sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Lempeä Jättiläinen

Meilpäin tuprutti lunta vaaksan verran.
Sehän tarkottaa sitä,
että meikämäykyt kahlaa hanges lapaluita myären.
Joo.

Meil on reffit Kirsin ja Lempeän Jättiläisen kaa 
Elonkiarros keokätköilyn merkeissä.
Oikeesti Lempeän Jättiläisen nimi on Rocky.
Oli kyl mahottoman komee ja kohtelias koira.
Kelikin oli kuvauksellinen.


Kyä me alus pikkasen ärhenneltiin Rockylle,
mut ku Lempee Jättiläinen otti meijät vastaan tyynesti,
niin melko pikasesti päästiin somikseen.

 

Päästiin me kuvaan äipänkin kaa.
Kirsi napsas kuvan,
ku äippä yritti ottaa sääkuvaa.
Päivän saaliina kaks keokätköö ja
paljon raikasta ilmaa mukavassa seurassa.
Joo.


Iskä otti meistä illalla kuvan...


12 kommenttia:

 1. Nuilta maesemilta onnii tullunna tuas hyvä siäkuva :) Ompa mukavata ku ootta suanna puhtaassa lumessa temmeltee. Seon parasta talavessa:) Ja tuo Lempee Jättiläenen näättää mukavalta kaverilta. Passoes mullehhii lenkkikaveriks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, no justiinsa juu, Lempeä Jättiläinen oli kyl koira parhaasta päästä, rento ja viksu. Se auras meille ystävällisesti polkuja pitkillä koivillaan.

   Poista
 2. Onpas geokätkeily rankka laji kun noin reporankana köllöttelette :)
  Hieno talvikeli ollut teillä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, otti kyl voimille, mut kunnon yäuni ja taas ollaan meno päällä. Vihdoinkin tuli lunta. Ilosta menoo!

   Poista
 3. Joskus vähän nolottaa jälestä päin, jos on jonkun kivan, leppoisan kaverin ottanut vastaan ärhäkkäästi. Ronille kävi kerran oikein emämunaus, kun hän ensin ärhenteli ja sitten huomasi, että uusi tyyppi olikin TYTTÖ! Hän yritti sitten lepytellä tyttöä kaikki temppunsa esitellen, mutta tyttö ei enää leppynyt. Väisteli vain loukkaantuneena. Onneksi Rocky oli pitkämielinen ja antoi teidän ärhentelyt anteeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, mikähän siinä onkin, että ensin pitää ankarasti ärhennellä, meillä sitä tekee Tuisku. Kävipä Ronille nöpelösti. Rocky ottaa elämän lunkisti.

   Poista
 4. Juu, vielä tulee joskus rähistyä kivoillekin kavereille, joskus harvoin erehdyksessä myös tytöille, jos sattuvat tuulen alapuolelle enkä saa vainua sukupuolesta :)
  Kyllä siellä teillä päin on upeita maisemia ja hienosti lunta. Meillä vain luistellaan röpelöjäätiköillä kieli keskellä kitalakea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, no ny ei voi valittaa maisemista eikä varisinkaan lumen puuttesta, juu ei. Sopivasti kaikkee. Toivotaan, että pysytte pystyssä ja saatte maiseman yhtä koreeks.

   Poista
 5. Täällä nyt tuo sihteeri sekoilee sormi suussa. Ei ole perillä menikö edellinen kommenttimme oikeaan kohtaan vai tuleeko nyt molemmat tähän.
  No, joka tapauksessa, erittäin upeita kuvia taas teistä, ja Lempeä Jättiläinenkin on ihan säyseän ja komean näköinen kaveri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, hyvin sekoiltu ja viästit tuli perille ja kunnolleen. Saa kuulkaa lähetellä useempiakin viästejä, kaikista tykättään ja kovasti mialuusti luetaan. Lempeä Jättiläinen on tosi jees.

   Poista
 6. Olipa teillä mukava retki siellä Elonkierrossa. Kaunista siellä on talvellakin. Ja noin komean kaverin saitte mukaanne. Mutta kyllä tuo teidän lepäilykuva lenkin jälkeen oli ihan paras. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, oli kyl hauska retki ja me mennään toistekin keokätköileen Rockyn kanssa. Arvaa vaan väsyttikö hualella tommosen rankan reissun jälkeen. Joo.

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!