keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Houston, we have no balls!

Moron plokiväki! 
Me ollaan hengissä, vaikkakin meijän "kassit" jäi Hattulaan. 

 

Tässä on kuvattu meijän eiliset ja yälliset sialunmaisemat.
Melko sekasta ja häilyvää. Vai?

Tuisku: Saatto olla, että ihan pikkasen paruin. Itteasiassa porotin koko yän.
Myrsky: Mä kestin kaiken ku miäs ja olin hiljaa.
Tuisku ny on semmonen raamakuningatar.


Aamulla oltiin jo paremmassa kunnossa,
varsinkin ku saatiin vähän einestä.

Meil on kipulääkkeet ja näitä tötsiä meijän pitää pitää 10 päivää.
Miättikää ny! Melkein kaks viikkoo.
Pihalla saahaan käydä vaan tarpeistuksella ja taluttimessa sillonkin.
Hyvästi hauskat pallopelit, tervetuloa nössöttely!

Me näytetään vähän ku oltaas oottamassa uhvoja tai sanomia ulkoavaruudesta,
mutta ei me olla, ei.
Ootellaan sanomia teiltä.

Voikaa potrasti!

52 kommenttia:

 1. Nyt veli auttaa veljeä. Kiskokaa kimpassa nuo tötteröt toistenne päästä. Mutta älkää kertoko emännälle, että mä vinkkasin... Mutta hei, ne on teidän parhaaksi. Koittakaa kestää! Paljon herkkuja, parempi mieli!

  VastaaPoista
 2. Houston repeating, no balls, confirmed. Semmoista sattuu. Te poijaat jatkatte, niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Paitti, että Myrsky saa lopettaa sen sisälle ruikkimisen. Eiks joo? Meillä on pallit pysynyt Ossilla, ihan jostain kumman syystä. Minulla on aika sellainen neutraali kanta. Jos nyt Ossi jostain syystä vielä nukutetaan, niin sitten ehkä lähtee kassit samalla. Koettakaahan saada peräpeilit kuntoon. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, Houston repeating, kih hih.

   Myrsky: Ny en on, viälä ainaskaan, ruikkinnu. Toivotaan parasta, että huusholli pysyy kuivana. Niin, mitäpä niitä kasseja poistamaan, jos ei oo mitään harmia. Terkut Kassi-Ossille!

   Poista
 3. Kih hih, niin ootte ko kaks marjaa! Kulkuset lähti, vaan saitte sitte kumpiki oman sateliittivastaanottimen tilalle - ottakaahan pojat iisisti, pahin on onneksi jo takana! Ne on gaumeita ne lääkehuuruset yöt nukutuksen jälkeen, toivottavasti ei oo pää kipiä kummallakaan kemikaalikoktailin jäljiltä! Nyt kyllä viimeistään olis sitte sen piikapalvelun syytä pelata, eiks jeh! t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meist tuntuu, että meijän ihmisväki on ihan tasassa. He kun nukkuivat lopulta lattialla meijän kanssa tai pikemminkin torkkuivat. Tuisku könys ja inisi lähes taukoomatta.

   Mut ny ei oo enää mitään hätää. Ollaan syäty ja käyty pihanperällä, joten kaikki on reilassa. Ruakaa kyl sais olla enempi. Täytyykin käydä komentamassa palveluskuntaa.

   Poista
 4. Vähemmästäkin parku pääsee, jos pojalta viedään kaikkein kalleimmat. Oon hengessä mukana. Toi pönttö on tosi ärsyttävä. Aina se ottaa johonkin kiinni, ovipieliin ja muihin, ja kuka semmosen kans nukkuun pystyy? Jos siitä jotain hyviä puolia tarvis keksiä, niin nythän noi on tosi kätevät näillä sadekeleillä. Ei päät kastu. Mut älkää sit kauheesti kattelko ulkona taivaisiin, ettei ne täyty vedellä. Parantukaa, pojat, nyt nopsasti, että pääsette taas pallottelemaan! Sori, pikkasen huono sanavalinta toi pallottelu tässä tilanteessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää tötsät on hankalia. Täytyy pitää päätä ylhäällä, muuten tötterö täytyy kivillä ulkona. Heh heh, hyvä varotus toi, ettei tollotella taivasta. :D

   Pallotteleen! Auts. Toi sattu. ;)

   Poista
 5. Aijai, pitääpäs kiertää Hattula kaukaa, siellä alkaa hatuttaa. Voi teitä tuulipojat, me ton palvelijattaren kanssa toivotaan äkkiparanemista operatsuunien jälkeen ja pitkää pinnaa noiden avaruusvastaanottimien kanssa. Kymmenen päivää kuluu kyllä pois ja sitten pistättekin ranttaliksi! Vaaditte kunnon kompensaatiot korkojen kera hiljaiselosta. Hännät kaakkoon ja mäykkyenergiat käyttöön jäbät. Ootte ihan huippuhienoja tyyppejä kassittominakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Hattulassa menettää kassinsa. ;D

   Tänks, rohkaistuksista ja neuvoista. Me jäbäillään!

   Poista
 6. Pojat, tervetuloa kerhoon! Kulkuseton elämä on kuulkaas ihan kivaa, mä tiedän asian paremmin kuin hyvin.
  t. Myrsky-kissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky-kissa, joo, ei näytä sun menoas haittaavan vaikkei oo kulkusia. Kyä mekin tästä viälle toinnutaan.

   Poista
 7. Voi teitä poikia, vaikka kulkuset lähti Korvatunturille eikä palloja ole, niin elämä jatkuu. Edelleenkin tiedätte olevanne poikia, sitä asiaa ei mikään killuttimienpoisto muuksi muuta.
  Ja eiköhän äippä hanki teille korvikepalloja pihaleikkeihin. Ja pian kohtahan jo kulkusiakin ripustellaan...
  Tsemppiä pojat, parin päivän kuluttua on koko "Operaatio Kulkuset" unohdettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, HooPee, kyä tää tästä. Kulkusia joulupuuhun ja palloja pihaleikkeihin ja ilosta menoa.

   Poista
 8. Pallitonna ollaan sitten kaikki tyynni. Ei kuulkaa puhettakaan, että olisin 10 päivää ollut rauhassa. Pari päivää kun olin levännyt niin sitten menin pihalla tötterö päässä siilejä jäljestämässä. Kaivoin kerran kukkapenkkiäkin niin että oli tötterö täynnä multaa. Aluksi oli hankala oppia kulkemaan pää pystyssä, kun ei voinut nuuskuttaa kunnolla. Kaikkeen tottuu.

  On sitä elämää ilman pallejakin. Olkaas vaan onnellisia, kun toimenpiteellä ehkäistään samalla iäkkään mieskoiran kives- ja eturauhasvaivoja. Ei ole sitten niitäkään ongelmia.

  terveisin Ollikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollikka, mitenkä meistä tuntuu, että melko monella meijän blogikamulla ei oo pallukoita. Joo. Eipä mitään hätää. Onneks ei oo lunta, meinaan olis toi tötterö täynnä sitä, kun kävellessä tuppaa se tötsä kaappaamaan maata.

   Sä ootkin, Ollikka, ollu reipas. Ehkäpä mekin...

   Poista
 9. Pikaparanemista teille poitsut. Ja nyt sitten PALJON herkkuja JOKA PÄIVÄ ainakin 10 vkoa, eiks nii?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista toivotuksista, Tuulia! Ja me ollaan niiiiiiin samaa mieltä sun kanssas noista herkuista. Joo-o.

   Poista
 10. Pikaisia paranemisia pojille! Nyt kun mukamas joudutte ottamaan vähän rauhallisemmin, niin onpahan rutkasti aikaa miettiä uusia kepposia ;D Teillä on kummiski aika komeet tötteröt, meiltä Pinja vinkkaa, että ei kantsi yrittää juosta niiden kanssa pihalla, saattaa heittää komeat kuperkeikat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvä vinkki Pinjalta. Kyl nää tötteröt tosiaan tarttuu joka paikkaan ja on esteenä. Kepposiin!

   Poista
 11. Lämpimiä toipumistoivotuksia Myrskylle ja Tuiskulle! Nuo teidän sekavia sielunmaisemia kuvaavat otokset ovat mainioita. :-)

  PS. Santtu, (vielä) pallillinen, lähettää paljon terveisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein paljon kiitoksia toivotuksista, Mustikkakummun Anna! Ja Santulle terkut kanssa.

   Poista
 12. Kassi-Alma no more ;) Toivotaan, että toipuminen on nopeaa ja Tuisku-pienokainenkin saa nukuttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei olla enää Kassi-Almalle sukua. Äippä on nähnytkin Kassi-Alman, hän kun tykkäs matkustella junissa nyyttiensä kanssa.

   Hyviä unia teillekin!

   Poista
 13. Ou-nou! Kyllä me immeiset välillä keksitään keljuja yllätyksiä. Höh! Mutta eiköhän se siitä iloksi muutu! Äippä vois selvitellä, jotta saako sieltä teiltäpäin jotain haavapukuja tms., joita vois pitää noiden tötteröiden tilalla silloin, kun joku on teitin kanssa kotona. Saisitte vähän lomaa aina välillä tosta avaruusviestien vastaanottohommasta.. ;D

  Meillä on mietinnässä myös toi leikkuriin meneminen Pepin kohdalla. Ens kesänä saattaa sellainen olla edessä. Katotaan nyt.

  Pikaista paranemista sinne ja hirrrmuisesti suukkoja meiltä kaikilta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äippä on miättinny, että menee ostaan semmosia vauvojen potkuasuja, lahkeettomia. Semmonen toimi viimeksin, kun älysivät panna sen väärin päin, eli napit ylöspäin, Tuiskun päälle. Kui ne haavapuvut voikin olla niin vaikeita saada? Ei mistään. Yäks vois laittaa ne potkupuvut päälle, olis pehmosempaa nukkua. Joo.

   Muiskuja ja pusuja koko teijän poppoolle!

   Poista
 14. Muistatte ehkä, et mullakin oli tommonen torvi toissakesänä. Hyvin mä sen kanssa pärjäsin, mitä nyt vähän törmäilin ovenkarmeihin ja sohviin ja semmosta. Mut kannattaa ehottomasti näyttää mahollisimman surkeelta sen torven sisällä, niin saa ylimääräsiä herkkuja ja hellyyttä.
  Ja hei: oottehan varmistaneet sen, et kunhan pääsette torvista eroon, niin saatte korvaukseks tasan yhtä monta uutta palloo kuin mitä teiltä nyt vietiin?
  Paranemismuiskut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soon sitten neljä uuden karheeta palloo tiadossa. Erinomainen idea. Kiitti, Mirkkunen, ja muiskut.

   Poista
 15. Äkkiä se aika menee ;) tötteröt ei vaan ole oikein kivoja, Elmeri oli niin masentunut pallien poistosta,että imuroi lampunvarjostimella kaikki matot ruttuun ja muutaman lelun varjostimen sisään. Siinä sitä hommaa oliki saaha ne tavarat tötteröstä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sitä Elmeri, ku keksikin hianon imurointijutun. Pitäsköhän meijänkin koklata...

   Poista
 16. Voi peeveli Tuuliset pojat! Ny on tapahtunu kauheita. Onkoos meidän äipät sopinu keskenään tän kassejen poisto-operatsuunin. Tänään meinaan lähti kassit mulla tonne viksberkkii. Pää o ihan mömmöisä ja nukuttaa niin maan gaumeesti. Ja nää avaruusvastaanottimet o ihan hirveitä. Varmaan tullee kaamee yä :( Mutta kyä mei tästä viä noustaan. Jäi meille ainaki iso ego jäljelle, vaikka meidän pallot vietiinkin. Mur

  Esko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esko-kuoma, vai kävi sitten sullekin nips ja naps. Mut ei surraa, kyllä me tästä piristytään ja entistä ehompina. Remmiräyhääjät ei lannistu. Jaksuja ja tervehdy pian, niin päästään pihalle leikkiin (ja haukkuun).

   Poista
 17. Voi teitä ressukoita. Omasta kokemuksesta voin kyllä sanoo, että heti leikkauksen jälkeen on aika sekava olo. Mutta onneks seuraavana päivänä on jo helpompaa, ja nyt pari viikkoa leikkauksesta tuntuu kuin mitään ei olis ikinä leikattukaan. Mä niin ymmärrän sua, Tuisku. En usko, että pallejes perään itkit, vaan sen kurjan olon, joka on hetken aikaa leikkauksen jälkeen. Mutta usko pois, kyllä se siitä pian helppaa. Tai ehkä oletkin jo reerassa. Ottakaa nyt kuitenkin tuo sairasloma-aika ihan lepposesti ja tosiaan, miettikää ihan rauhassa niitä kepposia, kuten joku tuolla jo sanoikin. Elli lähettää paljon lipsutuksia molemmille, ja minä lähetän rapsutuksia ja suukkosia! Levätkää rauhassa ja antakaa kropan parantua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hirmeesti tervehdystoivotuksista! Me yritetään parhaamme, vaik on kyl vaikeeta, ku ei päästä lenkille. Etupihalla saadaan vähän jalotella ja sillonkin narunpäässä.

   Kyl tässä olo jo kirkastuu. Onneks äippällä on lomaa ja ehtii meitä hoitaa eli äippä istuu olkkarinlattialla tellin eessä ja meille on laitettu huovat lattialle. Siin sit nukutaan ja tullaan terveiks.

   Poista
 18. Helmi: Mitä?!?!?! PALLOT hukassa!?!?! PIILOOOON, multa niitä ei viedä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah haa, kuule Helmi, nyt ei oo kysymys palloista vaan pal-lois-ta. *vink vink*

   :D

   Poista
 19. Tsemppiä pojat, ja täysi meno päälle, sitte kun lampunvarjostimet otetaan pois kaulasta!
  Se on meidän äipällä kans 10 päivän kuuri. Jotain tabletteja 2 kertaa päivässä. Mut ei silloo varjostinta...

  A+B

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks teijän äipällä ei oo tätä varjostinta, on meinaan gaumee tarttuun kaikkeen kiinni. Toivottavasti teijän äippä tulee terveeks pian!

   Muiskut teijän äipälle ja teille, A + B, morot!

   Poista
 20. Pipukka:
  Hei Tuuliset Pojat ja KohtaloKamut!
  Voih, tiedän tunteen, vastikään samanmoisen ”tyttöleikkauksen” läpikäyneenä. Tuisku, ei sun ollenkaan tartte nolostua porauksesta. Miekin, vaikka oon jo kaheksan, porasin ja niin poras äipsäkin vaikka on paljo, paljo vanhempi, eikä sitä ees leikattu. Pahin Teillä on nyt ohi ja koko ajan olonne, vain paranee. Seuraavan päivän kuvasta näkee jo, että simmut ovat kirkkaat ja katse terävä. Muistakaa syödä lääkkeet kiltisti, ne ei oo nameja, mutta edistävät Teidän paranemista. Mä kyl työllistin äipsää aika lailla tuossa lääkehommassa. Kaks kertaa päivässä piti lääke ottaa ja mä keskimäärin neljä kertaa sylkäisin tabletin ulos isossa kaaressa. Ensiks äipsän piti löytää tabletti ja sit antaa se uudelleen, kuvitelkaa siis n. kaheksan tabletin antoa päivässä. Äipsä kyllä sano mulle, että toiset koirat ne vaan ottaa suoraan makkaraan kätkettynä. Pöh, sanon minä, yritti vaan juksata mua. Täydet sympatiat saatte noista karseista tötteröistä. Mun ei onneks tarttenu käyttää ollenkaan. Onneks Teille etsitään jotain muuta suojaa. Minusta Teillä pitäs olla sellaiset painijatrikoot. Ne olis tooosi miehekkäät. Niissä voisitte vähän jo nutjuuttaa toisianne ja muutaman päivän kuluttua pelata jo palloo. Munkin olis pitänyt olla kaks viikkoo hissukseen, mut minkäs teet kun olo vaan paranee ja virtaa pukkaa. En usko, että Tekään niin kauan paikoillanne pysytte.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meit ihan gaumeesti nauratti, ku me nähtiin sialummesilmin se tapletinanto sulle, Pipukka. Pythyi. Pythyi. Aivan hulvatonta. Meijän lääkkeet on nestemäisiä ja ne vaan ruutataan meijän kitaan. Haljuu.

   Joo, ku kerta sä selvisit sun paljon isommasta leikkauksestas, niin kyl mekin tästä nipsnapsasusta. Levy on muuten postitettu. Hypi sen tahdissa, mekun ei saaha muuta ku köpötellä.

   Poista
 21. Eipä teillä ainakaan palele pallerot pakkasella:)
  Noi tötteröt on kyllä kurjan näköisiä, mutta niiillä varmaan kuulee hyvin, kun ruokaa on liikkeellä. Tänään on jo varmaan parempi päivä. Jo kun tötteröt lähtevät, niin eikun menoksi!
  Saitte varmaan menetettyjen palleroiden tilalle uusia palloja. Ellei palloja tullut, ei palveluskunnan ammattitaidossa ole juuri kehumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu, sä oot oikee huumoriveikko. Vai ei palele pallerot pakkasella. Aivan hulvatonta.

   Joo, me pannaan äippä pallokauppaan, jahkas ollaan taas pelikunnossa. Morot sulle, Aatu ja Jirille kans!

   Poista
 22. Pikaista toipumista tuollaisesta karseasta operaatiosta! Ja Tuisku; saa olla raamakuningatar, meidänkin Pimu on ollut sitä koko ikänsä. Ja siltäkin lähti ne naispuoliset "värkit" pois muutamia vuosia sitten. Mutta ei se naista pahenna, joten tuskin teitä miehiäkään. Rapsutuksia teille ihastuttaville!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Pimun ja Typyn emäntä, ja rapsutuksista kanssa!

   Toivottavasti Pimun terveystarkastuksessa ei ilmene mitään kurjaa.

   Poista
 23. Pallerot tai ei. Te ootte aina tosi miehiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! Mamma N, sä osaat aina lohduttaa just sopivalla tavalla.

   Poista
 24. Tsemppiä pojat! Äkkiä se 10 päivää menee ja pääsette noista tötsistä! Mutta kertoilkaahan sitten meidän äipälle ja jäbälle, että muutuitteko te pojat muuten, paitsi että se liruttelu taitaa jäädä....t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjensta Eka ja kiitti tsempeistä! Kyä me varmasti tervehdytään nopsaan ja hyvin ku kaikki plokikamut meitä tsemppaa niin kovasti.

   Joo, me kerrotaan.

   Poista
 25. Pikaista paranemista poika-kullat!
  T: Luna, Lilla ja Lyyli

  VastaaPoista
 26. Morjensta pyttyyn pojut !! Ei ny ruvetakka enä surema mennei, ktotaa vaa tonne tuleaissuute. Iha vinkiks sanosin et ny kannatta otta irti kaik mitä saa. Enkä ää tarkota et mittän lissä tarttis leikutella vaa niinku siält sympatiapualelt voi saara irti aikas paljo makupalaa ja uutta leluu. Sil äipäl o kumminki nii huali ja voi olla vähä huano miäliki, nii muutama kostia katse ja huakaus. Lopputuloksen voi olla jottan uutta kivaa tai makosaa. On tepsiny tääl meil ainaki.
  Kyl teiä iskä sit ossa kaikke semmost mist meiä iskäl ei ol hajukaa. Meiä iskä muistutta enämpi kojoottii ku se avaa ääntäs. Sanon suaraa, et teiä iskä laulut on huippui. Mist se onki nim pal keksiny tommost kaikke. Meiä iskä ossa ratko ristikoi ja amppu sorsii, mut musiikis sen o parempi pysytel kuuntelemise pualel. Äippä o samaa miält.
  Mut voira me lainata sitä cd:tä sil. Siin oliki nii komia kuva pääl.
  Terveissi ja paranemissii. Melkke voisin sanno et suukkossii kassittomil kankuil <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjensta, sano komeet ja kauniit tosilleen! Kyä me tästä nopeesti tervehdytään, ku ollaan saatu plokikamuilta niin paljon terkkui ja toivotuksia ja on toi äippäkin meitä hyysänny. Istuu lattialla patjan päällä ja me saahaan nukuttua siin viäressä rauhassa ja hyvillä miälin.

   Ai, onks teijän iskän ääni ku kojootilla! Tiäkkö kuule meijän äipän ääni on ku hyeenalla. Heistä tuliskin lystikäs kuoro, vähän niiku tupla-yoko-ono-pändi. Joo. Iskän suku on kyl musikaalista ja on äipänkin suku, paitti äippä ei yhtään. Kuunelkaa ja nauttikaa, sitävartenhan sitä musaa on tehty.

   Muiskut teijän klaanille!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!