sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kepponen täyttää vuoden ja arvonta

Myrsky: Niikus aika moni lukijamme tiätää, mä olen kirjallinen ja musikaaliinen koira, tai ainaskin mun kuva on kirjan ja CD:n kannessa. Niin, ja tavallaan mä seikkailen väitöskirjassakin. Öhöm!

Mut äippä järjestää kirjottamansa Kepposen kunniaksi arvonnan. Jos haluutte kirjan, niin menkää äipän blogiin, täällä meijän blogissa arvotaan iskän CD. Voitte te tiätysti osallistuu kumpaankin arvontaan. Joo, ja nää meijän kotiväen tuotokset on tehty ihan harrastepohjalta, mut kovasti niistä on tykätty. Johtuu varmaan tosta mun komeesta kuvasta.

Kommenteillä ootte mukana arvonnassa.
Arvonta suaritetaan 20.10. Onnee arvontaan!


Huamaatte varmaan, että mun kuulusa sivumulkasu on edelleen tassussa.


Käytiin heti aamusta metsäilemässä.

20 kommenttia:

 1. Sivumulkasu on niin mahtava aina vaan, kivoja kuvia muutenkin ;) Koska mä haluun kaiken, niin osallistun myös teidän Iskän CD-arvontaan ;) Ihaltavia tälläiset harrastukset, joiden mukana voi jakaa iloa muillekin. Lahjakasta väkeä.

  VastaaPoista
 2. Kepponen oli ihan huippukirja, sen suosio johtunee juuri tuosta komeasta kansikuvapojasta;) Osallistumme CD:n arvontaan.

  VastaaPoista
 3. Me osallistutaan teijän iskän levyn arvontaan. Sunnuntaimuiskut koko teijän poppoolle!<3

  VastaaPoista
 4. Ihana oli kirja, CD:n arvontaan nyt tahtoisin osallistua.

  VastaaPoista
 5. Mullakin on jo kirja. Mutta CD ois kiva ylläri!

  VastaaPoista
 6. Pipukka:
  Voi rähmä, monenko mäykän kuva on päässyt CD:n kanteen, kysympähän vaan. Mä voin leuhkii naapurin Iisakille, että mullapa on kaveri jonka kuva on CD:n kannessa....
  Meillä on Kepponen nuuskittu kannesta kanteen moneen kertaan, joten annetaan muille parempi mahdollisuus voittaa kirja.
  CD:n arvontaan osallistutaan

  VastaaPoista
 7. Ei ole Suomessa varmaan montaa mäykkypoikaa joka komistaisi CD:tä. Tottakait me Ossin kanssa haluttaisi kuulla se CD. Terveisii teille tuulipoijaat, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 8. Riiviö Párek ja hänen Palvelijattarensa yrittää mäyräkoiran sinnikkyydellä voittaa arvonnassa sekä kirjan että CD:n. Tiukan paikan tullen ollaan kyllä sikailoisia jommasta kummasta palkinnostakin ; )

  VastaaPoista
 9. Niinpä on vuosi vierähtänyt. Voin laskea Kepposen julkaisemisesta, kuinka kauan olemme asuneet täällä vieraalla maaperällä. :) Miten olisi, kirja per vuosi?

  VastaaPoista
 10. Kirja oli mainio ja tuo sun mulkaisu on mukava myös;)
  Teijän iskän musiikkia kuunneltais mielellään täälläkin!
  Muiskut molemmille pojille:)

  VastaaPoista
 11. Viehätyn sivumulkasusta. Siinä on jotain. Onnea siis kirjansankarille, kun teos on 1-v. Levyn arvontaan änkeän mukaan myös. Ei koskaan tiedä, millonka onnetar on suosiollinen.

  VastaaPoista
 12. Kirja löytyy jo hyllystä, joten osallistumme tähän!

  VastaaPoista
 13. Totta kai mun pitää osallistua arvontaan, jotta voisin voittaa levyn sun kuvalla. Sä tunnut ihan kamulta, vaikka ei ollaan koskaan edes tavattu....t. Eka
  ps. Oli vähän taukoa tässä bloggailussa kun äippä oli pipi....

  VastaaPoista
 14. Ja miähän haluan osallistua ihan kaikkeen arvontaan :D Myös koiramaisiin.

  VastaaPoista
 15. Äitil o omat juaksumusat nii et kyl sit määki jottan kuunneltava tahtosin ja sen tähren osallistun arpomisjuttuun
  terveisin Essi
  PS. Meki ollaa musikaalissii tääl mut sitä ei kyl kukka ymmärrä. sanova vaan et me ulvotaa.. siis Onni ,Tiuku ja mää. Me ollaa kyl mum miälest iha trio.

  VastaaPoista
 16. Hyvää synttäripäivää Kepposelle! Toi sun sivumulkasus on Myrsky kyllä ihan legendan ainesta, se on NIIN taitava! Vaikka näin miähenä kehunki, kröhöm. Hyvää viikonjatkoa teille pojat! t. Mauri-setä

  VastaaPoista
 17. Hyvää synttäripäivää, Kepponen. Niin ja paljon lisää kepposia, teijän poikien tulevasta kulkustenkadotuksesta huolimatta ;) (onnea vaan sinne operaatioon, toivottavasti kaikki sujuu hyvin).

  Ja ilman muuta arvonnassa mukana. Suosikkikappaleeni teen iskän kappaleista on Mr. Bonjales, mutta se ei tainnut olla tuolla levyllä? No, kaikkihan ne on hyviä, että kyllä teijän pojat, kelpaa, ku omistatte noin lahjakkaat vanhemmat.

  VastaaPoista
 18. Kyllä sä Myrsky oot melkoinen mulkoilija! Ja tietysti osallistutaan arvontaankin.

  VastaaPoista
 19. Onneks olkoon! Kyllä tuollaisella kuonolla kelpaakin esiintyä julkisuudessa :)

  VastaaPoista

Kiitti kommentista, kamu!