perjantai 25. lokakuuta 2013

Tänks, Myrsky ja Minna!

Saatiin tänään postipaketti. Joo. Siäl oli Myrsky-kissan arvonnasta voitettu Helppur. Olipa kuulkaa piäneen laitteeseen saatu jytäkästi vääntöö. Me puhutaan siis Helppurista, vaik on kyl Myrsky-kissassakin vääntöö ja melko jytäkkäkin se on. Joo.

Me kyl heti voidaan suasitella Helppuria. Vakuutti meijät. Lisäks meijän äippää lämmitti ajatus, että laite valmistetaan työkeskuksessa.

 

Pojat: Miks me täs törötetään?
Äippä: Lähetätte kiitosterkut Myrsky-kissalle.
Tuisku: Ai hei, veikka, tuus kattoon tääl on kuva Myrsky-kissasta.

 

Myrsky: Oho! Onpa siinä paksuposkinen ylen jämäkkä ja komee kollikka.
Tuisku: Niin on. Komee. 
Näkee heti, että siinä on Hirmuinen Hiirestäjä ja Myyrien Kauhu.

 

Myrsky: Mun kuanoni kertoo, että paketissa oli myäs herkkuja.
Äippä: Niin oli. Minna ja Myrsky oli laittannu teille myös herkkulihatikkuset.
Pojat yhtenä kuonona: Tänks, Myrsky ja Minna!

14 kommenttia:

 1. Melkoselta teuraslaitteelta näyttää tuo hökötin! Mutta lienee ihan kätevä jäisten jauhislihapötköjen pilkonnassa, esimerkiks? Mää kyllä söisin koko pötkön kerralla, mut mamma on toista mieltä.

  Oottekste toipunu hyvin gaumeesta toimenpiteestä? Paranemisrapsutuksia paljon täältä suunnalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moron Jalo! Susta ei ookaan kuulunu pitkään aikaan.

   Kyllä kuule pysyy jäinen lihapötkylä noissa Helppurin hampaissa. Ei tartte meijän iskän enää murrrkeloida ja pelätä, että silpasee kirveellä polveensa. Joo ei.

   Kyllä ollaan toivuttu, ulos ei vaan päästä ku pikaseen ja yhtään ei saada riahua, joten tylsää on. Tattista kaukorapsutuksista, kuoma.

   Poista
 2. Onnea voittajille, ompas ilahduttava paketti ja vielä fanikuvakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi fanikuva oli parhautta. Äippä laitto sen heti Helmi-kissan fanikuvan viäreen.

   Poista
 3. Oho, ei olla ennen edes kuultu tommosesta vehkeestä! Onnea voittajille! Saatasko me semmosia Tuulisten Poikien insinöörileikkien tuloksia ihan kuvamateriaalina? :) Meillä on tähän asti käytetty leipäveistä ja luihin sahaa. Tai siis perheen mieshenkilö on, hih hih :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää Helppuri onkin uusi keksintö. Joo, tottakai tulee kuvamatskuu, jahkas tästä vähän toinnutaan hommiin. :)

   Poista
 4. Ei kestä kiittää, olkaatte hyvä vaan. Nyt helpottuu murkinan murusteleminenkin! Myrsky oli sitä mieltä että hirvenlihaa oltaisi voitu lähettää, mutta postin tätsät eivät olisi katselleet hyvällä, joten tikkuihin oli tyytyminen.

  Ihanat kuvat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl nää tikutkin oli tosi herkkua, me kun saadaan semmosia harvakseltaan. Ei kyl ymmärretä miks. Hyvä kun tykkäsitte meijän kuvista, me kun ihailtiin Myrskyä ihan kybällä.

   Poista
 5. Onpa pätevän näköinen laite! Meillä on käytetty kulmasahaustukea ja sahaa rustoluiden sahaamiseen, ja pötköjen annetaan sulaa sen verran, että ne saa paloiteltua annospakkauksiin ja sit takas pakkaseen; kylmäketjun katkeaminen kun koirien kohdalla ei onneksi ole niin paha juttu kuin ihmisten ruuissa ;)

  Ainut miinuspuoli, minkä tuossa näkisin on materiaali. Miten puusta saadaan hygieeninen sen jälkeen jos siinä on jotakin veristä sahattu...mä kun aina desinfioin keittiön lattiasta kattoon jos jotakin raakaa lihaa tai luuta siellä joutuu käsittelemään. En ehkä myöskään kalaa tuossa haluaisi leikata, kun sitä döfää ei sitten kyllä saisi puupinnasta ikinä irti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettimartta: Meillä on pakkastettuja jauhislihapötkyjä, jotka käytetään mikron kautta napuroiden joukkoon. Me ei siis barffata kuten te. Hyvän tää laite toimii kyseisiin tuotteisiin eli pitää tosi jämäkästi kiinni. Olen pessyt laitteet fairyllä ja harjalla, mielestäni riittää, mutta en ole mikään bakteeriasiantuntija enkä edes -kammoinen. :)

   Raaka liha on varmaan ihan toinen juttu. Aattelen asiaa niin, että jos koirat syövät raakaa lihaa sairastumatta, niin mahtaako olla vaarallista, ehkä ihmisille on. Koirathan syövät kuolleita hiiriä ja kaikenlaisia jätöksiä, eivätkä kovin usein sairastu? Kulmasahaustukesi on vissiin metallia tai muovi, joten voit panna sen tiskikoneeseen?

   En ota kantaa Helppurin puolesta enkä vastaan, enkä kanna vastuuta laitteen hygienisyydestä. Lähemmät kysymykset voi osoittaa Helppurin tuotekehittelijälle. :)

   Poista
 6. Pipukka:
  Hei Myrsky ja Tuisku!
  Onneksi olkoon voitosta. Teille kävi mahtava munkki. Luulenpa, että Teidän keittiöpalvelut paranevat tästä eteenpäin. Mun äipsä kävi kaupassa ja osti mulle pateeta ja unohti ostaa nappuloita. Yes, tämähän tietää sitä, että tästä lähtien ei enää nappuloita vaan pelkästään tasokasta fileetä ja hanhenmaksapalleroita on mulle tarjolle. Poks. Tämä ajatuskupla ammuttiin heti alas. Niitä kuulemma voi ostaa seuraavalla kerralla. Huoks. Mä en oo saanut vielä yhtään luuta tässä meidän rempatussa kodissa. Äipsä kuulemma on vähä varjellut lattioita ja mattoja. Mä tiedän, että se päivä jolloin se heltyy ja antaa mun nautiskella luusta ei ole enää kaukana, ehkä jo tällä viikolla. Mitä, hakis varastosta mun vanhan servetin, voisin mä sen päällä syödä, vaikka on toi olkkarin uusi pitkäkarvainen servetti on aikas houkutteleva. Sinne karvojen juureen vois säilöä luusta irronneita nyhteitä ja käydä myöhemmin nuoleskelemassa niitä.
  Tänään meillä on vietetty hölläilypäivää. Tehty lumitöitä. Nukuttu pitkään. Haudutettu lihapataa uunissa. Äipsä sano, että koska tänään on yksi ylimääräinen tunti… (mä en kyllä ymmärrä mistä se tuli) niin käytetään se ihan vaan yhdessäoloon. Niin me sitten kainaloitiin ja katsottiin tv:stä koiraleffa. Ei se mikään kummonen filmi ollut, mutta tykättiin molemmat kun siinä oli niin paljon koiria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl sun kuule pitää luu saaha. Eiks löytyis jotain vanhaa ja isoo servettiä? ;)

   Lumitöitä! Meil tulee vettä ja raparoiskuu, tai roiskuis, jos päästäs tiälle aste tassutteleen, mut me saahaan olla vaan etupihalla taluttimessa. Kökkö juttu, mut parin päivän päästä helpottaa, ku päästään eroon näistä tötsistä. Joo.

   Teil on ollu lepposa viikonloppu. Erinoimaista!

   Poista
 7. Näyttää ihan pätevältä laitteelta. Olen ostanut Nellille vain pieniä luita, koska isojen paloitteleminen sahalla ei ole tullut mieleenkään (oi luovuus missä piileksit...). Tuisku on hellyttävän näköinen suojavaatteessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan saatu niskaluita ja muita sopivan mittasia pakkasaltaasta. Meijän lähellä on lihakauppa, josta vois ostaa hirvenluita ja naudanluita. Tuareita. Äippä lupas käydä ostoksilla. Joo. Muiskut teille!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!