sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kolonukkuja

Myrsky: Me koirat tykätään nukkua eritavoilla. Meijän Tuisku mötköttää mialuusti maha pystyssä jonkun kainalossa, mun tai ihmisen, tai sitten ihmisten sylissä tai mahan päällä, jos ihminen on horisontaalisesti asettuneena sohvalla.

Mä pualestani tykkään koloilla. Välillä mut löytää sohvatyynyjen välistä tai alta, peittojen uumenista tai ihmisen polvitaipeesta tai tiukasti kyljenmutkaan kieputtuneena.

 

Tampereen Tätsä on mukava, kun hän ei hötkyile, 
vaan ymmärtää pysyä paikoillaan niin kauan kuin meikämäykky nukkuu.
Hänellä täytyy iso kasa ristikoita meillä ollessaan ja
syntyy useita pareja villasukkia.

 

Paan tänne joukkoon yhden kuvan, jossa oon hereillä,
ettette luule, että mä aina vaan nukun.
Iskän jalkamutka on kanssa hyvä paikka nokostelulle.
Viälä täydellisempää olis, jos olis filtti päällä.

Kuis te nokostelette?

20 kommenttia:

 1. Myrskyseni, me ollaan samanlaisia kolopesijöitä. Mitä ahtaampi kolo ja enemmän peittoja, sen parempi. Varsinkin aamulla kätevää, kun ei heti muisteta patistaa ulos. Oletko sinäkin aamu-uninen? Tykkään myös nukkua kerällä äipän mahan päällä, jos äippä makaa selällään. Lämmintä ja pehmoista.
  Jiri retkottaa useimmiten selällään tassut kohti taivasta sängyssä tai petillä, jopa häkissä se nostaa jalat seinälle. Ehkä sillä on vain kuuma, kun sillä on niin paksu karva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaanpa tosiaan samiksia! Ja Jiri ja Tuisku ovat kanssa kuin kaksi marjaa. :D

   Poista
  2. Párek: Pitää ihan miettiä ja lopulta kysyä Palvelijattarelta. Tultiin siihen tulokseen, että olen multityylinokostelija. Siis multi ei multa ; ) Päikkärit otan milloin missäkin asennossa, jää muuten kaikki joogan asanat toiseksi!

   Poista
  3. Sä oot sitten semmonen multitalenttinokostelija, joo. Mä on enemmän tämmönen sykerö. :)

   Poista
 2. Hienoja tyylinäytteitä!

  Helmi keksi kysymyksiä Naukulassa. Huvittaisko teitä pojat vastailla niihin? Jos kerkeette.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kyl bongattiin kysymykset aamulla ja ku niissä luki, että KOIRAtkin voi vastata, niin toki me meinataan tarttua toimeen. :D

   Poista
 3. Arttu: Tilanteen mukaan. Jos on ollut tekemistä ja illalla on hyvä olla, tungen pään peiton alle ja kiepsahdan selälleni, kintut kohti kattoa. Polvitaive on hyvä, kainalossa en viihdy.

  Basse: Mamman maha, mamman kylki, mamman selkä... jos en pääse viekkuun, menen nojatuolin alle paljaalle lattialle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teil on, A+B, erilaiset köllimistavat, ihan niiku meilläkin. Toisaalta tosi hyvä, niin ei tuu toraa nukkumispaikoista. Joo.

   Poista
 4. Kolossa tai kerällä. Tai seljällään. Samassa sängyssä sijaismamman kanssa. Mamman tai kuumavesipullon kyljessä. Tai siinä välissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, eli pääasia että on lämmintä ja mukavaa.

   Poista
 5. Hippu rakastaa kanssa koloja ja peittoja. Tai siis se tykkää laittaa päänsä ihmisen kainaloon tai polvien väliin ja sit se rakastaa kaivautua peittojen alle. Skidi taas tykkää kaivaa pedistä jossa on peitto sopivan laisen pesän ja nukkuu siinä pienellä kerällä. Tai sitten se retkottaa sylissä pitkin pituuttaan puoliksi sohvalla ja puoliksi ihmisen sylissä/mahan päällä:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, teil on hauskoja nukkumismeininkejä. Retkotusta ja pesäilyä.

   Poista
 6. Mä tykkään nukkua pienessä kippurassa. Ja joskus röllötellä oikein kaikki raajat ojollaan. Mut mieluiten torkun sylissä tai kainalokolossa. Lähellä ja lämpimässä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähellä ja lämpimässä! Tosta voitas tehdä mäyräkoirien motto.

   Poista
 7. Mää nuku iha omas kopas. Joskus mää voin pääsä sinne ton Onnin, ku se oikke tuppa kylkke eikä anna periks. Tai sit mää ole soffal jonku kainalos. Tai iha ojmas rauhas yläkerras. Öisi mää välist nuku iha äipän kainalos, se on kyl iha paras paikka. Mut ny ku noi kaks viäl on tääl, ne on heti kans tulemas osinkol. Ja sillo mää mialuummi menen omal petil.
  Aurinkonpaistepaikka matom pääl on kans erinomase hiano ja hyvä paikka.
  Suukkossii t. Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Essi, auringonpaisteläikkä matolla, ihan parhautta. Mut oot oikeessa, että äipän kainalo, tai iskän kainalo, on parasta.

   Poista
 8. Mää en nuku koskaa kippurassa, vaan aina ihan levällään. Väittää matte. Sylis tai peiton alla en viihy, mut kosketusrajapinta pitää olla, kivointa on nukkuu matten kans selkä selkää vasten. Terkkuja sinne, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei kyl mikään ihme ette sä, Mauri-setä, tarvii peittoo ku sulla on niin komee karvotus elikkäs ryijy. Niin totta ja samaa miältä tosta kosketusrajapinnasta. :)

   Poista
 9. Mää oon Párekin lailla tommone multitaiteilija noitte pötkötyste suhtee. Selläälläs ketarat kohti kattoo o paras. Iskän pemmeel / tyynyn päällä / peiton al' soffal, aurinkonläiskäs lattial ja kesäl ulkoportail. Piäneenki paikkaa pystyy kyl ahtautumaa just tolleen keräl niinku sää, Myrsky.
  T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyl ootkin todellinen multitaiteilija nukkumisen saralla. Noi kaikki kelpaa meillekin oikein hyvin.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!