maanantai 2. tammikuuta 2017

Huanekuusimannekiinit

Voihyväntähensentään!
Just ku selvittiin joulukorttiposetuksista,
sekä YLE:n sääkuvakuvauksista,
niin voipannahinen,
ny äippä halus meijät mannekiineiks,
ku hän ikuisti plokiinsa huanekuusta.
Siis huanekuusta!
Ketä aidosti kiinnostaa???

 

Ei meitä ainaskaan.

 

Kattokaa kui helpolla Pyry-pappa pääsi aikoinaan.
Nukkua pötkötti iskän jaloissa ja homma oli tassussa.
Kuva on vuadelta miakka ja kilpi eli 2007.


Täs me ny sitten ollaan,
meijän talouden miähet.
Ja se himskatin pihta vai
mikä huanekuusi se ny olikaan.
Joo.


16 kommenttia:

 1. Tätejä kiinnostaa huonekuuset ja iloisia poikia ehkä ihan joskus vaikka se ei ole sallittua! Komeita mannekiineja olette!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivipellon Saila, joo, kyä meitä saa ihailla, ja mialuusti enempi ku tota kuusta. :)

   Poista
 2. Oikein hyvää alkanutta vuotta! No, on teillä komea huonekuusi! Ja hienoja olette tietysti tekin, pojat. Vai köllötitte te peiton alla kun räiskyi. Meikä tavoilleen uskollisena juoksi jokaisen raketin perässä odottamassa saalista, mutta mitään en saanut. Huonoja ampujia. Yöllä vielä käveltiin äipän ja Jäbän kanssa kaupungille katsomaan isoja paukkuja, mutta ei ne mua niin kiinnostaneet, kun niistä ei tullut kunnon ääntä siihen lähelle. Onneksi ihmisveikat haki mut ja noi vanhukset sitten kotiin yöllä. Ei meinaan jaksettu eikä tarettu enää kävellä. Eilinen päivä menikin sitten nukkuessa. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, sä oot rohkelikko metsästyskoira, joo oot, me tämmösiä tupakoiria, ku ei kestetä pakkasta eikä räiskettä.

   Poista
 3. Mää ensin kattoin, et onks se tossa eres oleva köynös se kuusi, mut se olikin siinä takavasemmalla ja Pyry-papan kuvas etuoikeel. Aatelin, et kyl kuuses ny neulasii pitäs ol, oli se sit pihal elikkäs sisäl, niinko teil. Komia kuusi o ja hyvi o kasvanu, mut komeit ootte teki pojjaat! -Elli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elli, mikä liänee rehu siin edes, olisko joku äipän taiteellinen viritys, hänellä ku on noita kasveja joka pualella himaa, pöydil ja lattioilla. Joo. Hima on varsinainen viidakko, Jane vaan puuttuu. Muiskauksia sulle, sulokuono!

   Poista
 4. Ohhoh! Kuusi sisällä ympäri vuoden! Sille ei arvatenkaan saa kuitenkaan käydä nostamassa jalkaa, että varmaan mäyräkoiranäkökulmasta melko hyödytön puu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucy ja Roni, on niin korkeereunanen toi törppö, äippä korjas et kukkapurkki, ettei meijän vaaksanmittaset käpälät yllä purkin yläreunaan saakka, ei vaik varpaillamme seistas, joten parasta pissiä ulkona kuusen kylkeen. Joo, ihan hyädyötön puu tommonen HUANEkuusi.

   Poista
 5. Hyvät on taas poseeraukset, pitäiskö teidän nostaa kuvauspalkkiota kun vuosikin vaihtui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nero ja Liinukka, ku ny äippä muistais ylipäätään antaan mitään palkkioita. Taas jäi suut nappasemaan tuahisina.

   Poista
 6. Komeita poikia teidän pirtissä, ihastelee Palvelijatar. Meillä on vain yksi, siis minä ;) Palvelijatar on tappanut yhden huonekuusen parissa kuukaudessa, kuten muutaman muunkin horsman. Ihme ja kumma posliinikukat ovat edelleen hengissä, ja tuoksuköynnöskin, joka ei ole suostunut kukkimaan kertaakaan sitten tänne tulonsa (3-4 vuotta sitten).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párek, tattista kehuista! Todellakin oot komee, joo. Posliinikukat on sitkeitä ja tykkäävät käydä välillä kuivina, totes meijän äippä, joten oikein kiitollinen kasvi elikkäs juurikin horsma.

   Poista
 7. Kommeet poejjat ja kommee kuusj :) Ee oo kyllä tuo teejjän iskä vanahenna liki kymmenen vuuen takaseen kuvvaan verrattuna! Millään konstilla lie säelynnä nuin nuorena? Vaekka kyllähän sitä vilihakoehen määkkypoekiin kansa on sevverra puuhoo ettee kerkijä vanaheta :) Teejjän kotj näättää nätiltä. Paljo on nuita kukkija ja vihreetä. Harmi ku ee meellä elä ykskää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, kiitosta vaan kovasti kehuista! Iskä on semmonen poikamainen, ihan niiku mekin, semmosia vilperttejä koko perhe. Joo, köynnöksiä riippuu ku Eedenin puutarhassa tos äipän tyähuoneessa, hyvä ku ikkoista pihalle näkyy.

   Poista
  2. Auttaa kun on syntyessään isän näkönen. Meillä oli sillon ikäeroo 44 vuotta mutta isä näytti 60 vuotiaalta, niinku minä vieläkin... :-)

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!