haita sit jos mää merkkaile, kaik on siin vaipas. Se vyä on taqrranauhal kiine, en saa irti kiärimälläkää, hisi !!
  Mallin mummi otti netist, joku amerikan sivu se oli; cumberbunds. http://yvonnesyorkies.com/cummerbunds.html Täsä sivul on sun äipäl esimerkki. Sit vaa mittaamaa vyätäröö.
  Koit kestä, kato kankait on aikas räyheitäki versioi ku itte tekee.

  Terveissi vaa täält Essiläst lähettää Onni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro Onni!

   Kiva ku tulit kommentoimaan, kuoma. Äippä kiittää tosta urosvyölinkistä. Katotaan mitä hän saa aikaiseksi. Ollaank me vähän niiku kohtalokamuja. Joo.

   Poista
 11. Eikö äipän kaapissa olis Burberry-huivia? Sitä voisi käyttää, jos haluaa mennä Stokkalle vaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kjeh kjeh, ei oo meijän äippä purperrynaisia, juu ei, mut se vyä mitä hän yritti tilata mulle netistä, oli purperryä. Gaumeeta! Sille olis nauranu varmaan Naapurin Mustikin.

   Poista
 12. Vähäks hianon ja ihan varmasti tosi pemmeen vyän on äippä tehny, wau! Ihan oot ko skottilainen herrasmies kiltissä, WUF! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo, mä alan kyl vähän lämpeen tähän skottivyähön, ku kaikki sitä niin kehuu. Jotain tukevampaa kangasta tää kyl vaatii kaverikseen, äippä tuunailee lisää. Wuf ja muiskut teille!

   Poista
 13. Täähän oli informatiivinen juttu. Tattis vaan teitin emännykselle. Nääs tolla Pandan velipojalla, muuten Pyry nimeltään, on ilopissaajan vikaa. Voisin ehdottaa Pyryn emännykselle tommosta konstii ja vaikka ommella hurauttaa semmosen herrasmiehenvyön lahjaksi. Vois vähentyä se lattioitten puunaaminen. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla ja vanhoja huiveja löytyy varmasti joka huushollista. Ihan kiva tota on käyttää, on meinaan pehmee. Sori Pyry!

   Poista
 14. Jeee! Löysin yhden linkin, jossa on noita herrasmiehenvöitä ja jos vierittää sivua alemmas, niin oikein hienoja merkkivöitä! :) Kai sieltä voi ideoida, eli tehdä "marimekot"...
  http://www.michilandia.com/8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, HooPee, vinkistä. Äipän tekemästä Herrasmiehen Huivista puuttuu reunoista kuminauha, joka pitäisi vyön paikoillaan. Me mäyriäiset kun emme ole pötköjä, vaikka niin väitetään, vaan vatsankohta on todella paljon kapeampi kuin rinnankohta. Äippä tuunaa uuden huivin ja tekee "marimekot", kih hih.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!