sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Saavikaupalla

Tiiättekö sanonnan, että saa jotain kukkurakaupalla?
Aivan. 
Mikään määrä ei oo vissiin tarpeeks kukkura meijän äipälle.
Joo ei.
Nyt piti saaha saavillinen pelakuita.
Ja viäl ilmatteeks.
Tosta määrästä luulis vähän aikaa olevan äipänkin suu muikeena.


16 kommenttia:

 1. Joissain asioissa mikään ei riitä mäyrille/mäyrälle, toisissa taas komentoväelle. Jokaiselle jotain, ja kaikille kaikkea, tarpeen mukaan. Mutta, sanoo mäyrä, kukaan ei ole koskaan ikinä rapsuttanut, ainakaan oikeasta kohtaa... Tarpeeksi. Ikinä.

  VastaaPoista
 2. Tuossa oes suavillinen kuoletettavija äetille :) Sillä ku ee elä mikkää kukka. Onneks nuilla kukilla on hyvä kotj ja suavat helottee hyvässä hoejjossa. Muistakee kamut kastellla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari, tota noin niin, äippä ei vissiin anna meijän kastella ja hoitaa noita pelakuita... ;)

   Poista
 3. Jospa joskus salaa pääsette vähän suihkauttamaan horsmille eliksiiriä? Teillä on niin rehevät kukat aina, että pakosti tulee mieleen niiden saavan mäyriäisvettä silloin tällöin ;) ;)

  VastaaPoista
 4. No ihan taatusti teidän äippä tuli iloiseksi, ihan takuulla! Koittakaa vaan ymmärtää sitä. Tai vaatikaa jotakin itsellenne. Saavillinen. Jotakin.

  VastaaPoista
 5. Kyllä ne on kivan näköisiä sitten kun ensi kesänä kukkii, kukkurakaupalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinukka ja Nero, no joo, onhan niitä kiva kattella kukkurapäisiä kukkapurkkeja.

   Poista
 6. No nyt tuli äippä onnelliseksi! Ja kuten jo luin saavillinen herkundaaleja teille ilmojen mäyrät :D Ja paljon palloilua ja muuta mukavaa pientä puuhaa (ja suurta)! Puolu-tätsy tervehtää :"Oi jospa pääsis mukaan joukkoon hurjan ihanaan!" Muh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tellis ja Puolu-täti, olispa ilonpäivä, jos Puolu-täti tulis meijän kaa palloileen ja möhentään meitä. Olispa riamuisaa! Muiskusii x triljoona.

   Poista
 7. Onpa teidän äippä saanut komeita kukkia. Niistä on toivottavasti iloa ensi kesänä pihalla ja sisällä. t. Eka ja äippä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka, nää vanhat pelakuut on semmosia hujoppeja, että äippä vissiin aikoo kasvattaa niitä ens kesänä kasvihuoneessaan. Paksut ja pulleat tavispelakuut puolestaan kukoistaa terassilla, siinä ku on sopivan aurinkoista ja kuumaa. Mekin tykätään paistatella päivää terdellä.

   Poista
 8. Moi Tuisku ja Myrsky,
  pelkästään nautin, että saitte kukat riesaksenne. Miksikö? Kasvihuoneessamme asusteli pari hiiren vonkaletta ja arvaatte, kuinka herkkutuoksut tuli nenääni. Mutta sitten. Hirvee komento: älä astu sinne, älä mene tonne, pois sieltä jne.jne. Nyt on huone vain minulle ja hiirulaisille! T. Karkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan upeeta, Karkki, joten me taijetaankin pungeta ens kesänä teille hiirijahtiin. Siin voi kyl kasvihuoneen seinät pullistella... Muiskuja!

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!