sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Retki Korteniemelle

Wiima: Ai, miten niin näkee, että mulla on into päällä?
Mennään jo! MENNÄÄN JO!
Mul on kihrus näkeen Korteniämen perinnetila.


Äippä kuvas Myrskyä ja iskää,
ja iskä kuvas Myrskyä ja äippää.
On noi meijän ihmiset vähän hupsuja.


Nuariso edellä ja vanha perässä,
mut kyl me aina jäähään oottaan velipoika Myrskyä.


 Pidettiin juamtaukoo kalliolla,
ihailtiin maisemia ja vaan oloiltiin.


Myrsky on kyl komee musti.
Ei ihme, että sen lempparinimi on Tauno Palo.


...ja taas ooteltiin,
ku yks naisihminen vaan kuvaa...

Tosi kiva retki.
Sääkin suasi, ei satanu eikä paistanu.


12 kommenttia:

 1. Kivaa näytti olevan - ja hyvää seuraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tual Kortenieämellä on paljon mettäpolkuja, mitä tutkia, Kivisen Vilma ja Sulo, ja parasta on se, että ihmisetkin viihtyy. Joo.

   Poista
 2. Tuollainen reissun kuuluukin olla, että kaikki viihtyy. Helppo kuvitella, että siellä oli mukavaa. Meiltä meni se vähäinenkin vapauden ilo, kun koirapuistosta löytyi lihapullia, joiden sisällä oli lasinsiruja! Kävi poliisikin tutkimassa kuulemma. Onneksi me ei osuttu lihapulla-apajille. Nyt ei eukko uskalla viedä minua mihinkään koirapuistoon enää. Lenkeilläkin meitä on nyt kaksi, joilla on kuono maassa: minä ja eukko! Hyvä ettei se haravoi maastoa, jossa minä liikun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, ihan hirveen gaumeeta tommoset ihmiset, jotka levittelee tappavia ansoja meille eläimille!!! Hyvä, kun poliisitkin kävi paikalla, toivottavasti jättäjä on tallentunnu jollekin valvontakameralle.
   Onneks sun Palvelijatar on tarkkasilmänen. Joo.

   Poista
 3. Ohhoh. Onpas siskosesta kasvanut jo iso. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sisko on jo täysmittanen sintti, Mimmi ja Hupsu.

   Poista
 4. Mahtava retki teillä ollut, hui miten korkean puun yli loikkaatte. Ketteriä kertakaikkiaan ja nopeitakin vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, me ollaan ketteriä, paitti oikeesti Myrsky ei olis selkävaivasena saanu hypätä ton rungon yli, mut se hyppäs vaan. Tosi mukava retkikohde. Näkee myäs kaikkee elämimiä niiku lampaita, kanoja, lehmiä ja pääskysiä.

   Poista
 5. Mahottoman hieno retki teellä. Ja kommeet paekat niinku muut kuvattavattii. Etten yhtää ihmettele jos on teejjän äepän kamera sielä laalanna :)
  Kyllä sitä malttaa vähä aekoo ootella ku tietää etton hyvät kuvat tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kai me ollaan vähän jo hyydytty aina oottaan äippää, vaik äippä hokee, että menkää vaan, mä juaksen (hah hah haa) teijät kiinni, ni eihän me häntä voija jättää jälkeen, eksyy vaikka. Joo.

   Poista
 6. Onpas teillä ollut mukava päivä Korteniemellä. Kyllä te olette kaikki niin söpöjä (no okei, komeita) koiria, että en ihmettele, että äippä haluaa teitä monesti kuvata ja ikuistaa. Ja näyttää nuorella neidillä olevan todella meno päällä. Taidat olla melkoisen utelias neiti?
  Mukavaa kesän jatkoa!
  Ai niin, kerronpas teille uutisen. Minusta tuli juhannusaattona mumma! Toisesta meidän kaksospojasta tuli isä. Poikavauva painoi 3900 g ja oli 52 cm pitkä. Komea, tummasilmäinen ja pitkähiuksinen peikkopoika siellä tuhisee omassa kopassa tuoreiden äidin ja isän kanssa. Ajatelkaas kaverit, vauva oli syntyessään teidän painoinen. Taitaa tulla iso poika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Onnee hirmeesti mummalle ja vauvvalle ja hänen iskälleen sekä äiskälleen ja kaikille muillekin perheenjäsenille! Poikavauvva on ollukin melkosen komeen kokonen. Joo.
   Kyllä, Wiima on tosi utelias ja rohkee tyttö.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!