torstai 26. maaliskuuta 2015

Juaksuttaa

Karkki oli käymässä. Sitä juaksuttaa. Noh, mehän ihan intsinä juaksutettiin sitä, mut se ei tykänny. Hammasta näytti ja äksyili. Outoja noi naiset! Onneks Karkki kuiteskin jakso juasta pallon perässä, somiksessa meijän kaa. Joo.

 

 

 

 

14 kommenttia:

 1. On siinä tuas ollunna kamera oekeella kohalla teejjän äepällä :D On sittä hyvät kuvat.
  Varsinnii nuo missä juoksuttaa :)
  Naesilla on oekkusa. Ja sillähän seon Karkkihhii vähä ättäröennä teelle. Niitä pittää kuulema ymmärtee. Sano äet. Se kaete tietää. Ku on vissiin sehhii naenen, luulisin aenahhii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkki on kyl herttanen tyttö muuten, mut noi juaksutukset saa meijät villiks ja Karkki ei tykkää ku me lähennellään. Joo. Mut villiä on toi meijän meno, on niiku mahanalusta jalkoja täynnänsä. Siinä saa äippäkin kameran näppäintä painella solkenaan, että meijät saa ikuistettua vilmille. :D

   Poista
 2. Te pojat lähdette pian lentoon tolla menolla!

  VastaaPoista
 3. Párekin Palvelijatar26. maaliskuuta 2015 klo 20.07

  Mikään ei ole niin nauret.... hauskanhassun näköinen kuin mäyräkoira täydessä vauhdissa takaapäin kuvattuna. Ihanat maastonakit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, kyä meille saa vähän nauraakin, ollaan niiku nauravia nakkeja. :)

   Poista
 4. Onpa, onpa se Karkki teitä nyt juoksuttanut ihan urakalla, kun olette lentoonkin nousseet. Semmosia ne tytöt on juoksullaan, kun ei ole tärppipäivät. En kyllä tiedä, mitä tärppipäivä tarkoittaa, mutta ehkä sekin vielä selviää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu, mää luulen, että ne tärppipäivät liittyy siihen sun isäks tulemiseen... Me mistään tiietä, ku ollaan tämmösiä konsulentteja, mut kyä me juasta osataan ja melkein lentää.

   Poista
 5. Hurja vauhti ja meno teillä siellä ! Varmaan illalla uni maittoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, oikein arvattu, kyä nukuttiin sikeesti ja onnelisina poikina. Joo.

   Poista
 6. Hienot lentävät mäykkyläiset. Karkilta terkut.

  VastaaPoista
 7. Ne on nuo naiset vähän hankalia aina toisinaan! Mua on nyt moni koiranomistaja ihmetellyt, kun niiden tyttöjä juoksuttaa ja meikäpoika kävelee ohi vaan. Sitä kyllä ihmettelee äippäkin, mutta on vähän sitä mieltä, että josko mun emä olisi komennellut mua pentuna häkissä silloin kun sillä on ollut kiukkupäivät. Olen ehkä oppinut, että naisia ei silloin kannata lähestyä. Mukavaa viikkoa! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, sä oot kyl oppivainen ja kuuliainen. Me ollaan semmosia luupäivät, ettei mikään oppi taho mennä kalloon, saatika pysyä siäl. Hyvä Eka!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!