keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Pikkasen pläski

Joo, me ollaan saatu lisää massaa.
Mistäkö johtuu?
Ollaan podattu.
No ei vaiskaan.
Kyä me laitetaan tää pläskintyyminen pallinpoiston piikkiin.

Me ollaan syäty tarkalleen saman verran ku ennen leikkausta.
Me ollaan ulkoiltu saman verran.
Me ollaan saatu herkkuja saman verran.
Ihan ollaan elelty ku ennenkin.
Miks sitten ollaan tukevoitu?
Kyä se johtuu niistä hormooneista.
Tai nyt siis niiteen puutteesta.
On tää elämä lepposampaa.

Meijät punnittiin ennen leikkausta: 5,9 kg.
Tänään, 2 kuukautta myöhemmin: 6,7 kg.

Ei olla kuitenkaan liian pläskejä.
Ollaan just sopivan komeita ja raamikkaita.
Nih.
Ihan turha alkaa väittään muuta.

Kattokaa vaikka!

 

Tuisku turisee: Mulla on tapana järsii äipän rehuja ulkona.
Joskus keppi jumittuu kitalakeen poikittain.

 

Mä kiusin Myrskyä.
Mä jemmaan siltä palloa.
Lisäks pidän tassua pallon päälle.

 

Myrsky: Voi hirvipaisti, tual se Tuisku taas jemuttaa palloo.
Ähäkutti, sainpas!

32 kommenttia:

 1. Että te oo lihonu! Te ootte keränneet lämmittävää rasva... eiku lihaskudosta kylmän talven varalle. Kyllä se sitte sulaa pois, kun kesä sulattaa sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lihasta tää on eikä rasvaa. Paistatellaan keväällä päivää tiristellään.

   Poista
 2. Ootte just "näppeimmillään", pojat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, Elina! Ollaan ihan samaa miältä. Kiva sana toi näppeimillään, siin on sävyä.

   Poista
 3. Ootteks te tismalleen samanpainosia? Mystillistä! Te ootte nyt justiinsa sopivia, mä en tosiaankaan puhuis pläskistymisestä vaan miehistymisestä.
  Mulle ei tullu stseril... sterli... no sen yhen jutun jälkeen yhtään pläskiä, vaik emäntä oli toivonu, et saisin vähän pehmusteita ympärilleni.
  Muiskut miehistyneille kuonoillenne muiskauttaa teijän ei yhtään pläski Mirkkulainen!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku turisee: Äippäkin ihmettelee, että kuinka voidaan painaa saman verran, ollaan kuitenkin niin erimallisia pötkylöitä. Pläski teki hyvää Myrskylle, sillä ku luut kongotti ikävän näkösesti. Mä kyl oon ollu aina pehmeen näkönen. :)

   Josko meil poikakoirilla on kiihkeempi toi hormoonikäyminen ku teil tyttökoirilla? Ny ku ei olla enää hormoonihirviöitä (äipän ilmaus), niin ei sitten enää niin paljon kuluteta. Mut sä oot täsi söpö, aina, Mirkkunen.

   Poista
 4. Olette justiinsa normaalipainossa. Eihän mäykkyäijät mitään hernekeppejä ole! Alle kuuskiloiset punnitaan neuvolassa ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih hih, toi oli hyvä: alle kuuskiloset punnitaan neuvolassa, kih hih.

   Terveitä päivä ja mukavia tassutteluja teille molmmille!

   Poista
 5. Kyllä pojissa pitää olla sen verran painoo ettei ihan pieni tuuli vie :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyä näin on, ku meil ei oo ees taskuja, johon vois panna kiviä painoks, meinaan ettei tuuli sitten siappais mukaansa. Ny pysytään pönäkästi poululla. :)

   Poista
 6. Mää tunnustan et määki lihosin sillo leikkuuj jälkke. Mut ny mää ole hoikistunu taas, ku toi o ruvennu juaksema toi äippä. Vaik nys se ei pysty juaksema ku o liukast. Se uhkas osta jokku piikkiset lenkurat, mut ihmettelen kyl miltappa semmosil mittä juastaa misä piikei o.
  Et kyl lakkatte lihomast iha omii aikojanne ja juaksette pihal niin saatte sen sutjaka silaka muaron ku kuulemma mäykyil kuuluu. Mää sitäkää ymmärrä. Miltqappa mäykyn ny pitäsis silakalt näyttä. Äipäl o tainnu tulla joku jouluhöynä.

  Terveissii ja pususii Essiläst, josa mää elele herroiks ku niit kaht hyyryläist ei ol. Vaik äippä sanos et ne taas jouluks tule. Ne ei sit ikän pysy kotonas. Ei mahra mittä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi, tuliskoha sun äippäs juakseen meijänkin kaa? Meinaan meijän pattipolvi köntysäippä ei juakse ollenkaan, vaikka todellakin tekis hyvää hänen(kin) kertymilleen. Älkää juasko liukkaille, pysyy teijän luut kasassa, mut muuten kyl toivotellaan teille ilosia juaksuja.

   Meijän äippä totee joskus, että meijän turkit kiiltää ku silakan kylki, et silleen kyl muistutetaan solakkaa silakkaa. :D

   Tuplamuiskuja ja joulunodotusta Essilään!

   Poista
 7. Hyvänkokoisia poikia te nyt olette! Antaa vaan hormoonien lakata hyrräämästä, ei haittaa teitä! Hauskoja nuo teidän palloleikit, vaikka näyttää Tuisku unohtuvan välillä noihin puutarhahommiin vielä talvellakin. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Eka, ollaan ny hyvässä lihassa. Oltiin melko kuikeloita ennen.

   Tuisku: Mä niiiin tykkään puutarharoinnista. Äippä ei kyl niin paljon tykkää, siis siitä, että mä oon Saksikäsi Tuisku.

   Poista
 8. Mitä läskiä? Onko se jotain syötävää? Me Jirin kaa syödään kyllä kaikki vastaantuleva syömäkelpoinen, vaikka pallerot on paikallaan. Joskus syödään koiranruuaksi kelpaamatontakin, sanoo äippä. Esimerkiksi keppejä, linnunsiemeniä ja karkkipapereita.
  Ette muuten ole läskimooseksia, ihan komeita poikia vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gaumeet sentään, ku oottekin ahmatteja, mut kyl kuiteskin varmaan sylkäsette karkkipaperit ja muut sulamattomat poispoikkeen. Pythyi.

   Joo, ollaan kaikki komeita, te ja me.

   Poista
 9. Komeat on pojat! Vähän voi rasvaa ollakin :)
  Mutta totta se on, että kastraation jälkeen painoa voi alkaa kertymään. Meillä se näkyy ainakin valkoisilla kissoilla, jotka ovat aikast tukevia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää vähän vöyreemmältä ku on pikkasen pullakka. :)

   Kissojen ny tarviikin olla pehmeitä. Joo.

   Poista
 10. Sillon aikoinaan Elmerille tuli pläskiä....äärimmäisen paljon ja ruokahalu.....niin kuinka niin pienelle koiralle voi mahtua hirrrvee määrä ruokaa nassuun. Siitä sitte alako kaiken mahollisen syöminen jonka pystyi häthätää syötäväksi laskea ja varastelu Raisan kupilta. Että kyl se pallien poisto on melekonen operaatio: Kun jotaki otetaan pois niin jotain tulee tilalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me niiiiin ymmärretään Elmeriä...

   Mekin rynnätään kurkkiin, josko olis toisen kuppiin jääny jotain. Koskaan ei oo. Haljuu.

   Poista
 11. Kyllä se on, poijaat, niin, että talvella on parempi ollakin vähän enemmän rasvaa kehossa, ettei jäädy! Sitä paitsi, näytätte oikein solakoilta edelleen, kun teillähän oli aika hyvä toi lähtötilanne jo, ettei ollu silleen mitään ylimäärää vyötäröllä, joten eipä tuo pieni lisäpaino varmaan kauheasti haittaa.

  Vaatikaa vaan lisää einestä ;)

  t. Humppikset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morjenstas Humppikset! Totta, talvella on hyvä olla vähän paksummassa kondiksessa, ei niin sitten iske vilu. Tosi nopeeta se paino kyl tuli, täytyy seurata tilannetta, ettei meistä ihan tynnyreitä tuu. Te ootte soukkia poikia, ku teil on noita aktivititeettejä ja lenkuroita ihan eri mittakaavassa ku meillä. Mukavaa menoa ja meininkiä!

   Poista
 12. Hi-hii, kohtalotoverit, minimakkarat.. :D:D Pepin ellu sano viime käynnillä Peppiä pieneksi pulleaksi mäyräkoiraksi. :D No ei vaan, ettehän te pojat oikeesti oo bulleita vaan lihaksikkaita. Nih ja MOT, taas. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peppi bieni bullea mäyris, kih hih, Peppi on niin söbö.

   Minimakkaroita ja rinssinakkeja? Ovat laatutavaraa, ihan niiku mekin. Muiskelot teille kaikille!

   Poista
 13. Älkää pojat murehtiko tuota. Te olette kuiteskin kiinteitä pötkylöitä, mulla on semmoinen röllykkä mahassa. Ja se roikkuu. Kuulemma kissakastraattien ongelma. Näin sanovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuule Myrsky, me ollaan nähty semmosia röllykkämahasia kissoja, onneks se röllykkä ei haittaa sun nopeuttas ja ketteryyttäs. Fiuuuh vaan, ja hiiri kohtasi kohtalonsa sun kynsissäs.

   Rölleillään!

   Poista
 14. No nythän Te voitte laulaa mulle Juha Tapion sanoin; "mä tykkään susta niin että halkeen" .... ;) Pipukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin lauletaan (lue ulvotaan) sulle tota tsipaletta!

   Poista
 15. Noinhan sitä mullekin kävi - painoa tuli lisää sterilaation jälkeen. Ja sit mun ruoka ja herkkuannoksia vähennettiin... mälsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mälsää, toden totta, meillä ihan sama meno vallalla eli piänemmät annokset. Muiskut sulle Kaunis Nelli! Eletään toivossa, että ens kesänä kohdattas uudestaan. Viimeks oli vähän surmeeta, ku äipällä oli selkä kipee ja hän ei ollu ihan parhaimmillaan...

   Poista

Kiitti kommentista, kamu!